Jump to content

Mazzola^^

The X
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Mazzola^^

  • Birthday 01/05/1973

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.BroodWar.co.yu

Recent Profile Visitors

1,327 profile views
  1. mozda zvuchi neverovatno ali bot "op jetset" i dalje funkcionishe :), btw sinoc "primecen" nidzika the great kako se shunja po bgh mapama :)
  2. ne verujem da si igrao vs ovog Xellos.eOf-a, dechko ne igra 1v1 jedino ako si ortak sa njim. Ima samo 2 niknamea, sada igra pod Zealot.Style nikom i igra samo 3v3 hunterse. Sabija kako igra.
  3. to koliko ljudi dolazi na "op jetset" ti nemash uvid pa nemoj ni da sernjash. Na shitlist su 2 niknamea i ako si medju njima onda znash i zashto. I ko to ne dolazi zbog mene vishe na JetSet? Aj kad sernjash daj onda i nikname da dokazesh tu tvrdnju. Ispade da zbog mene ni SC ne igraju vishe :D. Ovde je masa prestala da igra iz razloga shto su ovi payseri skinuli SC sa WCGa, znam mnoge koji su se ozbiljno spremali a posle tog sramnog china reshili da batale SC. Evo neka ti kepavi iznogud kaze dali se spremao? ili zljonzavi? vanila je gotovo prestao da ga igra, u glavnom je online kada ga ja zovem, isti sluchaj je i sa Adamom, Colosem, TeacHom...... I to shto hostujem bot ne znachi da treba i ja da budem na tom kanalu, i nisam samo na "wdw" nego i na "2423" kanalu kao i na "op styleclan" za tvoj potpuniji info. JetSet hostujem da mogu retosi kao ti da chatuju jer zbog StarCrafta sigurno nisu tu, kada sam dovodio igrache poput Xellos.eOf-a na kanal deshavalo se da ih retosi prozivaju. To je jedan od razloga shto sam na ovim kanalima gde igram u glavom sa ljudima kojima je SC prvo igra pa tek onda sve ostalo. Od nashih igracha igram samo sa Adamchinom i vanilom, i nekada kada je online i sa nidzikom. Sa njima mi "lezi" da igram jer imaju slichan pogled na SC kao i ja, opushteno igraju. Shto se mene tiche ja mogu i da ugasim bot jer meni je samo obaveza koju izgleda neki ne cene. Od kad je sarma nesebichno dao username ja ga drzim online oko 120 dana od oko 300 kolko je "kod mene". Sve ove ostale dane StealthBot koji koristim nije bio software-ski u funkciji ( i sada za SC ne radi nego hostujem kao D2 jer su useri isti). Ko ima zelju da hostuje, nema problema, "prenecu" mu user i pass pa neka se snalazi sa promenama i errorima, mada znam da ce posle 5 dana izgubiti volju za hostovanjem. Ako ima "volontera" neka se jave slobodno, bilo bi mi drago da raspali Sting hostuje bot bar na 7 dana pa da vam organizuje neku retos ligu sa no rush 20 minuta...........
  4. ko shto si reko i sam: "bole me patka" za ligu i da ja bilo shta organizujem. Mozesh ti i domine da plevish slobodno. Ja sam aktivan koliko mi treba a to je preko 10K partija u zadnjih 3.5 godine, ili mislish da nije dovoljno? I ne lupaj vishe leba ti, da ne hostuje on BroodWar.co.yu? Da ne hostuje on bot na bnetu mozda? ....ma brate jebite se svi na gomili. ende
  5. pa pitaj Stinga jel radio na "dobrovoljnoj" bazi ili je imao finansijsku korist? Koliko toliko ali je imao. pa niko i ne kaze da se ti pitash al se trtish kao da se pitash. I shta je to netachno u mom postu? To shto ne igrash od kada je BroodWar izashao? Koga znash od ovih "sadashnjih" igracha? Ko je "kakav"? Ko koju rasu igra?....... nemash pojma brate, a tebe pitaju retosi da im dash procenu :))))
  6. to sha si ti radio za SC u vreme praistorije je pochelo da bledi pa ga kao i svaki kromanjonac urezi u kamen, da ostane za ove zelembace Karlita & co. Od kad ja igram a to je neke 3.5-4 godine nisam te video na b-netu. Nije neko merilo al opet jedino mesto gde se josh igra SC. Sretao sam i Fenkija, Hica (to je onaj valjda shto mu smrde noge)... sad se pojavljuje i smorela (valjda se sprema za WCG 2017), ali tebe nikada nisam video. To shto ovaj Shone & crew misle da imash neki uvid u SC zajednicu, zestoko su se zajebali.
  7. pa u tome je i poenta da si se prodao za sicu. Socijala najstrashnija..... Shta si me ono bio pitao proshle godine?...kolko bih ja platio slot?...ili tako neshto?
  8. zato smo i tu gde jesmo, shto cela jebena "zajednica" zavisi od raspada koji se pretvorio u hemoroid. edit: storm, sarmo, storm......
  9. ma lazesh ti sve vreme, znamo mi to. Ove za ovu smarachinu od igre ste po hodnicima skupljali i opet ih nije bilo dovoljno, ni tih 13. Za SC ste hajku bili sproveli a za ove samo shto bilborde niste postavljali, aj ne vuci me za jezik. Verujem ja da je taj Shone za tebe OK lik (ko hemoroid si mu, to je evidentno), ali za mene je minoran lik koji se drznuo da igru kao shto je StarCrfat zameni nekim shitom. Nije sve u parama ima neshto i u igri, ti si taj pojam ochigledno izgubio pa samim tim nemoj sebe vishe da smatrash chlanom SC zajednice jer si joj odavno okrenuo ledja. A ceo taj WC-G tim bi najradije stormovao za sve shto su uchinili u zadnjih godinu-dve.
  10. imali ste losh izbor igre i to je chinjenica. Jebi ga da ste kojim sluchajem izabrali Tony Hawk's Project 8 i da je Shone poslao sestrica, imali bi 5oplasiranog na WCG, ej imali bi choveka u TOP 5 na svetu..... :) edit: 20 >>>> 13 always bilo i uvek ce.
  11. off topic bio sam u TEMPU na vilinim vodama, SC + BW celih 799 dindzi. Ovi koji se nisu stretali sa SC a imaju zelju - pravac viline vode, ovi koji su igrali a neznaju gde su im discovi - pravac viline vode, ovi koji su igrali i neznaju de su im discovi a ne zele po nove - noga u guzicu. ende
  12. pa dzoni jebote, lik je "bio" TOP3 u svetu, njemu ne treba qualifikacija jebote. Imao je maler da je "tamo" bilo vishe od 3 igracha pa nije proshao dalje al jebi ga.... maybe next time? edit: @ WC-G team domaci gaming treba "gajiti", a vi mislite da mozete jednom u godini da "organizujete" neki vashar i poshaljete kao neku tamo vashu "repku"??? To i takvo razmishljanje i nosi ovakve rezultate. Ne ulazete nishta a ochekujete neshto??? Smejurija.....
  13. +1, mada je mozda dechko ispunio njihova ochekivanja? Sakrice se iza krilatice Pjera de Coubertina .......... verovatno mislim da bi slindura proshao grupu ovaj put.
×
×
  • Create New...