M!ST!CX Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) jbt nije mi jasno kako neko moze da vredja sebe i da gleda sranja koje pravi ovaj frik tarantino,djubre od filmova.riba sa emicom umesto noge misilm sta je s mozgom,niti je smesno,niti originalno...filmovi su mu kvalitetni kao i ovom nasem nesrecjniku dragojevicju ZASU Edited January 25, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 sad ne znam da li da ti obrišem post ili da pustim da ti objasne. ajde, pustiću, lokalni filmofili ipak nisu ljudi koji rado flejmuju (lol). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) Planet teror .. LOL ....koja riba jbt :D @mistix tarantino je car samo da znas Edited January 25, 2007 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 Planet teror .. LOL ....koja riba jbt :D @mistix tarantino je car samo da znas car morona,upravu si Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 pitanje za ivana: zasto da iko troshi svoje vreme na objashnjavanje sa klincem koji svoje smeshne stavove nece da potkrepi arguemntima nego neko treba da argumentuje, a on to nece ni chitati nego nastaviti u svom stilu da lupa.... ah da mistix, josh jedan oneliner ovakav i opa 10%+ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 u pravu si daj mu odmah warn, bacio je već dva oneliner-a. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 koji ste vi smaraci,cim neko ima drugacije misljenje,odma pocnete da bacate hejt i da pretite banom/i ostalim sranjima,izvini,ali meni inteligencija ne dozvoljava da gledam takva sranja,svaki njegov film moze realno da traje sat vremena,a on doda besmislen text nebi li jos vise smorio ljude,filmovi su mu inventivni koliko i mi nismo andjeli 2/3,dzabe njemu do jaja glumci u filmu kad je bez dobre price film go qrac...stvarno nemam nameru vise da odgovaram u ovom tredu @Kole/Ivan potkrepi mi argumentima zasto su njegovi filmovi tako bajni? Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 e vidish sad iako nisi bacio onbe liner stavio si samo 3 svoja lichna mishljenja... sve mozhe da se banalizuje i da traje 5 minuta, ovde imamo kadrove, likove, a i prrichu... realno, ako tekst koji neko blebece, ma koliko se chinio nekome besmislen, doprinosi razradi ne jednog nego vishe likova onda nikako nije besmislen... najgore od svega je porediti omazhe filmovima od 40ih do ranih 80ih (i to ne samo americhke kinematografije) kojih ima na svakom koraku u njegovim filmovima sa andjelima 2 i 3 koja su neinventivno djubre koje mozhe da napishe svaki retard koji je pogledao 3 americhke tinejdzh komedije, (ova moja izjava uz enormno izvinjenje scenaristima andjela 2 i 3 ako sluchajno nisu gledali scary movie serijal i tinejdzh djubrad kojih ima na svakom koraku kao sto jesu) na kraju, ako imash toliko ljudi koji imitiraju njegov radi, ukljuchujuci i njega samog sto mu ja najvishe zameram, kako zaboga mozhesh reci da je pricha losha? pa chovek je bio scenarista pre nego sto je bio ista drugo =o)) no odista, ako ce ovo opet da se svede na iznoshenje mishljenja onda budi od rechi i nemoj postovati vishe na ovom tredu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Ne bih se bas u potpunosti slozio sa Koletom, mada bi onda diskusija pretila da preraste u diskusiju: Sta je to sedma umetnost? na sta necemo naci odgovor. Ipak. Scenario je samo deo filma, ok, jedan od tri najvaznija, pored glume i rezije, ali opet samo deo. S obzirom da je film audio-vizuleni dozivljaj, odnosno ako izuzmemo scenario, on i dalje predstavlja umetnost. Tarantino je svakako doprineo razvitku filma, ali sigurno ne u scenariju. U dinamici dijaloga da, ali scenario je mnogo vise od dijaloga. Medjutim, u vizuelnom dozivljaju svakako je uveo inovacije i na taj nacin unapredio film. Takodje sa rediteljske strane uveo je nekoliko novina koje su, po meni, promenile nacin na koji se danas filmovi pripovedaju. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 e vidish sad iako nisi bacio onbe liner stavio si samo 3 svoja lichna mishljenja... sve mozhe da se banalizuje i da traje 5 minuta, ovde imamo kadrove, likove, a i prrichu... realno, ako tekst koji neko blebece, ma koliko se chinio nekome besmislen, doprinosi razradi ne jednog nego vishe likova onda nikako nije besmislen... najgore od svega je porediti omazhe filmovima od 40ih do ranih 80ih (i to ne samo americhke kinematografije) kojih ima na svakom koraku u njegovim filmovima sa andjelima 2 i 3 koja su neinventivno djubre koje mozhe da napishe svaki retard koji je pogledao 3 americhke tinejdzh komedije, (ova moja izjava uz enormno izvinjenje scenaristima andjela 2 i 3 ako sluchajno nisu gledali scary movie serijal i tinejdzh djubrad kojih ima na svakom koraku kao sto jesu) na kraju, ako imash toliko ljudi koji imitiraju njegov radi, ukljuchujuci i njega samog sto mu ja najvishe zameram, kako zaboga mozhesh reci da je pricha losha? pa chovek je bio scenarista pre nego sto je bio ista drugo =o)) no odista, ako ce ovo opet da se svede na iznoshenje mishljenja onda budi od rechi i nemoj postovati vishe na ovom tredu... Bicju od reci i necju vise postovati u ovom tredu,morao sam da iznesem svoje misljenje,i naisao sam na veliki hejt,al dobro verovatno jako gotivite njegove filmove cim ste tako zustro skocili na mene,ne zameram vam,ako vam se svidjaju njegovi filmove gledajte i uzivajte u njima,ja sigurno necju,odjavljujem se iz ovog treda. Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 zapravo stijo ako oces da te ovde ljudi ozbiljno svate treba ti neka do jajana slicica koja je ujedno i savrsen penal za tu priliku :) Gde si ti video da neko jos argumentuje ono sto pise :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted January 28, 2007 Report Share Posted January 28, 2007 Nema ovde nekog obrazlaganja zasto je QT dobar autor ili ne, film je vrsta zabave i tu ukus igra glavnu ulogu. Neko ce da place od smeha na Americku Pitu koja je po zanru komedija, a ja licno cu vise plakati na jedan line iz From Dusk till Dawn nego na celovecernju komediju... Ono sto po meni QT odvaja od vecine rezisera nije njegov rediteljski talenat, vec SVE zajedno, pocevsi od uvek hrabrog scenarija, uvek hrabrog castinga i humora koji nece svako shvatiti... ne bih da zvuci elitisticki ali njegov humor ili ne shvatas ili obozavas i kraj. Nesto tipa Kevin Smith samo sa puno krvi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts