rusici Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Imam neku igricu koju kada instaliram pukne na pola, ostecen je cd, probao sam da narezem ali mrka kapa da li mozete da mi preporucite neki stvarno dobar program da pregura to Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 probaj da skines s alkoholom image... ako nece nadji negde opet disk... lakse je i brze nego da se jebes s recovery programima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 probaj da skines s alkoholom image... ako nece nadji negde opet disk... lakse je i brze nego da se jebes s recovery programima Ajde malo mi pojasni stvarno nisam nikada radio to sa alkoholom ako ti nije problem Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 probacu hvala vam na strpljenju Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 iz mog iskustva to da li ce chitati disk ili ne 90% zavisi od chitacha, ne od softvera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 16, 2007 Author Report Share Posted February 16, 2007 imam nec dvd rezac i asusov dvd plejer ni na jednom nece da ucita instalaciju do kraja pukn epustao sam iz nera proveru cd i prijavio je gresku treba samo da narezem disk preko nekog programa koji ce zaobici gresku Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 ne može. nabavi odnekud drugi disk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 (edited) ne može. nabavi odnekud drugi disk. Ja ne znam je li ikad ikome uspelo da uradi nešto sa tim CD recovery programima... Edited February 16, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 BadCopy. Ako nece, baci disk Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 BadCopy. Ako nece, baci disk ili posle toga Full Moon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 CdRoller sam probao i radi na nekim na nekim ne google for cdroller rapidshare RES 6.40 obavezno skeniraj fajl antivirusom Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Znam da je long shot, ali probaj da kreiras image pomocu NERO-a, dakle ides copy entire disc, pa kao destination drive izaberes nero image recorder, i kreiras image u nero-ovom .nrg formatu, koji posle mountujes pomocu alkohola, ili nero image drive-a, ili daemon tools-a, pa prekopiras lepo sve na hard, i taj disk, i ostale za tu igru, ako ih ima, pa instaliras sa harda... Meni je to uspelo sa Fable-om, i evo veceras sa Far Cry-om, iako za obe igre nije biloo moguce normalno izvrsiti instalaciju, jer prvi CD nije valjao... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Znam da je long shot, ali probaj da kreiras image pomocu NERO-a, dakle ides copy entire disc, pa kao destination drive izaberes nero image recorder, i kreiras image u nero-ovom .nrg formatu, koji posle mountujes pomocu alkohola, ili nero image drive-a, ili daemon tools-a, pa prekopiras lepo sve na hard, i taj disk, i ostale za tu igru, ako ih ima, pa instaliras sa harda... Meni je to uspelo sa Fable-om, i evo veceras sa Far Cry-om, iako za obe igre nije biloo moguce normalno izvrsiti instalaciju, jer prvi CD nije valjao... ti se bas ne smaras citanjem ostatka postova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 Znam da je long shot, ali probaj da kreiras image pomocu NERO-a, dakle ides copy entire disc, pa kao destination drive izaberes nero image recorder, i kreiras image u nero-ovom .nrg formatu, koji posle mountujes pomocu alkohola, ili nero image drive-a, ili daemon tools-a, pa prekopiras lepo sve na hard, i taj disk, i ostale za tu igru, ako ih ima, pa instaliras sa harda... Meni je to uspelo sa Fable-om, i evo veceras sa Far Cry-om, iako za obe igre nije biloo moguce normalno izvrsiti instalaciju, jer prvi CD nije valjao... probacu Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Brate, moras mi pojasniti sta si hteo time da kazes, OPET sam procitao sve postove, i, ono... Ne vidim da je iko pomenuo ovo sto sam ja pomenuo.... TJ, NERO... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 imam nec dvd rezac i asusov dvd plejer ni na jednom nece da ucita instalaciju do kraja pukn epustao sam iz neraproveru cd i prijavio je gresku treba samo da narezem disk preko nekog programa koji ce zaobici gresku anyway, mozes uvek da alkoholom ili nekim drugim programom napravis image uz ignorisanje gresaka, fajlovi koji su pokvareni ce i dalje biti pokvareni ali citljivi a ako imas srece postoji 5% sanse da je to instalacija directx-a, readme.txt ili trejleri, dodatni materijali ili sta god sto nije bitno za instalaciju ;) Ako si vec probao recovery programe, i nije uspelo, probaj opet, po dva puta na istom čitaču jer to spada u čistu Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts