millanče Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 Po Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 colin2 Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 colin2 lolz dodushe jeste realnija od NFS nadji Expanded Rally ili Ruchard Burns Rally Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 pa chovek reche realno na tastaturi. ma da rb rally mora da se shalish, na kraju krajeva sve je to isti qrac zapravo. :)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 realno [:(!] realno [:(!] Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 pa chovek reche realno na tastaturi. ma da rb rally mora da se shalish, na kraju krajeva sve je to isti qrac zapravo. :)) i to shto kazhesh volem da mrsim muda :D mada mozhe lepo da vozi colin 4, ipak je colin 2 ~5 dina star Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 najrealnija simulacija je cabelas 4x4 dobro me podseti .. odoh sad da jurim torent negde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ste Posted February 16, 2007 Report Share Posted February 16, 2007 gtr2 izuzetno realna Quote http://www.biss.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 17, 2007 Author Report Share Posted February 17, 2007 Colin 2 sam doktorirao, i bas sam skoro presao ceo expert sampionat sa pogledom iz kabine o-O. To mi je jedna od omiljenih voznji, ali ipak se ne moze reci da je nesto realna... A na CMR 04 sam i naucio da vozim iz kabine (genijalni expert mod!) Otprilike treba da odlucim, koliko razumem, izmedju GTR2, RBR rally i LFS. E sad, koje od ovo troje je najigrivije na tastaturi? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Nijedna :) Ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr1ver Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Ako oces od isqsnog tj. from lil I xD onda ovako Ako oces extra realnu simulaciju relija Richard Burns (predlazem kad se smoris posle 2 meseca igranja da iscimas ortake i da igrate zajedno;fun starts AGAIN) Ako zelis neke realne trke tipa Toca Race Dr1veR 3 (Recomended) Ako zelis extra realne slicne trke tipa uber realno GTR2 <---- (mega recomended:) E sad ako se pitas kakav je Race - The WTCC Game to su ti pravili likovi koji su pravili i GTR 2 samo sto je igra uber ojadjena tipa po svim aspektima grafika broj vozila broj staza i ne tolko ali dovoljno realnost. (drugim recima mega ojadjena verzija GTR 2) not rec... E sad nista vise mi ne pada na pamet (NFS ne vredi spominjati upropastili su ga) :) e ako ti se bas igra NFS igraj Underground 1 i 2 posto su ovi novi njesra barem po meni a i misljenja su razlicita!!! (povodom NFS most wanted i NFS Carbon) Nadam se da sam pomogao kolko tolko :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 @dr1ver: nisam mislio na NFS vec na LFS (Live For Speed) :-) , a poslednji NFS koji vredi necemu je stari, dobri Porsche Unleashed... Probacu uskoro nesto od te prve tri, hvala na preporukama! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 mada mozhe lepo da vozi colin 4, ipak je colin 2 ~5 dina star jeste bolje, ja to samo iz sentimentalnih razloga;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr1ver Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 @dr1ver: nisam mislio na NFS vec na LFS (Live For Speed) :-) , a poslednji NFS koji vredi necemu je stari, dobri Porsche Unleashed... Probacu uskoro nesto od te prve tri, hvala na preporukama! Upravu si za NFS vidi se da si poznavalac ali kad god neko pomisli na NFS siroke populacije misli na full arcade zato sam ti i preporucio Undg 1 i 2 ali Porsche Unelashed je keva samo sto to niko ne igra zato sto su nabovi inache ako imas patch za Porsche Unelashed da radi na XP - u plz PM me posto sam ja izgubio a volebio bi malo da vozim pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 http://www.nfstuning.com/needforspeed5/pat...ed_20040310.rar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dr1ver Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 http://www.nfstuning.com/needforspeed5/pat...ed_20040310.rar idem da igram nfs 5 xD tnx i res5ct Inache ako jos neko bude skidao ovaj fajl, ne valja link malo se setajte po sajtu pa nadjite fajl barem za mene nije radio odma dl, kao ne moze da ga nadje inache malo surfa uvek pomaze barem meni jeste :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twister Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 Ja se izvinjavam, mozda cu delovati malo glupo sto ovo pitam ali sta je GTR2?? gran tourismo 2 ? jel to postoji za PC ? uuu bre nista mi nije jasno! aj u zdravlje ! :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesrulz Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) Najrealnija simulacija vo Edited March 6, 2007 by nesrulz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts