Litt Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 u BwSL.Centroprom :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted March 2, 2007 Author Report Share Posted March 2, 2007 jbg mafija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuX Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 (edited) bez uvrede,ali prilicno lose igrate u zadnje vrijeme :( (jes da ja nemam pojma,ali kazem za vash standard,ovo je prilicno lose) Edited March 2, 2007 by ZuX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lastman Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 ne igraju lose nego nisu aktivni svi igraci ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted March 2, 2007 Author Report Share Posted March 2, 2007 bez uvrede,ali prilicno lose igrate u zadnje vrijeme :( (jes da ja nemam pojma,ali kazem za vash standard,ovo je prilicno lose) kako me jebeno nerviras juju ae da nesto pametno kazes al samo seres i seres... i da ide meni ban a tebi ne fakeru pogani :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 kako me jebeno nerviras juju ae da nesto pametno kazes al samo seres i seres... i da ide meni ban a tebi ne fakeru pogani :| cemu toliko mrznje prema virtuelnim drugarima ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 bez uvrede,ali prilicno lose igrate u zadnje vrijeme :( (jes da ja nemam pojma,ali kazem za vash standard,ovo je prilicno lose) kad taj ieS odvali od zivota kow3 sa koreancima, nije ni chudo da dobiju nas. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted March 2, 2007 Author Report Share Posted March 2, 2007 virtuelni tard, jedini lik na celom bnetu koji me drka... bolje je i ovako gubit vs jacih nego dobijat 5-0 nabse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted March 2, 2007 Report Share Posted March 2, 2007 Onaj Sujin bash prebija. Jel on neki novi, ili je igrao i pre ? Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuX Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 virtuelni tard, jedini lik na celom bnetu koji me drka... bolje je i ovako gubit vs jacih nego dobijat 5-0 nabse losh ti trip...ti kad kenjas,sve je ok,a kad drugi kaze nesto sto tebi ne odgovara ili sto te eventualno nervira,nista nije u redu. necu da se raspravljam oko ovoga,ja sam samo dao moje misljenje o ovim poslednjim 2 kola takmicenja,jer ne mogu da vjerujem da gube,jer ipak,navijam za cube -_- daleko sam ja od tard-a,sto ne bih bash rekao za tebe,gospodine.ne znam kakvo je sad ovo ponasanje,da odmah pocnes svadju sa nekim...samo nek si mi zdra'o,ja sam svoju diskusiju zavrsio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted March 3, 2007 Author Report Share Posted March 3, 2007 ae pali, zaobidji ovaj topic i to je to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 ae iskulirajte obojica, da ne delim kaznene poene Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted March 3, 2007 Author Report Share Posted March 3, 2007 ae iskulirajte obojica, da ne delim kaznene poene kk necu da se vec 2/3 put ladim zbog istog lika -,- btw na kolko sam % warna hajl? p.s. ae se drzite topica :8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 na 20%, josh je to sica Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 haha :) @ Topic: pa zadnja 2 kola smo izgubili od ieS, a verujem da je zaba igrao u normalnom stanju, da bi bilo drugacije :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 3, 2007 Report Share Posted March 3, 2007 zaba i normalan u istoj rechenici, kako ne Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 'haha', koja komedija Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 Kako ovaj VoodooMan sabija ovaj tgl cup :). I ako mozete repove da bacite :). Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 (edited) da da :) dobio me je ex-teh member Prime :) jebiga orc na gw :D ae sada cu da vidim da okachim repove Repovi sa TGL Edited March 4, 2007 by VoOdoO_MaN Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted March 4, 2007 Report Share Posted March 4, 2007 tnx VooDoo :). Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted March 4, 2007 Author Report Share Posted March 4, 2007 gj vudu, iako me nisi ocarao zadnji game al ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted March 5, 2007 Author Report Share Posted March 5, 2007 (edited) Cubesports [4:1] 360eSports p1nke [2:1] sH0WT1Me. Ghost [2:0] squirrel Shad [2:1] Firestrike geno [2:0] Kreed p1nke & Shad [1:2] sH0WT1Me. & Firestrike Edited March 6, 2007 by Bullseye_So Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 kako krpimo squad najstrashnije :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 De sam tu ja!?!?!?!1111! Trebao si da napises i navijace vatrene, sve Xyligani Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 chekam goveda da se javi, pa da vadim sliku iz shteka Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts