Kyoshi Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Uvlako :P :))) Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 hvala ti Misho, znam da nam od tebe uvek dolazi bezrezervna podrshka Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 (edited) Brate, ae isqliraj keve mi, i odjebi od mene, sere mi se kako pricas o meni kako lazem i te fore, ja NISTA NISAM LAGAO, i necu da igram vs amera kada ne moram, jer sam i ja prvi pitao 'sto ne igraju barred igraci', i kad sam dobio objasnjenje shvatio sam zasto je to tako, nemam log sa mirca da pokazem, a boli me kurac jer kolko vidim sad treba da se branim sto sam kao lazov ili sta? Ne kapiram, ko me zna zna sta pricam, a sad sto si ti ili neko doticni na kanalu ja treba da pazim sta pricam sa srletom? Izvini molim te, ako ti smeta sta mi pricamo ili imas nesto protiv slobodno napusti kanal, ili se protivi tome. Krtice molim te napisi sta sam ti rekao, i koji je razlog zasto sam ti to rekao, ako se secas od reci do reci bilo bi lepo. A slazem se sa lugerom da svaki clan moze da dobije svaki clan, kao sto smo mi dobijali mnogo bolje clanove. A to sto sam ja rekao da cu izaci nema veze sa tim sto ti tripujes, i molim te da me ne spominjes vise jer nemam nista protiv ikoga iz hdx-a, jer vecinu znam licno grinder/krtica/kjoshi/bull itd, tako da ono, pazi malo sta pricas, i nemam vise nameru da odgovaram na tvoje debilne komentare i prozivke, ako imas nesto jos da mi kazes, obrati mi se preko 'licne poruke' ili na netu, a ne preko foruma. I boli me kurac vise da pisem gl, jer mi se sere posle ovakvih postova. A Miso ti si prodaja najgora, ne javljaj se Edited November 29, 2007 by Zba Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Ko se javi u buduce sa temom ovog cw-a highl1 suspenzije deli p osedam dana :) Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 jok, diskutujte, samo u granicama normale, do sad nisam morao da obrisem nijedan post zbog ruznih rechi Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 (edited) E ovako dok smo igrali cw HDx vs 4gl (BCL liga) Zaba mi je /wispovao da navija za mene i da bi voleo da pobedim zato sto se vudu i padash bezveze tripuju da HDx kao nesto hakuje (bez obs da se igra). Nemoj da neko shvati pogresno da se ja zalim za to sto nije bilo obs , nego tako je Zaba rekao. #Zabo ako sam nesto izostavio podseti me posto se nemogu bas svega setiti :(.Seticu se bas svega ako mi kazes oko cega bukvalno. Edited November 29, 2007 by Banzai Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 4gl uvek vara, Srle je igrao umesto Padasha elfa na EI, Highl1 umesto Voodooa UD-a na TR, a prve 3 je opet Srle fakeovao i zavio u crno HDx . Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Oduvek je bio shtoslija ovaj Zerox :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Za tebe sam Jay Leno :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Poenta je bila da sam 'stajao' uz hdx, i da znam da grinder i ekipa i da oce ne moze da vara niti zeli i da je totalno debilno, i kao igralo se bez obza. Ovo ide skroz nasuprot ponizavanja nekog hdxa i te fore sto govori dramatic.... Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 (edited) Ko te zna treba samo da procita kako se svaki tvoj sledeci post neslaze sa proslim i svaki put izjavish nesto novo, po pravilu sve gore od prethodnog tako da daljoj raspravi ovde i nema mesta i kada si i ti sam dobio pojasnjenje zasto neigraju barred igraci molim te nemoj vishe ovde da pojashnjavash ili pojasnjavaj nemogu da ti zabranim u stvari ali si brate ochajan u tom pojashnjavanju i mozda neradish to namerno ali stalno pokusavash da odbranish nesto sto je nerealno pogotovu kako kazesh ako znash vecinu iz hdx-a lichno...Ja te neznam lichno odatle moja pomisao da lazesh, mozda to i neradish ali se onda svojski trudish da odbranish nesto pa se samim tim uplices sve dublje i dublje u po meni, neke nebuloze ali kako bio ova rasprava videla svoj kraj konacno za ostalo ti se obracam nazovi lichno ako vidim potrebu za time. Da nepishem ponovo post jednom izjavom podrzvash hdx i zelish da pobedimo i navijash za nas a drugom izjavom kazesh da ako izgubi 4gl izlazish iz klana? ko je ovde lud? Edited November 29, 2007 by dramatic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 THIS IS MADNESS %) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Padash Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Kakve sad veze ima da li sam ja dao da se igra sa obs ili ne?Moje je pravo da dozvolim ili odbijem obsovanje.Zabo,a to da se tripujem ja ili neko drugi,kako ti mozes da znas kada nisi gledao ni1 game,ili sto nisi to rekao tada kada si procitao sta sam napisao? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Evo ga sad ce inclan fight i ispasce da sam ga ja zakuvao itemo anketa ko glasa za to da sam najveci kuvar u srbiji ? :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 THIS IS MADNESS %) THIS IS RUR INDUSTRIES FORUM !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Stagod da su uradili znam da grinder na hakuje rofl, nebitno je to sad @dramatic ti si decko debil, blago receno, a pritom si glup dok si debil Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 Ubio Oca Maljem! Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
p1nke Posted November 29, 2007 Report Share Posted November 29, 2007 http://youtube.com/watch?v=F8gji6hdN-c&feature=related Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted November 29, 2007 Author Report Share Posted November 29, 2007 ahahahah, ovaj p1nke je strasan :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 hahahha n1 p1nke :) najajca macka kad joj puste vodu :P Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Koji ste debili, a ja josh veci shto sam prochitao 3.5 strane da vidim kako se zavrshilo, a niko to nije ni pomenuo. Pinky, objashnjeno :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 dok je rasprava bila normalna mogao sam nesto i da ti objasnim sada nemam nameru vishe, sada mogu samo da te sazaljevam jer ti za to stvarno jesi.Ne treba se raspravljati sa budalama,probaju da te spuste na svoj nivo pa da te onda dobiju na iskustvo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Nemoj samo da places Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Sharky, koj' ce ti kurac ta mantija? Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted November 30, 2007 Report Share Posted November 30, 2007 Definitivno bolje nego ovako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts