Highl1 Posted October 13, 2007 Report Share Posted October 13, 2007 Moj odlozen mec je danas lik ff-ovao, tako da je total score 5:0 :) kao sto sam najavio! zaba prognozer Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 gl hdx i cube u narednim cw-ovima :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Cubeovci vidimo se u bcl :P Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 (edited) b2o 1 : 4 HDx Lub1G 0:1 Krtizza losecontrol 0:2 Krtizza Freak. 1:2 Krtizza Freak. 1:3 LugeR Freak. 1:4 LugeR Nista novo...krta o5 prodao Za repse imate na tgl mec strani: Click Me Edited October 14, 2007 by Bullseye_So Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Ti od mene hoces allkill a bull? :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 14, 2007 Author Report Share Posted October 14, 2007 da necu, ne bi ni bio u postavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 e onda ga izvadi iz postave to neces gledati ^^ idi gledaj Zvezde Granda newbe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Banzai Posted October 14, 2007 Report Share Posted October 14, 2007 Kasnim malo al nema veze sad polecem ka tamo :D idemo zvezde granda... :D Bull miran :D Quote Demon Hunterov ulti=crn covek sa krilima koji pljuje neke zelene lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted October 15, 2007 Report Share Posted October 15, 2007 Grinder nije prodao Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 15, 2007 Author Report Share Posted October 15, 2007 Bez brige imaces sansi za to :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dramatic Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 gj momci (HDx) mada ima jos mnogo da se radi u svakom sluchaju po prvi put veliki broj nashih igraca igrace bcl i sto je josh bolje u 3 tima cube ilx i hdx tako da gl 2 all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 gj momci (HDx) mada ima jos mnogo da se radi u svakom sluchaju po prvi put veliki broj nashih igraca igrace bcl i sto je josh bolje u 3 tima cube ilx i hdx tako da gl 2 all pridruzujem se cestitkama, bas mi je drago za vas gL poly imba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FFSFTW Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Keke 4gl vs HDx 1. kolo BCla :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Steta da novoformirani klan pocne prvi cw sa porazom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Kapiram da ste novoformirani, al smo mi jos noviji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Kapiram da ste novoformirani, al smo mi jos noviji Na nas su mislili Iz dana u dan si sve gluplji Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Steta da novoformirani klan pocne prvi cw sa porazom... nemoj samo da pretish praznom pushkom Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuXuL Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Keke 4gl vs HDx 1. kolo BCla :D bice zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted October 22, 2007 Author Report Share Posted October 22, 2007 Na nas su mislili Iz dana u dan si sve gluplji ahahahaha volim ovog zabu nema sta [:D] [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Na nas su mislili Iz dana u dan si sve gluplji Idiote retardirani, nisi skapirao poentu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChuleJunior Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 QUOTE(Zba @ Oct 22 2007, 14:37) * Na nas su mislili Iz dana u dan si sve gluplji icon_smile_big.gif LoL :P ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Evo nesloge u timu, to je nasa sansa xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Ma jok, ja i zaba tako poboljsavamo teamspirit :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Evo nesloge u timu, to je nasa sansa xD vasha shansa je jedino da ako svi mi umremo od kuge do cw-a Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kyoshi Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 cuj to nam sansa jel vrbas pre ovog naseg cw-a? Quote Grender(:P): Vidi one tamo sorserke, kakav ona build order ima, za njih ne treba patch rade sve same. www.head-hunters.co.nr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts