Jump to content

PLAY 08!

Lucky

Recommended Posts

Ove tople zimske dane (ma kako to neobično zvučalo), obeležava i novi broj magazina „PLAY!“. Ono što bismo svakako u ovom broju potencirali jeste najobuhvatniji test Playstation 3 konzole na domaćem tržištu kao i verovatno prvi review neke PS3 igre kod nas. Tu su zatim i veliki review igre World of Warcraft: Burning Crusade, Warhammer Online preview i neki zaista interesantni „parčići“ hardvera kao što je Logitech diNovo Edge i Logitech Z-10. Naravno, ne propustite ni sve druge opise i najave, kao i standardne rubrike poput Flash, TechWare, 13th page, Software, PSP i mnogih drugih!

Download svih verzija (mali i veliki PDF, Flash, HTML) kao i uvek nalazi se na http://www.play-zine.com!

5 - Uvodnik

6-7 Sadržaj

8-10 TechWare

11-16 Flash

13 13th page

20-21 Preview: Dark Sector

22 Preview: Tortuga: Two Treasures:

17-19 Preview: Warhammer Online

34-36 Review: HoMMV: Hammers of Fate

32-33 Review: Lego Star Wars II

23-27 PS3 – Playstation 3

37-38 Review: RTL Winter Games

41-43 Review: Snoopy vs Red Baron

39-40 Review: Oblivion: Knights of Nine

49-52 Review: Justice League United

45-47 Review: WWE Smackdown

29-31 Review: Resistance: Fall of Men

61 Editorial: Na kraju svesti

66-67 Hardware: Logitech Chillstream

70-72 Hardware: Logitech iPod zvučnici

74-75 Hardware: Logitech diNovo Edge

58-59 Hardware: Logitech DriveFX

68-69 Hardware: ComTrade AM2 konfiguracija

64-65 Hardware: Logitech Z-10

76 Software: Ajax vs Flash

78 Software: FastStone

77 Software: True Crypt

Play08.jpg

• 3 weeks later...

Kao sto mozes da primetis, deo za Playstation 3 postoji vec neko vreme, a u ovom broju koji si nahvalio nalazi se ne samo PS3 review vec i review jedne PS3 igre, tu je i nekoliko PS3 najava, a od pre 2-3 broja se bavimo i Xbox 360. Trenutno nemamo nista za Wii, jer je on ipak potpuno nedostupan u ovim krajevima, ali cemo videti da to ispravimo naravno cim se ukaze prva prilika da Wii ubacimo u casopis.

Extra btw nisam sinoc stigao da pogledam detaljno casopis malopre sam procitao ostatak fino uradjene recenzije za PS3 i Ressistance Fall of Man a vidim i najavu za Dark Sector.Uglavnom hteo sam da pitam kolika je cena PS3 u GMC-YU ako nije tajna?Kontaktirao sam par ljudi uglavnom cena je bila 1k+ eura pa me zanima, hoce li oni dati cenu kao u ostalim zemljama Evrope ili ce da odvale neku svoju?

Edited by Lizzard King!!!