Vladica Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Smack that all on the floar smack that give me some more wooo :) dosta sa vasom pateticnom pricom crne gore i ostalih :) mocnih drzava ovo je topic vezan za srbiju i ENC a ne za djoleta sto je uzeo wcg u crnoj gori tako sto je dobijo nekog drugog random crnogorca koga to realno zanima :) sve u svemu svaka cast highli nisam posumnjao u tebe ni na minut :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 ^Ahahahah, jednom rechju, Vladica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 14, 2007 Author Report Share Posted February 14, 2007 Povratak kralja Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 nisam ja ni otisao :D:) nego ovi cg i boske cackaju mecku jebiga sta da im radim :D:) koga realno zabole o njihovim problemima a pogotovo na nasem topocu e highli kad si vec u prici sa tim adminima reci da deletuju to motenegro iz naseg imena :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 (edited) nije vezano za topic, al kako bi bilo kad bi se otvorio thread kao mecevi nasih igraca (neki solo kupovi) i klanski mecevi... i da se stavi na sticky? npr. da se tamo pise danasnji mec cube vs mj (borba za zadnji slot) i da ljudi kometarisu sta li vec, il npr danas cold league playoff teh vs eQu itd... Edited February 15, 2007 by Bullseye_So Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 15, 2007 Author Report Share Posted February 15, 2007 Pa otvori i uredjuj taj topic, ko ti brani, stavicu ti ja za sticky Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Pa otvori i uredjuj taj topic, ko ti brani, stavicu ti GA ja za sticky :) Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snou^ Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 Grinderu. Kontam da se tvoji ukucani smeju. Ali ne dalje od toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grinder Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Grinderu. Kontam da se tvoji ukucani smeju. Ali ne dalje od toga. Ni ukucani... Quote Dlakav kao majmun, al' mi obrijana kita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 23, 2007 Author Report Share Posted February 23, 2007 dzabe smo se radovali.. http://www.esl.eu/eu/enc/news/35210/ u mailu koji sam dobio danas su rekli da ipak bez licence i nacionalnog partnera necemo moci da uchestvujemo, i da im je veoma zao (gistro), tako da hvala bivsim vlasnicima licence, za odlichno uradjen posao u Srbiji, obnovite licencu opet, molim vas.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 dzabe smo se radovali.. http://www.esl.eu/eu/enc/news/35210/ u mailu koji sam dobio danas su rekli da ipak bez licence i nacionalnog partnera necemo moci da uchestvujemo, i da im je veoma zao (gistro), tako da hvala bivsim vlasnicima licence, za odlichno uradjen posao u Srbiji, obnovite licencu opet, molim vas.. pa jel ima nade da se igra to ili smo definitivno izduvali? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 23, 2007 Author Report Share Posted February 23, 2007 to na linku je konachan spisak ko ce uchestvovati.. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki  22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah  13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 O Boze... Finska, Letonija i Luksemburg ? + Bosna ... joke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 tako da hvala bivsim vlasnicima licence, za odlichno uradjen posao u Srbiji, obnovite licencu opet, molim vas.. Bolje da nemamo ESL nego da imamo onakav ESL... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 tt...ponekad zazalim sto sam Srbin Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 O Boze... Finska, Letonija i Luksemburg ? + Bosna ... joke Majke mi sramota ! Ne mogu da verujem, da u Srbiji nema ljudi koji bi obnovili licencu ... sramota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 ha0s' date='Feb 23 2007, 23:43' post='948569'] Majke mi sramota ! Ne mogu da verujem, da u Srbiji nema ljudi koji bi obnovili licencu ... sramota warcraft je veoma vazna privredna grana i treba ulagati u njega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Kao sto je neko ranije rekao, jedan od uslova za ulazak u EU jeste neko ministarstvo (ili tako nesto ) elektronskih sportova, tako da mozda ipak treba ulagati :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Predlozi to Tadicu za sledecu kampanju, mozda je uvrsti u izborni program. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 eto sad moze vladoica da se sprema :) Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 evo vidim na ircu poceo u nemackoj valjda eswc quali, a kad ce kod nas :(( ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Pa zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... NIKAD !~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Bilo bi dobro da se iscima neko iz ESL-a da napravimo kao 1v1 ladder, ali ozbiljan, kao sto bugari imaju BWCL samo solo.I ne da izazivas protivnika nego da se odredi ko sa kim svake nedelje, tipa 16 ljudi i peglaj, tako bi se vise ljudi cimalo oko ESL-a pa bi to videli i sponzori i imali bi licencu.Ovako na lepe oci niko nece da daje pare i to bi svi trebalo da razumemo Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Bilo bi dobro . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Sve se to super organizuje, onda pera prestane da igra zato sto ga je mika dobio na lag, a zika se nije pojavio na predhodna 3 mecha zato sto ga je boleo kurac, nakon 3 meseca svi odustaju i neki random lik iz organizacije pokupi nagrade, kakvog li ESL-a! Druga stvar, 50% ljudi koji bi igrali, nemaju uslove za to (grinder, grin n co, mislim na ggc, dobar net, itd.). Drugih 40% bi bili u fazonu "boli me kurac za glupi esl, wc3 je glup, ja sabijam zivot" nakon 2 izgubljene (zerox, goga, vladica, etc) a ostalih 10% bi se smorilo zbog predhodne dve cinjenice. Jedina normalna stvar bi bila povremeno organizovanje ESL turnira sa pratecim ladderom i nagradama, naravno to bi opet propalo zbog nezainteresovanosti ili nemogucnosti ljudi da dolaze na iste, a i zato sto ne postoji vishe niko voljan/kompetentan za organizaciju istih. Iskreno, nasha scena je u kurcu, vishe nema onih starih lanova na kojima si mogao da vidish nesto novo i da naucish nesto od ostatka nashe igracke populacije, jednostavno, igrica je izgubila svoju char koju je imala pre par godina. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts