Highl1 Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Neki od vas znaju da sam pre par meseci pisao ESL-u da nam dopuste da igramo ENC, iako nemamo licencu, i nacionalni ESL savez, i bog nas je pogledao jednom. Iako startujemo iz 4-e i najslabije grupe, mislim da lagano mozemo sve timove da dobijemo iz 4-e i 3-e, a posle shta bog da. http://www.esl.eu/eu/enc/news/34355/ Srbija fighting! Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 gl Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 ^ ^ Srecno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Extraa :) Sabijte iz luzera :) Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 GL Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Mislim da smo kvalitetniji od dosta reprezentacija, i mislim da cemo u Highl1jev LU moci u 3cu ligu! GL Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aca~ Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Mislis 5tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Ne radi link a istripovao sam da je Highl1 rekao da krecemo iz 4te lige Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 8, 2007 Author Report Share Posted February 8, 2007 krecemo iz 4-og sheshira, ne lige Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 (edited) Lepo, lepo. Svaka chast Hajli. [edit] Nego, Serbia & Montenegro?? [/edit] [edit#2] OLOLOLO za bosansku zastavu [/edit#2] Edited February 8, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 U svakom sluchaju gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
misaking[X] Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 taman sam poceo da igram ponovo :D Quote Dr.Mr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Zaista lepa vest :) Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Srpski wc vracen iz mrtvih.To je pozitivno u svakom sluchaju,ma shta uradili... Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 koji ce nas igraci predstavljati tamo, ako sme da se zna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 to je na struchnom shtabu da odredi, bicete upoznati uskoro Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullseye_So Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 ko placa bugarima esl licencu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 bfes iliti bugarski savez elektronskih igara. Oni su na mnogo vecem stupnju razvoja gaminga od nas. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Predivna vest, bez komentara sam ... svaka chast Hajliju ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 gl gl pa da sabijemo i to ! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Bravo za ovo !! I hvala Hajliju za to sto se trudi very hard :) BULL Crnogorci nisu pogani oni ce pre nas u EU tako da :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 gl gl pa da sabijemo i to ! :) koji to vi, ja u listi ne vidim CG ? Inache, da ne bude zabune, ja cu nastojati da se mi zovemo samo Srbija, zao mi je ostali drugari iz CG. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Taman se ZuX navezbao da ga zoves T_T Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuX Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 naprotiv,zeroxe :) ja sam vec napisao mickey-u da mi iz crne gore nema sta da trazimo...ocito je neko(citaj:highl1) izbrisao post :) gl anyway :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 nisam ja nishta brisao..opet ste u gadnoj zabludi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts