Shekk Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Ch1z ako ti se zabava poklapa sa nekim na alkoholu u konačno mnogo koraka (tura) vam se definicije zabave poklapaju :p Krokodil je krokodil :) anyway, nikad nisam sekao vene na E.O. pa neću ni sada :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 @ Longleyy pa ne znam.. delom mozda i tako.. jbg, ostale mi mnogo ruzne asocijacije na celave likove upasane do sisa koji rokcu, i slusaju dance i narodnjake... ko zna kakve jos traume vucem ja od onda :P @ ramirez pa pazi.. to je dug i mukotrpan put, na kom se odrasta, i na kom se izdvaja zito od kukolja. e, pa to sto ne odraste, i sto otpadne kao kukolj, oni postau metalci ne znam... mene licno je promenila ta neka poruka koju nosi muzika priesta i maidena... koja uopste ne mora da bude poruka koju bi ti bendovi hteli da daju, ali eto, ja sam neke stvari shvatio tako kako sam ih shvatio, i kul mi je. a da imam poprilicno ogranicen ukus u muzici, pa ne znam.. verovatno. stvarno mogu svasta da slusam, od tehna, preko evergreena (valjda se zato tako i zove :P), rocka, klasike, starogradskih (vrlo jasna razlika izmedju starogradskih i narodnjaka postoji, jelda), pop-a (malo teze)... rap sam naucio da podnosim pored ortaka.. i tako... ali ja da pustim nesto od tih zanrova... jako tesko... par puta sam pustao elvisa (), i klasiku, al sve debelo zavisi od raspolozenja... uglavnom imam u metal genre-u po par pesama za svako raspolozenje, pa nemam potrebu da pravim izlete ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 shalu na stranu, ali meni nikad nije ushlo u glavu kako neko postaje metalac... ili "hip-hoper"... ili shtagod. kako se ljudi ogranichavaju na odredjene zhanrove. razumem da se neki zhanr izbaci (narodnjachki recimo:), ali ne i da se izbace svi, ili skoro svi, da bi se posvetili samo jednom, ili nekoliko jako bliskih. Zavisi od čoveka do čoveka. Lično nikad nisam izbacivao ostalo samo da bih rekao kako sam tr00, ali drugo praktično i ne slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 @ Longleyy pa ne znam.. delom mozda i tako.. jbg, ostale mi mnogo ruzne asocijacije na celave likove upasane do sisa koji rokcu, i slusaju dance i narodnjake... ko zna kakve jos traume vucem ja od onda :P OMG brate , stoji to , ali ja pokusavam da ti objasnim , ne slusaju samo takvi narodnjake i dens... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Ah 80-te... Kako mi fali to doba! Slushao sam sve i svashta tada (uljuchujuci i Lepu Brenu OMG!!!), ishao po Evropi sa YU pasoshem bez problema i svi su prichali kako su Jugosloveni cool likovi. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Cekaj srbo... Ti si 75-76 jel tako, tu smo vrnjaci. Ako si ti u periodu od 5-15 godina isao po evropi sa yu pasosem, stvarno si bio maji vjagojan :) - i to napredan :) Ja sam tad imao period od cackanja nosa, igranja klisa i nabavke prona na VHS-u. A da i patio za banana sedistem na poniki. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Phobia Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Ah 80-te... Kako mi fali to doba! Slushao sam sve i svashta tada (uljuchujuci i Lepu Brenu OMG!!!), ishao po Evropi sa YU pasoshem bez problema i svi su prichali kako su Jugosloveni cool likovi. vaistinu! secam se kad je cale vodio burazera i mene na zimovanje u poljsku '89. godine, em je dinar bio konvertibilan pa nismo morali da menjamo 'chrvene', em je sve bilo toliko jeftino da te pare nikako nismo mogli da potrosimo, ma bre bili smo bogovi za one nesrecne poljake... sad su oni EU, a mi cekamo sporazum o pridruzivanju Quote Bolje 10 godina student, nego 10 godina penzioner! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 pih, kolko sam ja chuo tih pricha. dodju tjaletov kum i njegovo drushtvo u kafanu u cheshkoj i kod sebe imaju para da kupe i kafanu i zgradu u kojoj je... i naravno, svesni te chinjenice, bahatost je bila na nivou. ko zna koliko je nashih ljudi ishlo po evropi sa parama i mislilo da je uhvatilo boga za muda pa se ponashali kako mi to vetj umemo. poenta je da nam nije samo cnn kriv za sliku koju o nama imaju evropljani. Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 sve je bilo lepse, kulje i jednostavnije. ubijes se od piva, savatas sta prvo naidje, bude ti dojaja, shutnes je, na sledecoj svirci o5 tako... u krug u krug u krug u krug.... teh olde dayz... nisam rekao nijednom da je po definiciji : "dobar provod je ozderavanje od piva, i divljanje po koncertima". Odluči se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Odluči se Nigde u prvom postu nije negirao drugi, niti obrnuto. Shta si hteo retji? Da si bio bolestan vetjinu osnovne skole? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Cekaj srbo... Ti si 75-76 jel tako, tu smo vrnjaci. Ako si ti u periodu od 5-15 godina isao po evropi sa yu pasosem, stvarno si bio maji vjagojan :) - i to napredan :) Ja sam tad imao period od cackanja nosa, igranja klisa i nabavke prona na VHS-u. A da i patio za banana sedistem na poniki. Pochetkom 80-ih su moji radili u Libiji (gde smo i ziveli neko vreme do bombardovanja '86) pa me je cale jednom vodio na Maltu (poshto je to bilo usput od Tripolija do Beograda). Cale je krajem 80-ih radio u Slovachkoj pa smo chesto ishli tuda, a tamo ti je sve blizu. Chak je i moj burazer uspeo tada da vidi svet :) Da ne pricham o Grchkoj. '92 sam bio u Engleskoj, bash kada su nam uveli sankcije. Letom '92 si josh uvek mogao da idesh po Evropi bez pasosha... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Znam, samo se malo salim, zamislih tebe maloh kako trcis kroz evropu sam :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 molim vas da se vishe ne prisecate stare jugoslavije jer ce, ako nastavite ovim putem, se neko setno prisetiti "kako su dobri bili" crvena jabuka, plavi orkestar i tuti fruti bend... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Nigde u prvom postu nije negirao drugi, niti obrnuto. Shta si hteo retji? Da si bio bolestan vetjinu osnovne skole? U prvom postu žali za past times, kaže da je bilo lepše i da je tada pio i divljao po koncertima a u drugom da to nije neophodno za dobar provod. Možemo mi sad ulaziti u sintaksnu i semantičku raspravu ali suština je ista... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 molim vas da se vishe ne prisecate stare jugoslavije jer ce, ako nastavite ovim putem, se neko setno prisetiti "kako su dobri bili" crvena jabuka, plavi orkestar i tuti fruti bend... Mislish ono - "fa, fa, fashista, nemoj biti ti..." ili "Sava tiho teche, zadnje nam je veche..." he he Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 ko oce da ga bijem samo nek kazhe da su "stvari lagane" losha pesma... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 a shta su "stvari lagane"? jel i ne znanje o pesmi podlozhno batinama? :x Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 @ taurus da, ali nije isti feeling kao u teh olde dayz ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Možemo mi sad ulaziti u sintaksnu i semantičku raspravu ali suština je ista... Mozemo utji u sintaksnu i semantichku raspravu ali tjesh izgubiti. Jel zato necemo? Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 ko oce da ga bijem samo nek kazhe da su "stvari lagane" losha pesma... Nisu losa nego glupa i losa. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Nije losa nego glupa i losa. Za ovo si ti kriv, od kako igra WoW postao je nasilan. ;) Ja sam jos bio mali tada, ali se secam najavne spice za Dnevnik, reklama raznih, treceg kanala i "Electric Blue" u kasne sate. Secam se i raznih praznika, proslava istih. Secam se oronule kuce u kojoj sam stanovao, secam se Beograda kad sam isao u posetu baki. I jeste bilo zanimljivo vreme, da se odrzalo gde bi svima nama bio kraj i koliko bi nam bili razliciti zivoti ... Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 mislim da ova tema lagano ali sigurno dobija formu "da baba ima kurac, bila bi deda". ali dobro, bitna je nostalgija Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Za ovo si ti kriv, od kako igra WoW postao je nasilan. ;) Ja sam jos bio mali tada, ali se secam najavne spice za Dnevnik, reklama raznih, treceg kanala i "Electric Blue" u kasne sate. Secam se i raznih praznika, proslava istih. Secam se oronule kuce u kojoj sam stanovao, secam se Beograda kad sam isao u posetu baki. I jeste bilo zanimljivo vreme, da se odrzalo gde bi svima nama bio kraj i koliko bi nam bili razliciti zivoti ... Elektrik blu smrdi. Uvek sam zeleo da vidim TU penetraciju ali toga u Electric blu nije bilo. Umesto toga sise i pesma Nine Hagen ili aerobik sa opustenim sisama. No jednom se videla i pica. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 (edited) Mozemo utji u sintaksnu i semantichku raspravu ali tjesh izgubiti. Jel zato necemo? Deluješ frustrirano sa takvim stavom pa ću ovaj put preskočiti nadigravanje jer sam već vidjao tvoje naučne rasprave, tj kako su se obično završavale kad nisi u pravu. Sve u duhu leptirića... Prijatan dan... @ taurus da, ali nije isti feeling kao u teh olde dayz ;] Svaka čast, nisam ni rekao da jeste, bitno je druženje P.S. Opominjao si ljude zbog preciznosti pisanja nickova a praviš iste greške. Meni ne smeta, samo primećujem Edited February 6, 2007 by Tauruss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Nisu losa nego glupa i losa. ti shvatash da ja komuniciram sa tvojom devojkom? ;o> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts