f4ts0 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) NEMOJ SLUCAJNO DA SI ISAO KOD ELITE ILI SLICNIH LOANSHARKOVA, NECU VISE NI NA ULICI DA TI SE JAVLJAM!!! naravno da ne ;) Edited February 4, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Divlji kapitalizam!To je jedan od problema, poslodavac nece dati vecu platu od zakonske jer ga niko ne kontrolise.A posto nema mogucnosti napredka, niko od mladjih ljudi koji se zaposle u nekoj firmi se ne ustrucavaju na rizike tipa kredit ne kredit. Ako ovako ostane jos duze a po svim pokazateljia ce ostati, od kuce mozemo da odemo ili u beli svet ili u P.M da nas vise niko ne maltretira. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 a zasto bi davao platu vecu od zakonske kada je takav zakon? molim lepo... moja firma zaposlenima je do skoro davala varijatnu hocete vecu platu ali jedan njen manji deo ide ispod stola, ili cete celu platu preko racuna al ce biti manja... pogadjate svi su hteli vecu... jedino sto im sada bolje dodje za uzimanje kredita u banci, pa smo ih od skoro sve prebacili na placanje preko racuna a sa nepromenjenom platom... to sto je zakon los ne znaci da su ljudi koji ga postuju losi... naprotiv kod nas ce uvek vise najebati od kontrole oni koji se trude da zakon ispostuju do kraja jer ce njima dolaziti kotrnole redovno, a oni koji cute i rade u mishijoj rupe najbolje prolaze... a da ne spominjemo one koji su saglasni sa lokalnom vlascu, ti su se obezbedili za sledecih 20 godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 ... i ja sam, kao i ignis optimista i nadam se da ce biti bolje valjda smo zasluzili za sve ove godine :/ Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 naprotiv kod nas ce uvek vise najebati od kontrole oni koji se trude da zakon ispostuju do kraja jer ce njima dolaziti kotrnole redovno, a oni koji cute i rade u mishijoj rupe najbolje prolaze To i jeste krajnje tuzno, vlasnicima novootvorenih radnji, koji se trude da ispostuju drzavu, inspekcija dolazi sa stavom "dobar dan, 50 hiljada". Naravno, nekom xxx idiotu koji drzi kafitj na adi, koji ne zna sta je dpu lista, koji kuca 30% od ukupnog pazara i koji ne zna da se 10-og u mesecu predaje pdv, njima ne dolazi inspekcija, nikad mi to nije bilo jasno... Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rakugosha kara houka o munaita Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 znate onu scenu iz my big fat geek wedding kada grci poklanjaju kucu novom bracnom paru a ameri ono openmouthed? nisu samo pare i glava je drugacija Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Ja od chetrneste zhivim sam :) Shto se ranije naviknesh lakshe ce ti biti kasnije. Ko je sposoban, on ce uraditi neshto u zhivotu i kraj priche. Primer: Moja sestra je proshle godine zavrshila pravni fax. Radila je u nekoj advokatskoj kancelariji sa pochetnom platom od 10.000. Kao neki test jebem li ga... Inache radila je od 09h do 18h a nekada zaglavi i do 20h... Ja npr. radim samo petkom/subotom (i nekada preko nedelje ako mi upadne neka privatna zhurka) i uzimam vishe para mesechno nego ona... Ona ima prosek iznad osmice a ne zna da napravi jednu fakturu u Word a kamoli da pokusha da uradi neshto u Excel-u. Takodje ne zna uopshte poslovni engleski iako je u gimnaziji imala 4-5 iz eng. I kada pogledash ona je 4 god gulila po faxu zashto? Da bi se sada muchila da nadje posao? na infostudu svi trazhe ljude sa radnim iskustvom barem 2 god... Jebesh ti to kada ne mozhesh ni da steknesh iskustvo... Zato shto pre pokushajte neshto da shljakate lakshe ce vam biti posle. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 zivecu sa roditeljima dok me hrane i odrzavaju...nista mi ne smeta ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted February 4, 2007 Author Report Share Posted February 4, 2007 (edited) Obicno u mestima kao Vrsac mladi ljudi i nemaju neke potrebe da se "osamostaljuju" jer zive cesto u kucama koje su ogromne, sa jos vecim dvorishtima i bashtama... Sasvim dovoljno mesta da mladi par pocne da zivi ODVOJENO u posebnom delu kuce sa npr. posebnim ulazom.... pa onda ako insistiraju stavice posebna plinska i strujna brojila, razdvojiti telefonsku liniju sebi i sl... Jedan kuvani obrok dnevno i opeglan vesh od trane roditelja su usputni bonusi koje ce mladi par imati, a da pri tome ne mora da prozivljava onu shablonsku nightmare prichu gde se tashta i snajka mrze na krv i nozh, gde matori pridikuju sinu vazda zbog nacina na koji taj par zhivi jer "u nase vreme..." i sl... POTPUNO drugacija situacija je kada je vise osoba prinudjeno da zhivi u MALOM SKUCHENOM prostoru, i tu onda psihologija isplivava kao glavno sredstvo kojim se jedino mogu objasniti situacije koje nastaju... ... ukucani pocinju medjusobno da se glockaju, netrpeljivost uzima maha, nervoza raste iz dana u dan, pronalze se najbizarniji razlozi za svadju i suvisne rasprave.... svakom smetaju sitnice onoga drugoga itd... Problem je sto "genetski" (tako da kazem) covek u 25-toj oseca najvecu potrebu da se "odvoji" od maticne zajednice i krene svojim putem... tako je kod zivotinja u odredjenoj dobi, te je razumljivo da je to prirodni nagon i za choveka. Ukoliko to odvajanje nije praceno traumama vezanim za samu egzistenciju pojedinca ili para, utoliko je ceo proces laksi i brzhi... CINJENICA: U BG-u samac moze sa 300 evra da prezivi, ali zivece SPARTANSKI, drugacije nikako. Ukoliko je u pitanju PAR sa po 300e mesecnog income-a, situacija je malo boljan jer na kiflu slece i malo parizera i jogurt pride... poneki bioskop tu i tamo, neka jeftinija krpica.... hrpa na rachune naravno... ...i za nedaj bozhe neki dinar... lekovi, lekar i sl... nadje se i za vecericu ponekad ili pice u gradu. nista vise od toga. Mene interesuje kada ce mladi par sa PROSECNIM primanjima moci da zivi hraneci se zdravo, imajuci za sve osnovne troskove, a pored toga da mogu sebi da priuste ponekad restoran, bioskop, pozoriste, novu knjigu, originalan CD... I poreko svega da mogu BAR JEDNOM godisnje da odu na dvonedeljni odmor i takodje da mogu sebi da priuste BAR 4-5k jura za neki strani auto koji se ne raspada i da za isti posle imaju da plate gorivo i poneki rezervni deo. Da li je ovaj primer nesto sto je "nadprosecan standard i neracinalni luksuz" ili pak nesto najnormalnije ??? Edited February 4, 2007 by nigger Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 offtopic: hvala drugari... :) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 to je nadprosecan standard "ali u americi..." idi u ameriku Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Kako kaze moj Buraz od tetke u americi ti samo trebaju radno odelo i pidzama i nista vise jer oni samo rade rade rade. On je jedva otisao morao je da bude medju prvih 5 po tom njihiovom standardu da bi ispunio sve uslove i da dobije sve potrebne papire i kada je otisao ne moze da se vrati naredne 3 godine jer ako se vrati ne moze da dobije drzavljanstvo , i naravno tamo ako hoces drzavljansto moras da platis da se ozenis ne znam jedno 20 000 E je on dao i kao posle 3 god dobijes dravljanstvo i mozes da dodjes ciku . Jedva cekam da ga vidim . Tako da nije divno ali bih otisao odmah da mogu ^^ I da ima posla ali treba raditi ko pas od jutra do mraka i subotom cak. Mislim ne mozete vi porediti nas koji smo saka jada i najjacu silu na svetu i sa najvecim standardom u svetu . Mi smo samo ospred njih ja mislim po nivou svesti naspram naprimer 18 kod nas i kod njih , tu smo jedino napredinji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Ih Dino najveci standard na svetu xD Bash si ga odvalio xD nvm ontopic naravno da kod nas je skoro nemoguce da se zivi osamostaljen posto za posao koji ti dozvoljava da imash pristojnu platu (500 mozda i 600) potrebno je da gulish knjigu do svoje 24+ godine I nadash da neki "tatin sin" koji ne zna ni da pishe ne zauzme tvoje mesto, da bi mogao bilo sta da uradish.Naravno da je moguce da se zapoislis i pre ali mozda ces moci da platis za stan u Barajevu ili negde u blizini... Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Koliko riba mora biti bogata/sexbomba da bi joj oprostili da vam nikada nista u zivotu ne skuva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Koliko riba mora biti bogata/sexbomba da bi joj oprostili da vam nikada nista u zivotu ne skuva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Samostalnost ne podrazumeva svaki dan red bul i skivi. Sry, ali morao sam cekaj jel ovo neka nova fora ne ozbiljno,700 minimum.mrzi me sad da objasnjavam,ali racunao sam Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) 250 garsonjera 50 struja, telefon, voda, infostan bez grejanja 300 klopa kuci i na poslu 100 ostalo ------------- jeste 700 minimum Ali kad dvoje rade, mnogo je lakse, cak i moze da se ustedi za more. Edited February 4, 2007 by nervozni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 ^Ah da izvini, nismo racunali ribu od 25 leta. komplexi komplexi... @ nervozni:to je bila i moja racunica.znaci bez izdrkavanja bilo kakvih,samo osnovno... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) 1. garsonjera nije 250. jeste u cumicevom sokacetu. Sve ostalo stoji, oosim.. 300e za klopu...800 din za klopu na dan za samca. Mnogo. (pazite govorimo o minimumu). Samac denvno za 400 moze klopati, skroz fino. tako da je minimum za kulturan-po-srpski zivot samca ipak 500. Za 700 moze vec malo lakse da se dise Za ono sto bi ja hteo, treba 10000 eura na dan :) mada poenta da zivis SAM po meni je ne da se stiskas vec jedes i jebes ko zmaj. Za to treba ihaajjj :) jebi ga. najebasmo Edited February 4, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Pa ne zive. To su vec urbane legende. ili "zive". Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 s cimerom 170e garsonjera+racuni dnevno mozda 400 kinti za has itd x30 =12000=150e total: 320e realno da imam steady income odmah bi uzeo da otplacujem neki stan .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 krule brate... aj izracunaj mi kako neko moze sa 100 mesecno da plati gajbu+racune+has ... ako o tome pricamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 1. Pogresno si izracunao, naime, 170/2 + 150 = 150+85=235 :) 2. Ti placas celu garsonjeru, ali onda si lud, a necemo da se druzimo sa ludacima :) 3. vasa garsonjera kosta 2*170=340 eura, ali onda si lud, a necemo da se druzimo sa ludacima :) Ako niste znali ludilo je prenosno! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 (edited) 1. Pogresno si izracunao, naime, 170/2 + 150 = 150+85=235 :) 2. Ti placas celu garsonjeru, ali onda si lud, a necemo da se druzimo sa ludacima :) 3. vasa garsonjera kosta 2*170=340 eura, ali onda si lud, a necemo da se druzimo sa ludacima :) Ako niste znali ludilo je prenosno! garsonjera je 220e ... jeste skupo al mi odgovara lokacija net 1750 telefon ~500 infostan ~1500(zaboravim stalno dal je 1000 ili 2000) struja ~2000 hvala lud sam edit: / naravno ja placam pola edit2 @ krule ne kazem da NE MOZE... ja sam racunao da bi mogao da moram i dzabe da zivim u bg-u .. par dana kod jednog, par kod drugog... klopa ovde, onde.... al to nije bash "zivot" ... mada ni sad nisam u nesto dobroj poziciji , ali bitno je sta te cini zadovoljenim u trenutku.. a ja sam atm happy! Edited February 4, 2007 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 AAA Junkie, pa nisi onda izneo sve podatke! Ti bi i net, a :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts