Jump to content

Mrzim Spam >:

Recommended Posts

Postovani,

nudimo Vam 2.525.187 email adresa (potencijalnih kupaca), u elektronskom izdanju:

Email Adresar 2007

Posaljite Vasu poruku na 2.525.187 email adresa iz elektronskog izdanja pod nazivom: Email Adresar 2007, pomocu programa i na nacin koji ste do sada koristili.

U zavisnosti od brzine Vase internet konekcije, Vasu poruku mozete poslati na 2.525.187 email adresa, za samo nekoliko sati.

Obavestite potencijalne kupce o novim proizvodima, cenama i o svim drugim aktivnostima Vaseg preduzeca.

Pozelite srecne praznike i dobrodoslicu novim kupcima.

Iskoristite mogucnost i pronadjite nove kupce za Vase proizvode, usluge.

CENA: 9.900.00 dinara.

Posmatrajte ulaganje u marketing Vase firme kao investiciju.

Narucite vec danas.

Srdacan pozdrav!

S postovanjem, Dunja Jovic.

Mislim sta reci vise :) reci su suvisne :)

Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale

bogami ima ona dosta e-mail adresa :)

Mada opet, ne bi me cudilo da ima ono spisak domena skinut sa nic.yu i drugih nic sajtova, i onda engleski recnik + random generator, i eto ti tri miliona mailova.

Voleo bih samo da vidim server koji pokusa da posalje tri miliona mailova, i isti taj server kad mu se vrati dva ipo miliona :)

Malo sam speechless u vezi ovoga [:D] Mislim, imam account na gmailu, koji nikad ne ostavljam na sajtovima il 'de vec, i imam account na hotmailu, sa drugim usernameom, koji koristim za takve svrhe, i jebem mu mater, imam 0, zero, nada spama na prvom akauntu, pa bar godinu dana sigurno.

I ja sve kapiram to je normalno, al dok gledam sad sta pisete, sve se mislim bice da me kenja opako ^_^

:-)

Mada opet, ne bi me cudilo da ima ono spisak domena skinut sa nic.yu i drugih nic sajtova, i onda engleski recnik + random generator, i eto ti tri miliona mailova.

Voleo bih samo da vidim server koji pokusa da posalje tri miliona mailova, i isti taj server kad mu se vrati dva ipo miliona :)

ima ih :) dodushe, retko ko shalje odmah 3 mil, vec rokaju u batchevima zbog preopterecenja :)

ima ih :) dodushe, retko ko shalje odmah 3 mil, vec rokaju u batchevima zbog preopterecenja :)

znam da ih ima, da nema ne bi bilo ni spama, nego je vise okrenuto ka tome kada bih ja kao prosecan surfer kupio taj cd, i onda onako pametan insertovao sve adrese u Outlook Express i pritisnuo send :)

Jako lako bi server to odradio pritom svaki normalan admin ce aktivirati da se provera domena i provera postojanja usera obavi prilikom smtp pregovaranja tako da originalni mejl uopste ne napusti originating masinu ukoliko ne postoji domen/user na koji se salje.

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR