Jump to content

Samo za Stiju

Kole

Recommended Posts

znachi zezno sam se Stijo, nije 80, 50ak je u pitanju =o))

chovek je lud

Takeru Kobayashi is the six-time winner of the Nathan's Famous frankfurter eating contest held each 4th of July at Coney Island in New York. In 2001, his first year in the competition, Kobayashi ate 50 hot dogs in 12 minutes, shattering the existing record of 25 hot dogs set the previous year by his countryman Kazutoyo Arai. (Kobayashi, 5'7" and 131 pounds, gained eight pounds in the 12 minutes of the competition.) Kobayashi won again in 2002 (50 and one-half dogs), in 2003 (44 and one-half dogs), in 2004 (a new record of 53 and one-half hot dogs), n 2005 (49 dogs) and in 2006 (another new record, of 53 and three-quarters dogs). His startling chow prowess has made Kobayashi an international celebrity; in 2002 he won a made-for-TV eating competition called Glutton Bowl #1, and in 2003 lost a hot dog-eating contest to a Kodiak bear on the show Man vs. Beast. In 2006 he became a world champion at eating bratwurst, downing 58 sausages in 10 minutes.

vishe i detaljnije na

http://espn.go.com/page2/s/caple/020703.html

gledao na tv-u...znaci strasno, one stoke od po 150 kila samo sto ne peglaju posle 20 hot-dogova, a mali japanac jede kao mashina...da ga nisu prekinuli na kraju nastavio bi opusteno:)...i posle skida majicu, a stomak ravan, samo trbusnjaci...ajde kole neko objasnjenje, cisto zapreminski mi nije jasno kako je sabio sve to:)

srpskivojnik-3.jpg

brate ali "gained 8 pounds", ne razumem... posle 3ceg mi vec ne bi bilo dobro..

[13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama

[23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda

[23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem

[01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku

[01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke

bila je neka emisija o njemu da ima kao rezhim ishrane kojim "trenira" ali ukljuchio sam se prekasno da chujem kako objashnjavaju gde on to komprimuje 4 kile hrane, jer chinjenica je da skoro da ne zhvatje vec samo guta, a kifle umache u neki gazirani sok da ih smeksha pa guta i njih

sad da li mu je zheludac TOLIKO proshiren da mozhe da primi 5+ litara ili ima toliko dobru zhuch+pankreas pa sve to ide oma u 12rac pojme nemam, ali da kad se nazhdere nije radan, nije ispupchen mu je stomak u gornjem delu malo tako da tipujem da je zaista dovoljno proshirio zheludac...a i ostaje chinjenica da on sve to uradi za 20ak minuta tako da mu mozak nikad ne dobije info da je sit dok on i dalje trpa =o)

To da je zvezda jeste, bio je jedan skech sa njim u jednom Saturday Night Live-u ove sezone i video sam kako guta. U dva poteza, odnosno na pola pregrize i u dva zalogaja zguta hotdog. Ono sto mene brine je boja njegovog lica. Jednostavno, ne znam, ne verujem da mu je jetra u najboljem stanju, a ni srce kad smo kod toga, ne znam ni da li bi mu pomoglo da se posle toga odmah ispovraca. Medjutim, koliku razliku napravi u odnosu na ostale takmicare, govori o tome da zaista ima nesto sto bih ja nazvao "genetski", sto mu omogucava da to radi (naravno uz vezbu i ostala odricanja).

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

boja kozhe japanaca ne svedochi o njihovoj jetri, stavishe sumo rvachi imaju fazon sa kozhom da prestaju da nabacuju salo kad dobiju specifichnu nijansu narandzhaste =o)...a to dal ima zhuticu videlo bi mu se po ochima =o)

i nigde niko nije rekao da je to sto on radi zdravo =o))