Pekarman Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Ko da si sad dosao na RuR, do sada koja god tema da je bila svi smo kenjali, ignorisali jedni druge i terali svoju pricu uprkos svemu. Zasto bi ova bila drugacija ? I nisam se salio, stvarno nista od spavanja. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 pa bemga.. nekako nada uvek umire poslednja (blago nadi ). da ce se eventualno jednom neka tema drzati svojih okvira, i da ce ljudi koji postuju na istoj biti korektni, koliko god mogu. ali eto.. prokleti idealista... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 (edited) jao danas sam se zakacila s 'drugom' iz odeljenja koji obozava cecu. ja mu kazem da je ceca i ceo turbo folk nastao kao posledica tranzicije, a on mi kaze:"pa kako se onda ceca slusa u francuskoj?!" OMG Edited February 9, 2007 by medolinka Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 jao danas sam se zakacila s 'drugom' iz odeljenja koji obozava cecu. ja mu kazem da je ceca i ceo turbo folk nastao kao posledica tranzicije, a on mi kaze:"pa kako se onda ceca slusa u francuskoj?!" OMG ZOMG!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 jao danas sam se zakacila s 'drugom' iz odeljenja koji obozava cecu. ja mu kazem da je ceca i ceo turbo folk nastao kao posledica tranzicije, a on mi kaze:"pa kako se onda ceca slusa u francuskoj?!" OMG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Majku vam matoru, prestanite bre da kvarite mladje narastaje rura, odakle li je pokupila "posledice tranzaicije" jos samo da je ne"tangira" nista i da pochne da vice torima i asimilation is complete Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 jao danas sam se zakacila s 'drugom' iz odeljenja koji obozava cecu. ja mu kazem da je ceca i ceo turbo folk nastao kao posledica tranzicije, a on mi kaze:"pa kako se onda ceca slusa u francuskoj?!" OMG :) ceca je proizvod (i katalizator) sunovrata devedesetih, a tranzicija je nešto drugo, prelaz iz drugog/trećeg u prvi svet, ali gistro. ukratko, to je ono kad ti dođu sa zapada i onda na tebe primene kalup koji su primenili na pola istočne evrope, skoro potpuno negirajući specifičnosti tvoje zemlje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Obrni okreni ja se plasim tranzicije! Inace, Ceca je jednom otisla kod Koleta da joj napise pesmu. Ceca vise nikada nije zapevala. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted February 9, 2007 Report Share Posted February 9, 2007 Znao sam da je Kole taj. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 igoreee...postacesh zrtva tranzicije... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts