cali Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Gde imaju da se uzmu, a da im je cena ispod 1000 kinti? za poreklo ne pitam znam da ima online naruchivanje, ali meni treba da zavrshim to danas do kraja dana Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 imash halo oglase, pun k**** :) EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Ima u krashu ovde kod nas u Novom Sadu na Spensu , cena im je ja mislim taman 1000 i nize . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Na buvljaku, na bulevaru ... svugde gde se prodaju PC igre. Naravno ako mislis na "originale". A ako mislis na originale, onda u HG spotu, CT Shopu, Platou, Extreme-u ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Gde imaju da se uzmu, a da im je cena ispod 1000 kinti? za poreklo ne pitam znam da ima online naruchivanje, ali meni treba da zavrshim to danas do kraja dana a drajvera da kontaktirash? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Odakle si, jesi iz Beograda? Posto Highl1 spominje drajvera, pretpostavljam da jesi ;) Koje te igre intesuju, sto nisi napisao? Moj ortak iz Beograda snima, ali samo za "poznatu" ekipu (cini mi se). Sto se PS i PS2 igara tiche, imam neki njegov stari katalog, u kojem ima preko 1000 naslova za PS2 i PS. Napisao bih taj spisak ovde, ali kapiram da ce Lucky da ga izbrise ;) Ako si zainteresovan, javi se na pm. Za cenu cemo se dogovoriti (zavisi od kolicine). Pozdrav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 Imam "originale" za PS2. + komada 70 kamencica - komada 100 kamencica Imam i sve ostalo sto moze da ti padne na pamet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts