Jump to content

Manijak u Kanadi pravio kobasice od ubijenih prostitutk

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

pa ne znam shta je tu ro fl ?

prichati o ubistvu u ratu i ubistvo u miru nije ista stvar. u ratu se svodi na ubi ili budi ubijen znachi imash neki imperativ zbog stanja, dok u miru nemash taj imperativ.

to je kao pokushavati da budesh nutricionista u etiopiji i americi. nije primereno porediti.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Tebi smetaju prostitutke a ? Najstariji posao, crven fenjer ali racunam da je ovaj skupljao one gole ulicarke/narkomanke koje nisu ni razmisljale o svojoj bezbednosti. A zamisli da je poklao one internet lepotice sto su sve iz Kanade sa francuskim naglaskom ?

Racunam da vecini smeta to sto je pravio kobasice od ljudskog mesa i to prodavao nego sto je ubijao, jer da nije pravio kobaje bio bi jos jedan manijak u nizu istih.

Ja svo svoje znanje baziram na filmovima, internetu i onome sto procitam pa moram da skrenem paznju na onaj film o prvom masovnom ruskom ubici koji je bio ucitelj a skupljao je decu i omladinu po zeleznicama, iste je i klao posle seksualnog zlostavljanja pa zakopavao. Tacan broj mi sad izmice, ali ubijao je dobrih 15 godina i to sve u vreme SSSR.

Pa onda ima i onaj Australijanac, ima emisija o njemu na VIASAT Exploreru koji je bio posebno sadisticki nastorjen prema zrtvama, ubadao ih je u kicmu, lomio koske i klao polako.

Znaci nista to nije novo i cudno ali treba se zapitati da li je ovaj svet postao gori ili bolji uz sve napretke tokom ovog vremena.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

to je upravo bila moja poenta, a onda si ti dosao i zamenio teze

pa ti si rekao kako se zgrozhavamo nad ovim ubistvom, a ne zgrozhavamo se nad ubistvom u nekom ratu ? ko je uopshte prvi spomenuo rat ..

da ne prichamo shto ubistvo u miru ima lichni pechat, dok ubistvo u ratu je idoloshko/relgijsko/interesni/nacionalni/koji vetj pechat. tj ti u ratu ne ubijash tu osobu nego celinu koja je olichena kroz tu osobu, dok u miru ubijash tu osobu kao lichnost.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

cela moja poenta, sto ste i dokazali, je da se zgrazavate ne zbog zhena nego zbog nachina na koji su ubijene. apsolutno je svejedno, kako sa aspekta tih riba/njihovih porodica/drzave da li im je pucao u glavu ili ih je stavljao u kobaje.

znaci ako ih je samleo onda je

jao uzas

jao jao majko moja

jao jao koji horor

JAOJAO PSIHOPATO MATORI ZGRAZAVAM SE VEOMA

a da ih je ubio na "uobicajen" nacin, onda nista, nema vesti, nema zgrazavanja, nema retardiranog topika. sustinski, ova vest je samo jos jedan oblik zabave za mase, da ljudi mogu da vichu KAKO BISMO TI OTKINULI KURAC

bice interesantno jos par dana, a onda opet za 4 meseca kada cemo videti da li ce lik zaraditi smrtnu ili ce se izvuci na neuracunljivost. a onda papa, dajte neku novu vest, malo je dosadno

Generalno si u pravu, da vecina ljudi se zgrozi na pomisao lika koji melje zene, al to je zapravo i na mestu. Morbidna ubista su zaista ogavan cin ljudske misli, i to pogotovo u zemljama gde za to jebeno nema potrebe.

A to sto navodis smrt civila ... jebiga, u ratu su zrtve, da ginu samo vojnici bilo bi sve mnogo "bolje". Od postojanja covecanstva, postoje ratovi, smrt neduznih i kojekakav sranja. Od uvek su postojali vladari koji su zrtvovali mase ljudi zbog nekog cilja, i uvek ce postojati. Od toga se ne moze pobeci.

Ali zbog te ruzne strane covecansta ne treba da dozvolimo da se psihopate i bolesni ljudi "tolerisu" i da se na njih gleda kao na generalno obicne ubice ... i da se zbog njih stupa u neke logicke diskusije.

Jos nesto, vecina ubistva ima neki razlog, neki su extremno debilni, neki su razumljivi, neki su bezpotrebni. Koji razlog je ovaj lik imao da samelje 30 zena? I odakle ti uopste pomisao da covek koji je na primer nozem ubio 30 prostitutki ne bi dosao na vesti? Mozda ovde ne bi bio topic, jer ta ubista nisu extremno ogavna, al bi svakako bio osudjen i tretiran kao ubica najgore vrste.

I za kraj, porodicama/prijateljima je JEBENO bitno kako je neko umro, tj. kako je bio "ubiven" (a prvenstveno zbog cega).

Edited by Nikola_

sex, drugs and bio food!

dobro, stijo, u pravu si za celu priču oko medija i "za 4 dana nova katastrofa". ali čemu to, kad ionako svi znaju kako danas funkcioniše tzv. javno mnjenje? cela tvoja spika me pomalo podseća na dva matorca koji sede ispred zgrade i svaki put kad prođe utegnuta klinka seru da u njihovo vreme to nije bilo tako.

Mislim da je najprikladniji naziv za film:"Bez Kanadske kurvaje,nema dobre kobaje" :))

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -