Guest Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 a koliki treba da si pacenik da dolazish na zurku samo da bi gledao te dj-ice pa i ti bi otišla na koncert onog tvog japanca :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 uf, a on je neko merilo kvaliteta do mojega. brate, nije mi jasno jel se ti sad raspravljash samnom da bi me pobedio ili stvarno imash neko mishljenje o svemu? ako su prozvali "vidi mi sisu" ribe da ne znaju da mixaju ja sam tu da kazhem da neke i znaju jer sam slushao a poredio sam sa likom koji je lokalni dj i priznat je u klaberskim vodama. dakle nije dj vinyl i nije dj ole vec dj koji dobija gigove na gradilishtu i u madjarskoj i pushta muziku na proton radiju ali ajde, ti znash Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 ja sam samo rekao da se dovodi u pitanje njihov kvalitet kad moraju da vrte i sisama i plochama na nastupu. jedna lasta ne chini proletje. i dj zmija pushta u trezoru. i u mardjarskoj. ja ustvari ne znam shta ti hotjesh da se raspravljash samnom da bi pobedio ili imash neko mishljenje o svemu ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 pa i ti bi oti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 @tjile brate,ja bi vrteo karom da znam da ce to da me probije u dj vode...mislis li da Coka,Kruko ili Lag nisu bolji od nekog naseg PRIZNATOG dja?Mojne da prdis mnogo:) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) ja sam samo rekao da se dovodi u pitanje njihov kvalitet kad moraju da vrte i sisama i plochama na nastupu. jedna lasta ne chini proletje. i dj zmija pushta u trezoru. i u mardjarskoj. ja ustvari ne znam shta ti hotjesh da se raspravljash samnom da bi pobedio ili imash neko mishljenje o svemu ? hahaha jedna lasta ne chini prolece ja dodjem i kazhem "ne mora da znachi" a njemu je odgovor "jedna lasta ne chini prolece" shta sad da ti kazhem? da je bila losha riba? ok, bila je losha a ja sam gluv i ne razlikujem losheg dj-a od dobrog a ti znash da je bila losha, iako nisi bio tamo ok Edited January 24, 2007 by LaG Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Ajde vas dva smeska dosta. Na ovom topiku zelim samo da se raspravlja o kvalitetu dojke i slicnim prerformansama gore navedenih dj-ica :) Price o madjarima, gradilistima, zmijama i japancima lose uticu na moj libido :P Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 molio bih oženjene članove sa decom da ne guraju svoj libido u prvi plan; ima ovde mnogo zagorelih tinejdžera. hvala :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Jebote, dok chitam sve ovo samo razmishljam kako tje jednog dana cela ova jebena planeta da pukne, jer sve ovo definitivno nema smisla, pa mi bude malo lakshe... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) [quote name='Nemesis Edited January 24, 2007 by shoosh Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 hahaha jedna lasta ne chini prolece ja dodjem i kazhem "ne mora da znachi" a njemu je odgovor "jedna lasta ne chini prolece" shta sad da ti kazhem? da je bila losha riba? ok, bila je losha a ja sam gluv i ne razlikujem losheg dj-a od dobrog a ti znash da je bila losha, iako nisi bio tamo ok a chekaj shta sad ja treba da kazhem da ako si ti slushao jednu ribu koja vrti sisama i plochama jednom i bila je bolje od nekog samoproklamovanog dj-a da su sve ribe koje pored shto vrte plochama vrte i sisama na nastupu su odlichne dj-evi ? ili ne znash shta znachi poslovica ? ili si ti slushao i ove ribe i one su mega dobre priznati djevi ? ili si jednostavno retardiran i bezobrazan ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Pa vrati se malo na pochetak topika, pre ce biti da si ti prvi generalizovao stvari, pa je onda on rekao da to ne mora da vazi za sve ribe dj-eve, pa je dao primer, pa si ti onda, samo da bi lupio kontru, poceo da vices da to ne znaci da su sve takve, sto on nikada nije ni doveo u pitanje, niti rekao da nije tachno. Ako je neko ovde bezobrazan, i do svadje mu je, onda si pre ti u pitanju :( Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 kao shto rekoh :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 pobedili ste :* Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 ne, ti si nas pobedio insistiram :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 "ne chujem, SHTA KAZHESH ?" Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 stavi sad josh jednu sliku onda si me josh malo vishe pobedio :) i u pravu si :) Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 EVO TRI PUTA SAM OBJASNIO !!1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 24, 2007 Author Report Share Posted January 24, 2007 a chekaj shta sad ja treba da kazhem da ako si ti slushao jednu ribu koja vrti sisama i plochama jednom i bila je bolje od nekog samoproklamovanog dj-a da su sve ribe koje pored shto vrte plochama vrte i sisama na nastupu su odlichne dj-evi ? ili ne znash shta znachi poslovica ? ili si ti slushao i ove ribe i one su mega dobre priznati djevi ? ili si jednostavno retardiran i bezobrazan ? Tjile brate cemu nervoza? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 SHTA TU MENI NEKI PETLIC IZ NS-A KURAC PALAC BRE !!!1 Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Bratemili ako su ove djeve kao sto se na ovom topiku prica, onda ja ne znam sta je djeva. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 pa i ti bi otišla na koncert onog tvog japanca :p Da mozda sam patjenik ali samo shto se njega tiche, i on ne mora da se skida da bi ga neko gledao plus super su mu pesme :P Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 znam, ali shvataš koliko je tanka linija? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 29, 2007 Report Share Posted January 29, 2007 nije nikako :P Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 \o/ DEJVID MORALES JE NAJBOLJI DI DZEJ I JA GA VOLIM \o/ Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts