Jump to content

Postizborni marifetluci ili...

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nije u tome poenta nego govorim da je jedini nachin da sachuvamo kosovo taj da se stanje u srbiji ekonomsko/socijalno/kulturoloshko poboljsha i onda nam nece "uzeti" kosovo jer tje retji "pa ok su ovi srbi shta seru ovi kosovari da im je loshe", a ne tako shto tjemo retji MI NE DAMO KOSOVO I KO GA PRIZNA MI MU PISHAMO U USTA ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

kao prvo ono se nije odnosilo samo na tebe.

kao drugo slazhem se da stanje u zemlji treba da se poboljsha, al ne to shto si ti naveo nego politichko/propagandno/lobistichki/spoljno-politichko .. ovo shto si ti naveo nema veze sa mozgom.

kao tretje u nemanju ovih gore pomenutih poboljshanja (mada se to menja od slobe na ovamo, zato nam ga nisu "uzeli" express) treba malo i vikati NE DAMO KOSOVO chisto da pokazhemo da nam je stalo do njega i da smo spremni (iako mozhda nismo) itji the certain length da bi ga sachuvali.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

Shto nema veze sa zhivotom?

Ako se stanje po tachkama koje sam naveo ne poboljsha koji ce mi kurac kosovo? Poenta je da se drzhava dovede u stanje u kojem manjine netje imati zhelju da se odcepljuju. To isto stanje bi meni odgovaralo za zhivot i samim tim se borim za to, a kosovo je chist bonus ako ostane nashe pritom je ovo jedini nachin po meni. Ni ja ni drzhava nista nemamo od toga ako laganjem i obmanama zadrzhimo kosovo jer tje sushtinski problem ostati, a drzhava tje i dalje propadati pritom tju ja loshe zhiveti shto je meni najbitnije ali poenta je da se ta dva cilja poklapaju.

Ako se stanje po tachkama koje sam naveo ne poboljsha koji ce mi kurac kosovo?

Ovo me podseti na Radovana III, "Nama nista ne treba", naravno da te boli qrac ali onda ako tako stoje stvari ti nemas sta da se pitas uopste za to, ako te boli qrac za deo teritorije i ako te boli qrac za one pare koje su tvoji baba i deda davali od plata za taj KiM onda ok, meni znace te pare i tako dalje, cela infrastruktura na KiM je podignuta od "nasih" plata i doprinosa a sada bi neko to da otudji...

Poenta je da se drzhava dovede u stanje u kojem manjine netje imati zhelju da se odcepljuju.

To je nemoguce, pokazano u mnogim istorijskim primerima, zato su Hrvati i Slovenci proterali sve manjine koje su imali.

Znas kako, da damo mi Vojvodinu Madjarima, Rumunima i Bugarima na primer posto nas to koci koliko se secam, eto Madjari su nezadovoljni pa ih mi kocimo, isto tako su Srbi u RS nezadovoljni i zele da se pripoje Srbiji pa vidis kako ne moze to da se radi, onda ce ovi sa Vozdovca da budu nezadovoljni sa Beogradom pa ajde da damo njima samostalnost isto, tako da se iscepkamo dok ne bude svaka porodica da ima svoju drzavu...

To isto stanje bi meni odgovaralo za zhivot i samim tim se borim za to, a kosovo je chist bonus ako ostane nashe pritom je ovo jedini nachin po meni. Ni ja ni drzhava nista nemamo od toga ako laganjem i obmanama zadrzhimo kosovo jer tje sushtinski problem ostati, a drzhava tje i dalje propadati pritom tju ja loshe zhiveti shto je meni najbitnije ali poenta je da se ta dva cilja poklapaju.

Ne zivis ti lose zbog KiM, vec zbog nekih drugih stvari, uopste KiM nije toliki znacajan faktor koji crpi Srbiju i ne da joj da ide napred, to su zablude koje valjaju ovi sto lobiraju Albansku stranu, bice sve bolje kad KiM ode, bice samo losije.

Edited by Sasa_Matic(BlindProphet)
SCJP.png

zato shto mi nismo doshli u ovu situaciju (da nam se preti odcepljenjem teritorije) zbog "ekonomsko/socijalno/kulturoloshko" stanja (i ma shta to znachilo) nego zbog loshe spoljne politike i loshe odradjene propagande.

Ako se stanje po tachkama koje sam naveo ne poboljsha koji ce mi kurac kosovo?

zbog toga shto je to deo tvoje teritorije, a teritorija ne raste na drvetu (resursi, infrastruktura, objekti, kulturoloshko nasledje .. )

Poenta je da se drzhava dovede u stanje u kojem manjine netje imati zhelju da se odcepljuju. To isto stanje bi meni odgovaralo za zhivot i samim tim se borim za to, a kosovo je chist bonus ako ostane nashe pritom je ovo jedini nachin po meni. Ni ja ni drzhava nista nemamo od toga ako laganjem i obmanama zadrzhimo kosovo jer tje sushtinski problem ostati, a drzhava tje i dalje propadati pritom tju ja loshe zhiveti shto je meni najbitnije ali poenta je da se ta dva cilja poklapaju.

niko ne mozhe da tvrdi da kod nas manjine nisu dobile i vishe nego shto zasluzhuju. mi smo po tome ispali chak shtavishe i budale i to je jedan od uzroka shto se sve ovo stanje i deshava, al netju da shirim prichu prichanjem o tome.

prava manjine i tvoja prava nemaju nikakve veze. sem ako ti nisi deklarisan kao albanac. naravno mi ovde prichamo o pravima (zakonskim, zhivotnim, veroispovesti) .. ne znam o chemu ti prichash? ti verovatno zhelish da izvrshish zamenu teza na ekonomiju koja nema nikakve veze sa ovim.

kakvim laganjem i kakvim obmanama ? drzhava i dalje propada zbog kosova o kojem mi odluchujemo ? daj da onda kazhemo SRBINU Artisariju da prestane da smara ..

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

ovaj mohi ladno misli da šiptari hoće da se odvoje zato što je u državi sranje i da ih zapad u tome podržava jer se brine za njihova ljudska prava.

brate, ti onda sigurno veruješ i u slatku hihi lezbejkicu, dedamraza i muško-žensko prijateljstvo.

Ovo me podseti na Radovana III, "Nama nista ne treba", naravno da te boli qrac ali onda ako tako stoje stvari ti nemas sta da se pitas uopste za to, ako te boli qrac za deo teritorije i ako te boli qrac za one pare koje su tvoji baba i deda davali od plata za taj KiM onda ok, meni znace te pare i tako dalje, cela infrastruktura na KiM je podignuta od "nasih" plata i doprinosa a sada bi neko to da otudji...

To je nemoguce, pokazano u mnogim istorijskim primerima, zato su Hrvati i Slovenci proterali sve manjine koje su imali.

Znas kako, da damo mi Vojvodinu Madjarima, Rumunima i Bugarima na primer posto nas to koci koliko se secam, eto Madjari su nezadovoljni pa ih mi kocimo, isto tako su Srbi u RS nezadovoljni i zele da se pripoje Srbiji pa vidis kako ne moze to da se radi, onda ce ovi sa Vozdovca da budu nezadovoljni sa Beogradom pa ajde da damo njima samostalnost isto, tako da se iscepkamo dok ne bude svaka porodica da ima svoju drzavu...

Ne zivis ti lose zbog KiM, vec zbog nekih drugih stvari, uopste KiM nije toliki znacajan faktor koji crpi Srbiju i ne da joj da ide napred, to su zablude koje valjaju ovi sto lobiraju Albansku stranu, bice sve bolje kad KiM ode, bice samo losije.

AKO SE STANJE NE POBOLJSHA KOJI TJE MI KOSOVO

kapirash? ne? JEBIGA

Jeste nemogutje je .... amerika, engleska, shvacarska, kanada i josh mnoge druge drzhave ne postoje

Jesam rekao negde da zivim lose zbog KiM? Rekao sam da ako ne poboljsaju stanje u drzavi to kosovo mi nista ne znachi.

zato shto mi nismo doshli u ovu situaciju (da nam se preti odcepljenjem teritorije) zbog "ekonomsko/socijalno/kulturoloshko" stanja (i ma shta to znachilo) nego zbog loshe spoljne politike i loshe odradjene propagande.

zbog toga shto je to deo tvoje teritorije, a teritorija ne raste na drvetu (resursi, infrastruktura, objekti, kulturoloshko nasledje .. )

niko ne mozhe da tvrdi da kod nas manjine nisu dobile i vishe nego shto zasluzhuju. mi smo po tome ispali chak shtavishe i budale i to je jedan od uzroka shto se sve ovo stanje i deshava, al netju da shirim prichu prichanjem o tome.

prava manjine i tvoja prava nemaju nikakve veze. sem ako ti nisi deklarisan kao albanac. naravno mi ovde prichamo o pravima (zakonskim, zhivotnim, veroispovesti) .. ne znam o chemu ti prichash? ti verovatno zhelish da izvrshish zamenu teza na ekonomiju koja nema nikakve veze sa ovim.

kakvim laganjem i kakvim obmanama ? drzhava i dalje propada zbog kosova o kojem mi odluchujemo ? daj da onda kazhemo SRBINU Artisariju da prestane da smara ..

Aha znachi zato sto smo zbog toga (pre 15 godina) sjebani i dosli do ovoga sad cemo da se opametimo pa da vratimo istom merom? Aj da izmislimo tochak kad smo vetj kod toga?

I tebi cu isto reci. Ako ne bude bolje ne treba mi ni Srbija a kamoli Kosovo.

Mi smo ispali budale vezano za manjine ali daleko od toga da smo ispali fer prema istima.

Laganjem i obmanama u smislu te spoljne politike za koju se zalazes da vodimo ili cenish da je ta ista politika koju su hrvatska i shiptari vodili protiv nas jedina i prava istina.

ovaj mohi ladno misli da šiptari hoće da se odvoje zato što je u državi sranje i da ih zapad u tome podržava jer se brine za njihova ljudska prava.

brate, ti onda sigurno veruješ i u slatku hihi lezbejkicu, dedamraza i muško-žensko prijateljstvo.

Zabole me zashto hotje ili netje da se odvoje. Da je ovo normalna drzhava to bi bilo nemogutje a normalna drzhava se ne postaje vikanjem "NE DAMO KOSOVO" ... I dobro znash da verujem u ovo zadnje :P

AKO SE STANJE NE POBOLJSHA KOJI TJE MI KOSOVO

kapirash? ne? JEBIGA

Pa stanje nema veze sa KiM...

Jeste nemogutje je .... amerika, engleska, shvacarska, kanada i josh mnoge druge drzhave ne postoje

Poredis zemlje u kojima imas totalno drugi princip vlasti i totalno drugu strukturu vlasti da ne govorimo o tome da je drugacije podneblje i tako dalje, balkan je specifican i ne moze se porediti sa drugima, to je poredjenje babe i zabe.

Jesam rekao negde da zivim lose zbog KiM? Rekao sam da ako ne poboljsaju stanje u drzavi to kosovo mi nista ne znachi.

Pa naravno da tebi ne znaci nista jer gledas samo sebe, da ti objasnim, Srbija nije Beograd nit je Srbija ono sto ti mislis, imas stotine hiljada nealbanaca na KiM koji su ugrozeni a ko ce da brine o njima, naravno tebe boli paja za njih ali opet ako te vec boli paja nemoj da se upustas uopste u raspravu oko toga ne sagledavajuci celo cinjenicno stanje.

Aha znachi zato sto smo zbog toga (pre 15 godina) sjebani i dosli do ovoga sad cemo da se opametimo pa da vratimo istom merom? Aj da izmislimo tochak kad smo vetj kod toga?

Zbog cega?

Mi smo ispali budale vezano za manjine ali daleko od toga da smo ispali fer prema istima.

Laganjem i obmanama u smislu te spoljne politike za koju se zalazes da vodimo ili cenish da je ta ista politika koju su hrvatska i shiptari vodili protiv nas jedina i prava istina.

Zabole me zashto hotje ili netje da se odvoje. Da je ovo normalna drzhava to bi bilo nemogutje a normalna drzhava se ne postaje vikanjem "NE DAMO KOSOVO" ... I dobro znash da verujem u ovo zadnje :P

Kao sto rekoh ne treba tebi drzava bice ti bolje bez nje, tako da mozes da odes kad zelis i trazis azil negde jer ti ovde ne odgovara, ne mozes govoriti mi kad ti nisi niciji predstavnik, manjine uzivaju najvise prava u Srbiji, kada bi Srbin u Hrvatskoj bio nesto u vladi, naravno nikad, niti toga imas bilo gde u svetu, gresis povodomnekih lazi i uopste stvari, cinjenica je da zavere postoje i da su oduvek postojale, svaki narod tezi tome da ostvari svoje interese, te price kako ne postoje zavere upravo plasiraju oni koji ih prave, to je stara stvar pa jos su Rimljani radili to sto se radi ovde, devidi et impera, Amerikanci su ti danasnji Rimaljani samo sto su nisu toliko fer koliko su Rimljani bili u svoje doba, da se objasnim, postavili su Slobu, Tudjmana i napravili opste klanje na teritoriji bivse SFRJ, svakome su nesto obecali a nikome nista nisu ispunili tako da su nasankali sve, a sada nam prodaju bas te lazi o kojima ti pricas, a ako zelis povod zasto su se okomili bas na nas pa povod je bio to sto je SFRJ tada bila 4. izvoznik oruzija u svetu, ovo ti je informacija iz prve ruke jer mi je stric bio general pukovnik tada pa mi je objasnjavao koliko su ih svi karali zbog toga.

SFRJ je imala ogroman kapital bas zbog ogromnog izvoza oruzija, to naravno Amerima nije odgovaralo niti Englezima jer smo im cepali veliki deo kolaca, ali sad sam otisao u offtopic.

Cak i u "normalnim" drzavama imas separatiste, pogledaj Spaniju, pogledaj Kvebek, ima ih gomila ali da ne nabrajam iovako sam oduzio, poenta je da je KiM jako vazna stvar Srbiji iz mnogih razloga tako da o tim predajama nema ni govora, kome da predajemo nesto sto smo mi stvorili.

SCJP.png

slusam vas i ne verujem. kao da ste jadni Sergej, negde pocetkom 1943. godine, u rovovima Staljingrada, koji slusa vermahtov vojni radio na ruskom. "predajte se, mi smo vasi prijatelji..."

imho, bolje da pucate sebi u glavu nego sto panicite po rovu. uspanicenog Sergeja je ubio Komesar. zato je i stigao 2. februar.

u toku je poslednja ocajnicka ofanziva neprijatelja. izgubljeni su i znaju to. vreme radi za nas. stvorena je strateska prednost. jos nam treba samo malo hladnokrvnih taktickih manevara. pobeda je blizu.

In magnis voluisse sat est.

U velikim stvarima dovoljna je samo volja.

UZDRAVLJE!!!

[:D]

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Jok, malo je preterao sa gledanjem "Enemy at the Gates" [:D] ili igranjem COD serijala.

Amerika - zemlja koja nacionaliste, anarhiste i militantne organizacije ubija.

Engleska - imperijalisticka zemlja koja je svoje bogastvo stekla ubijanjem ostalih naroda. Teritorije zadrzava silom a one koje je stekla silom vraca posle decenija okupacije.

Ostale niti imaju problem sa manjinama sto zbog interne politike sto zbog cinjenice da imaju vise teritorije nego ljudi na istoj.

Ispali smo vise fer od tih koje dizes u nebesa. Navedi jednu stvar koja nije bila fer po tebi.

Hrvati su vodili/vode politiku nacionalne mrznje. Albanci vode politku nacionalne mrznje i ekspanzije na nasu teritoriju. Sto ti smatras smrtnim grehom da Srbi zele da zadrze teritorije koje njima pripadaju sto istorijski sto ekonomski i sto zele bezbednost unutar svojih teritorija ? I sta to mi lazemo i koga mi to obmanjujemo ? Lazemo da je KiM nase ? Obmanjujemo UN o nasim interesima ?

CEKAJ BRE!!! SAD KAPIRAM!!!

KiM je teritorija Albanije koja je terorom i ubijanjima oteta od strane Srbije koji sprovodi politiku ekspanzije u cilju stvaranja VELIKE SRBIJE.

Izvinjavam se, imam voice-to-keyboard sistem, a bio je upaljen CNN.

Jedino sto smo radili a to niti je tajna niti neko laze o tome, cak vise to se prvo kaze u drustvu kad neko od nasih ode preko, ubijali smo. Navedi neku od zemalja koje smatras moralnim stubovima ove planete i cilju ka kojem mi treba da tezimo.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Molim retarde bez pola mozga da se ne mesaju u delove mog posta koji su namenjeni onome ko je quoteovan!

Amerika - zemlja koja nacionaliste, anarhiste i militantne organizacije ubija.

Engleska - imperijalisticka zemlja koja je svoje bogastvo stekla ubijanjem ostalih naroda. Teritorije zadrzava silom a one koje je stekla silom vraca posle decenija okupacije.

Ostale niti imaju problem sa manjinama sto zbog interne politike sto zbog cinjenice da imaju vise teritorije nego ljudi na istoj.

Jest eno Hong Kong se herojskom borbom izborio iz kandzi imperijalistichkog magnata ...

Amerika koja ima i naci i ko zna kolko militaristichkih pokreta ... lol

Shta je problem sa ostalim i sa svim ostalima po svetu koji imaju veliki broj nacionalnih manjina? Sto nam to nije primer? Odgovor ti je lol. Chak i da je istina sto kazesh za englesku i ameriku shta je sa shvacarskom i kanadom? Od kad je kolichina teritorije bila problem? I od kad je to poenta? Poenta je kojoj drzhavi pripadaju. Pricash gluposti dechko prochitaj svoj post opet.

Pa stanje nema veze sa KiM...

Ti si dechko glup i ne kapiras srpski jezik.

O RLY ? Scena koju je naveo je i u jednom i u drugom, a posto coveka znam koliko i tebe a to je nimalo, mogu samo da predpostavim da je upravo odgledao film ili se setio igre. Moj komentar i ako nepotreban i suvisan za ovu raspravu bar ima dodirnih tacaka sa temom, znaci niti lazem niti obmanjujem, niti pokusavam da budem smesan ... ok, pokusavam ali ne stalno. NE DRMAJ MI KAVEZ !!!

@mohican

Covek i koristi samo pola mozga, plus i pored toga sto volim da ucestvujem u ovim raspravama tj. ucestvujem samo kada ti bacis neki odgovor koji mi zasmeta *a da se ne lazemo, svi vezani za Srbiju i kako samo ovde to moze i kako smo mi gola govna, mi smetaju ne samo tvoja* bar sam otvoren za diskusiju i mogu da prihvatim kad nisam u pravu. Ne insistiram na svom misljenju kao kanonu ili vrhovnoj istini u svakoj raspravi. Ja sa mojih pola vredim koliko i ti sa celim, ostrascenim mozgom.

Jest eno Hong Kong se herojskom borbom izborio iz kandzi imperijalistichkog magnata ...

Amerika koja ima i naci i ko zna kolko militaristichkih pokreta ... lol

Shta je problem sa ostalim i sa svim ostalima po svetu koji imaju veliki broj nacionalnih manjina? Sto nam to nije primer? Odgovor ti je lol. Chak i da je istina sto kazesh za englesku i ameriku shta je sa shvacarskom i kanadom? Od kad je kolichina teritorije bila problem? I od kad je to poenta? Poenta je kojoj drzhavi pripadaju. Pricash gluposti dechko prochitaj svoj post opet.

Nemoj da se pravis naivan i neznalici kad nisi. Zna se kako Americka vlada gleda na paravojne formacije unutar svoji teritorija i kako se obracunava sa onima koje predstavljaju pretnju za neku od njihovih namera. Paravojne formacije koje nisu nista manje opasne ili naoruzane od UCK. Engleska je vodila nemilosrdnu politiku protiv Irske. Jedina razlika izmedju njih i nas je sto smo mi naspram njih gola govna bez nekog da nam cuva ledja ako vec ne mozemo sami. Posto je to tako bilo i ostalo, albanski lobi koji je realan a ne izmisljotina koju radikali propagiraju je mogao da izlobuje nase bombardovanje.

Znaci nismo mi nista gori od njih, i to nije cinjenica koja nas oslobadja krivice, ali to isto znaci da oni nemaju prava da nam sude. I ako je istorija dokazala da pobednik pise istu.

Naveo si Kanadu, zemlju koja je druga po teritoriji koju poseduje a ima samo 33.000.000 stanovnika koji su situirani u oblastima gde jos mozes da izadjes na ulicu bez neke bojazni da te pojede medved ili da ti muda otpadnu jer je preterano hladno. Znaci, da je Kanada zemlja koja ima nesto da ponudi, pa da tamo dolaze tone i tone emigranata pa da ima problem sa manjinama, e onda bi videli kako oni isti resavaju.

Svajcarska je zemlja koja je neutralna i dugo se drzi izvan konflikata ali zato zadrzava pravo da se brani u slucaju napada na njene granice, cija vojska jedino sluzi za odrzavanje i odbranu granica iste. Imaju prosek od $55.000 po porodici, najveci prihod kao takav zabelezen u svetu. Sama zemlja je xenofobicna i vodila je izolacionu politiku do skora.

Uzimam tvoje lol i dizem ulog za joj lol.

I lepo je sto imas muda da sagovornike nazivas retardima i glupacima. Ti si bre Rambo.

Edited by Seth Fix

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

prihvatam oba lol... i idem all in... :)

niko nama ne oduzima pravo da se borimo... samo mislim da je bolji stav biti krajnje pesimistican poput mohija (makar kada smo u svom dvoristu i razgovaramo izmedju sebe), nego misliti da je neprijatelj pred porazom... taj stav nam se najebao majke mnogo puta u toku mog kratkog zivota... za nas je ovo jedno ozbiljno nadigravanje u kojem nemamo nikakvog iskustva... posto nam se taktika obicno zasnivala na "vidi onaj tenk sto te gleda"...

mi mozemo da izgubimo sve... nije u pitanju deo teritorije... u pitanju je dostojanstvo... pritom smo go qrac od sile i igracemo po pravilima omrazenih nam amera... e sad prvi problem je da ubedimo njih da smo mi okej momci... a drugi problem (smirivanje kosovara) ce nam resiti oni...

manjinama su ovde data sumanuto velika prava... (boze koliko zavidim americi... sutra da odem tamo da zivim smeo bih samo da konstatujem da sam amerikanac srpskog porekla)... medjutim postoji i druga strana medalje... ona koju moramo priznati makar sami sebi... iz jednostavnog razloga da se to vise ne bi ponovilo... prvenstveno za dobro svih nas... zakljucak: ako se mi pokazemo u drugacijem svetlu... onda ce za albance vaziti isto ono sto vazi i za baskijce: pas laje, vetar nosi...

btw. kada sam ja isao u skolu ucili su me da covek koristi samo 2 do 5 posto mozga... svaka cast slobi... svaka cast obrazovnom sistemu srbije... ubedili ste me da je to isitina i sada sam retardiran... :)

jebem se u pedu za sitne pare

javite se mom makrou kaliju

cali = ghettopimp

aleluja barkase, aleluja!

Chak i da je istina sto kazesh za englesku i ameriku shta je sa shvacarskom i kanadom? Od kad je kolichina teritorije bila problem? I od kad je to poenta? Poenta je kojoj drzhavi pripadaju. Pricash gluposti dechko prochitaj svoj post opet.

Ti si dechko glup i ne kapiras srpski jezik.

Svajcarska je specificna drzava koja ima skupstinski sistem vlasti i u kojoj je smesten kapital iz cele zemljaske kugle, a svajcarce niko ne dira jer nikome ne predstavljaju pretnju niti su ikada ratovali niti ista, a to sto si rekao za Kanadu pa to je LOL godine, pa gde je Kvebek, ili ti nisi ni geografiju ucio, Kvebek je hteo da se odvoji od Kanade pa im nisu dali, a govorim o tome da se vecina stanovnistva izjasnila za secesiju, toliko o tome. (Inace u ustavu kod njih pise da je secesija dozvoljena ako znas da se federacija stvara na osnovu ustava federacije a onda svaka federalna jedinica sme da ima svoj ustav i svoje zakone, pa ti vidi kad oni ne postuju svoj rodjeni ustav zarad secesije Kvebeka, a mi smo dopustili Crnoj Gori da izadje iz saveza)

SCJP.png

malo je izgubio konce u ovom njegovom sam_protiv_svih_do_pobede diskusiji [roflmao]

jadno malo tjebe :*

shta da vratimo istom merom ? o chemu ti prichash ? prichamo ovde o igricama ..

tako je. ajde da onda spalimo ovaj brod, po principu ako ne radi ruchka za povlchenje vode u wcu koj tje mi kurac brod.

mi smo ispali budale zbog toga shto smo ispali vishe nego fer prema manjinama.

eh da smo bar znali da lazhemo i obmanjujemo gde bi nam kraj bio ..

prava istina je ono shto objavi CNN/BBC, a tebi ako to nije jasno iskljuchi WoW.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater