Shekk Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Imas samo 2 mogucnosti SPS-Radikali-DSS ili DSS-DS-G17, e sad pitanje je da li ce Kostunica hteti sa nekim pritom da da mesto premijera a ako mu Radikali ponude mesto premijera mozda ce uci sa njima, pitanje je sve to. Sada ce biti zanimljivo posto bez DSS niko nece formirati nista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ko glasa za radikale? Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 22, 2007 Author Report Share Posted January 22, 2007 Ru Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 U delu "Kakvu vladu bi VI Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 22, 2007 Author Report Share Posted January 22, 2007 Jesi ti ponavljao razrede zbog matematike? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 ^^Mislio sam da je pitanje u drugoj anketi hipotetichko,nevezano za broj pos. mesta. Ne mora da se baca hejt odma :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 udruzice se oni nista se je neplasim :D Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Realno gledano nijedna demokratska stranka nece da pravi vladu sa radikalima... tako da... GG RADIKALI!!! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 samo sto imas DSS koji su radikali preruseni u demokrate Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 To spada pod "Nesto novo, nesto divlje" a za to sam i glasao. Mozemo svi da se uhvatimo za ruke i da pevamo "Sve je isto, samo njega nema" Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 bice veselo, najverovatnije je da ce Ceda i Radikali da se mrze jedni pored drugih, u opoziciji, dok ce Ivica da udara tercu. e, sad, pitanje je koliko ce ta Vlada da traje, u svetlu resavanja statusa KiM, sve pod uslovom da DS pristane da Voja bude premijer. zivi bili pa videli. SRBIJA JE POBEDILA!!!!! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Kakva će vlada biti formirana? DS(65) DSS-NS(47) G17+(19) [ 26 ] [63.41%] Nadam se da ste u pravu :( Mada ja imam neki losh osecaj da ce dss sa radikalima da napravi :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 kada budemo politicki sazreli imacemo homogenu vladu... za sada je najbolje da ih teramo na dogovor... djelic mi ne deluje kao dobar premijer... tadic je zauzet... ali sta je tu je... ukoliko premijer bude iz ds-a... voja ce verovatno pristati uz nekoliko uslova... 1. njemu idu ministarstvo sile i pravosudja, velji kapitalne investicije... 2. ldp je crna ovca medju demokratama i NE SME da udje u vladu... 3. sve stranke u vladi ce ga podrzati na sledecim predsednickim izborima (koje ce zbog takve podrske mozda dobiti i u prvom krugu sto bi bio mega pwn)... radikali se nece ni cimati oko formiranja vlade... i NIKADA nece doci na vlast... tako da je stvar jasna... g17+ - ds - dss/ns... samo je nejasno ko ce biti premijer, a ko predsednik... win/win situation... pogodio sam sve osim izlaznosti i srs>30% sto je uzrocno posledicna reakcija... ova prognoza se sama namece, tako da i nije neka mudrost... btw. pun mandat... i tadic i velja i voja i dinkic su preozbiljni da bi rizikovali na izborima pre roka... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 (edited) kada budemo politicki sazreli imacemo homogenu vladu... za sada je najbolje da ih teramo na dogovor... djelic mi ne deluje kao dobar premijer... tadic je zauzet... ali sta je tu je... ukoliko premijer bude iz ds-a... voja ce verovatno pristati uz nekoliko uslova... 1. njemu idu ministarstvo sile i pravosudja, velji kapitalne investicije... 2. ldp je crna ovca medju demokratama i NE SME da udje u vladu... 3. sve stranke u vladi ce ga podrzati na sledecim predsednickim izborima (koje ce zbog takve podrske mozda dobiti i u prvom krugu sto bi bio mega pwn)... radikali se nece ni cimati oko formiranja vlade... i NIKADA nece doci na vlast... tako da je stvar jasna... g17+ - ds - dss/ns... samo je nejasno ko ce biti premijer, a ko predsednik... win/win situation... pogodio sam sve osim izlaznosti i srs>30% sto je uzrocno posledicna reakcija... ova prognoza se sama namece, tako da i nije neka mudrost... btw. pun mandat... i tadic i velja i voja i dinkic su preozbiljni da bi rizikovali na izborima pre roka... Lepa analiza ali, LPD nije crna ovca vec njihov politicki program se podudara sa nacionalnim interesima ovog naroda, davanje KiMa i tako dalje, znate sta samo ima kod nas, to da nismo slozni ni za ovakve stvari od ogromnog znacaja, ne postoji zemlja koja daje svoju teritoriju nekome, imate ovakvih primera kolko volite, ajde da pitamo Nemce da daju Srbima jednu teritoriju u Nemackoj posto su negde u vecini, LDP je stranka koja lobira tudje interese, a i ne znam odakle mu para za toliku kampanju, taj Cheda nema 1 dan radnog staza a bio je podpredsednik vlade, sve u svemu ta stranka postoji 2 meseca a pukli su oko pola miliona evra na kampanju , sad mi vi recite odakle njima pare za to. U svakom slucaju verujem da ce Voja biti pametan i traziti mesto premijera jer bez njega ne mogu nista a on je jedini sposoban da se nosi sa tim mestom, za onog Djelica sto lazu, porodicu covek nema (niti je iko video ikada njegovu zenu i decu), zavrsio je vecernju skolu Harvarda u Sorboni a to nema veze sa Harvardom pravim i zavrsio je visu poslovnu, sto znaci da je toliko nakiceno ono sto je Tadic pricao da je to uzas. Radije bih da vidim SRS-DSS vladu cisto da lupe kontru ovima iz DSa postali su bezobrazni i zeljni vlasti, ali dobro je sto SRS ima ovoliko glasova da drze balans. Edited January 22, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 bash radikale bole kurac da budu u vladi...pogotovo u vladi za vreme cijeg mandata ce biti reshena sudbina kosova...a svi znamo kako ce biti reshena... btw, a vuchicu je prvo radno mesto bilo ministar informacija, bash zanimljivo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 (edited) bash radikale bole kurac da budu u vladi...pogotovo u vladi za vreme cijeg mandata ce biti reshena sudbina kosova...a svi znamo kako ce biti reshena... Ne znamo kako ce biti resena, ne ide to tako kako mali Perica zamislja. Polako situacija ide u nasu korist, sto se vise "odugovlaci" to su Albanci nestrpljiviji, znaju svi dobro da ne mogu da parcaju Srbiju jer bi to izazvalo nestabilnost na ceo region a ne samo ovde, da ne govorim o tome da ima puno separatista sirom zemlje koji bi to isto uradili pod presedanom KiMa, to ne ide tako niti ce ikada ici tako. btw, a vuchicu je prvo radno mesto bilo ministar informacija, bash zanimljivo... Vuchic je zavrsio pravni fakultet sa prosekom 9,3 a Cheda vise od srednje nije video. Edited January 22, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 ah da, zaboravih da radikali imaju odgovor na sve... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6283551.stm - nerviraju me ovakvi tendenciozni chlanci. Radikali osvoje 28,5%, sps josh 6% a ds, dss i g17 pljus, cheda zajedno preko 50% i odma izlaze naslovi po svetu kako su pobedili ultranacionalisti...i kako se srbija vraca u svoju, krvlju natopljenu proshlost. A mislio sam da je BBc malo manje glup od CNN-a Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 ah da, zaboravih da radikali imaju odgovor na sve... Aludiras pogresno glasao sam za DSS a za radikale nikada nisam u zivotu glasao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted January 22, 2007 Author Report Share Posted January 22, 2007 ^^ Da te nije sramota samog sebe glasao bi za radikale ko svaki drugi mediokritet ... ovako te nasankao DrVoja koji realno radi protiv svega sto se zalazes - i to je dobro :p Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 mislim da je DSS DSS G17 vlada najbolje što u ovom trenutku u srbiji možemo dobiti, za tu opciju sam i glasao, pa sam zadovoljan. samo da ne bude nekih iznenađenja u pregovorima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 ono sto mene nervira je sto ce u novoj vladi biti zastupljena NS.i debeli palma zajedno sa njima. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Tadicevci+narodnjaci+eksperti... Naci ce oni vec nacina da se dogovore oko fotelja, ipak je visi (ili mozda licni? ) interes u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 Ne znam koje je manje zlo Voledo bi sve da ih vidim gde im je mesto a to sigurno nije skupstina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts