rusici Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 samo opusteno,,,,,,,, Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Pa nije stvar u nagradi vec i ishchekivanju da vidimo ko je lucky bastard ko ce je uzeti lucky!=Lucky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FraGeR Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Glasao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urban Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 to ti sad nista ne znaci...haha...ju i mene uhvatila ova ujdurma oko nagradne igre...:))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2, 2007 Author Report Share Posted February 2, 2007 Taj trenutak je dosao. Bio sam u iskusenju da ove sto su se bunili oko glasanja izbacim iz konkurencije, pa cisto da znate da se ne zezate ponovo :)) ali sam vas ipak ostavio u bubnju :) Dobitnik ASUS coolera je - Green! Cestitke njemu i sve najbolje! Takodje pozivam Greena da se u roku od pet dana javi meni na PM kako bismo se dogovorili oko preuzimanja. I jos nesto - u poslednjem trenutku smo podigli fond nagrade i umesto ASUS Silent Knighta odlucili da dodelimo ASUS Silent Square Pro. U pitanju su kuleri iz iste klase, s tim sto je po ocenama Square Pro nesto bolji, iako su u cenovnom rangu prakticno jednaki! Taj kuler izgleda ovako: Hvala svima na glasanju, izvinjavam se na ovoj izmeni nagrade u poslednjem trenutku, ali je nova nagrada zapravo nesto bolja od stare. Nadam se da cete naci vreme i zelju da ucestvujete i na nasem narednom glasanju kada ga budemo organizovati, ili anketi, a verujte mi, glasanje ili anketa bice organizovani vrlo, vrlo brzo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ROG jer mi je nekako originalno... non stop neke serije daj malo banana republike Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 NAME Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Aaaaaaaaa dobro sad bar znamo dobitnika. Ovde i ne zhalim toliko koliko za WoW : ((( ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 NAME Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Dajte nekome van bg-a nagradu ^^ ( naprimer iz ns-a ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 gz greene siso usrana :))) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 OMG OMG!! Idem da uplatim loto odma` sutra. Javljam ti se Laki na PM odma` sad posle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Cestitke Zelenom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3, 2007 Author Report Share Posted February 3, 2007 Dajte nekome van bg-a nagradu ^^ ( naprimer iz ns-a ) Nikada nismo odredjivali dobitnike nagrade po lokaciji. Svojevremeno je original igru dobio momak iz Sombora, pre nekoliko meseci jedan iz Austrije i slicno. Sta vise, ja nemam ni pojma odakle je green, mada ustvari, crtao je one grafite ispred neke beogradske gimnazije pa ciljam da je iz bgda (retko kada gledam From: polje na forumu). a ja znam Greena, i otecu mu kuler, ho-ho Nemoj da si tako zao, kupi sam sebi jedan, ostavi coveka da uziva u svojoj nagradi ;) Jos jednom cestitke Greenu, koji je dobio PM sa uputstvima oko preuzimanja nagrade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Bolje da se meni javio :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gospodin Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Nemam srece u ovim nagradnim igrama majku mu :D Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 Dajte nekome van bg-a nagradu ^^ ( naprimer iz ns-a ) Pa grin i nije iz Beograda, on je iz mochvare Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 grin je iz kumodraza :)) svi u kumodraz da otmemo kuler .o7 Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 U Kumodrazh ni za CoreDuo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) Nemoj da si tako zao, kupi sam sebi jedan, ostavi coveka da uziva u svojoj nagradi ;) Jos jednom cestitke Greenu, koji je dobio PM sa uputstvima oko preuzimanja nagrade. 03-Feb-07 12:59:10 AM Highl1 Petar svaka chast na kuleru :D 03-Feb-07 12:59:17 AM Petar Highl1 what the fuck? 03-Feb-07 12:59:27 AM Petar Highl1 dobio sam kuler??? 03-Feb-07 12:59:42 AM Highl1 Petar da 03-Feb-07 12:59:44 AM Petar Highl1 AMG 03-Feb-07 12:59:53 AM Highl1 Petar ZOMG! 03-Feb-07 1:00:07 AM Petar Highl1 koj sam car 03-Feb-07 1:00:17 AM Highl1 Petar najveci 03-Feb-07 1:00:22 AM Highl1 Petar zato mi i poklanjash kuler 03-Feb-07 1:00:22 AM Highl1 Petar thx 03-Feb-07 1:00:26 AM Petar Highl1 RAJT! Hvala Laki, ponecu i onih 20E shto smo se dogovorili. Pa grin i nije iz Beograda, on je iz mochvare Znao sam, `leba mi, samo sam mislio da ce to da bude Hajli, ali dobro, bolje ishta nego nishta @Tauruss: Intel Pentium D @ 2.667 tachnije. Edited February 3, 2007 by Green Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 D805 je oznaka, vole Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 ^Tebi je samo krivo shto nisi dobio kuler!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 naravno da mu je krivo :) zato sto se tebi ne isplati benzin od kumodraza da dolazis da pokupis kuler :)) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 NAME Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 Probali su ranije, nekako mi se cini da to nije proslo. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts