MaudDib Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 nije mega shto je lik sabio 0.5 votke, mega je shto je sabio chistu 0.5 votku. lichno u svoje vreme sam radio priblizhne gluposti .. svashta chovek mozhe da uradi kad je pijan. najbolesnije shto sam ikada video je lik koji je exirao 2l vina. meni je zajebano shto ja ne mogu da exiram ni litar vode, a kamuli neshto drugo. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Samo treba da se fokurirash i kazhesh ja to mogu Ma koje god vino da je u pitanju meni je odvratno. Naravno na belo mislim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 E to su deca, znam decka koji je popio pola flajke vodke na eks, znaci ne tolko kolko ovaj klinja al je psle toga otisao na posao ;) Secam se kad nam je procao - znaci sva sreca pe je bljunuo preko solje, i ne kapiram kako al nijedan od sefova ga nije provalio, iako je spavao na stolu ... a to imaju open space office :P Istina da vise ne radi u toj firmi ... pitam se sto :D Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted January 22, 2007 Report Share Posted January 22, 2007 ne bih mogao ni litar vode da eksiram ovako, svaka mu čast. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts