Jump to content

pije rus vodku

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja sam jednom za veche (otprilike od 9-1 sat) popio flajku one najodvratnije V vodke... Mislim da sam dushu ispovracao i onda sam naredna 3 dana samo meditirao kolko mi je bilo loshe... Btw najbolja vodka koju sam pio je neka Gorbachov, inache nemachka neka... E to je kvalitet - dok se pije alkohol se skoro ni ne oseti, a posle ti bude lepo :)

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Ja sam jednom za veche (otprilike od 9-1 sat) popio flajku one najodvratnije V vodke... Mislim da sam dushu ispovracao i onda sam naredna 3 dana samo meditirao kolko mi je bilo loshe... Btw najbolja vodka koju sam pio je neka Gorbachov, inache nemachka neka... E to je kvalitet - dok se pije alkohol se skoro ni ne oseti, a posle ti bude lepo :)

to nisu vodke, to su alkoholni sokovi od breskve, sljive itd

fazon, opusteno popijesh flajku sam i osetjash se skroz normalno, e onda sledi pokusaj ustajanja ;)

Nije bitno da je velik, bitno je da je lep...

Pa to sto pijete vi na zurkama je bukvalno otrov, zato nemoj se zajebavati sa V vodkama, nego sakupish josh malo para i kupis Atlantic.

Ili krajnje Baltic, mada ni ona nije naivna, ume da povuce gore nego ove dve nekada.

ILI ( [:)] ),skupis kinte sa ortacima i kupite flajku Smirnoff-a, tako je lepo ono piti uuuu...

Ne osecas nista, a mamurluk, samo kakav se pozeleti moze :)

E da:

@topic:

Svaka cast ovom Rujci, ne bih imao jaja da popijem 0.5 na ex.

Svaka cast

Monkey business.

E to.

Moje prvo opijanje u zivotu (dobor drugo) je bilo od vruceg i loseg car lazar i carica milica

trbelo mi je 5 gdina da uspem da probam neko drugo

Sad vec mogu i da ga cvrcnem, ali i dalje je pavlovljev refleks tu :(

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy