uveta Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 brate :) ono treba imati muda sabiti ovo i posle otici na cas ko sto je on odradio :))) been there, done that Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Debil decko. Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 been there, done that ali ne bacardi breezer nego vodku... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 19, 2007 Author Report Share Posted January 19, 2007 PRIVET-MEDVED-RUS-VODKA )))))))) sto je najgore, taj decko ima 18 god, ja bi posle 3 onakva guca ostao bez glasa i jetre ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Ja sam jednom za veche (otprilike od 9-1 sat) popio flajku one najodvratnije V vodke... Mislim da sam dushu ispovracao i onda sam naredna 3 dana samo meditirao kolko mi je bilo loshe... Btw najbolja vodka koju sam pio je neka Gorbachov, inache nemachka neka... E to je kvalitet - dok se pije alkohol se skoro ni ne oseti, a posle ti bude lepo :) Quote Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 19, 2007 Author Report Share Posted January 19, 2007 Ja sam jednom za veche (otprilike od 9-1 sat) popio flajku one najodvratnije V vodke... Mislim da sam dushu ispovracao i onda sam naredna 3 dana samo meditirao kolko mi je bilo loshe... Btw najbolja vodka koju sam pio je neka Gorbachov, inache nemachka neka... E to je kvalitet - dok se pije alkohol se skoro ni ne oseti, a posle ti bude lepo :) to nisu vodke, to su alkoholni sokovi od breskve, sljive itd fazon, opusteno popijesh flajku sam i osetjash se skroz normalno, e onda sledi pokusaj ustajanja ;) Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Jujuju svaka mu chast, ja bi bacio peglu posle treceg velikog gutljaja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 19, 2007 Author Report Share Posted January 19, 2007 Jujuju svaka mu chast, ja bi bacio peglu posle treceg velikog gutljaja JA SAM TO PRVI REK'O!!1 Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Latino ^ Beat Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Ja sam jednom za veche (otprilike od 9-1 sat) popio flajku one najodvratnije V vodke... Mislim da sam dushu ispovracao i onda sam naredna 3 dana samo meditirao kolko mi je bilo loshe... Btw najbolja vodka koju sam pio je neka Gorbachov, inache nemachka neka... E to je kvalitet - dok se pije alkohol se skoro ni ne oseti, a posle ti bude lepo :) Pa to sto pijete vi na zurkama je bukvalno otrov, zato nemoj se zajebavati sa V vodkama, nego sakupish josh malo para i kupis Atlantic. Ili krajnje Baltic, mada ni ona nije naivna, ume da povuce gore nego ove dve nekada. ILI ( ),skupis kinte sa ortacima i kupite flajku Smirnoff-a, tako je lepo ono piti uuuu... Ne osecas nista, a mamurluk, samo kakav se pozeleti moze :) E da: @topic: Svaka cast ovom Rujci, ne bih imao jaja da popijem 0.5 na ex. Svaka cast Quote Monkey business. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 me keglevich i stolichnaja ftw .. smirnoff je izvikana votka od domacih "fake votka" V je sada odvratna .. baltic i atlantic su to oduvek bili ... tako da .. .stekaj pareeee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 ja do 3 gutljaja vezujem, imam ortaka koji je stoka i trenira vaterpolo, on moze 5-6 da veze, ovaj lik nije normalan definitivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 me keglevich i stolichnaja ftw.e keglevich je vrh al ozbiljno,jedina vodka koju mogu da pijem bez nekog mixa a da mi se ne baca pegla. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 @offtopic chek .. kakve veze ima vaterpolo s alkoholom ... ja licno znam provereno da mogu 2 deci kad god "treba" da sabijem... pio sam i mnogo vishe od toga ali nisam nikad bio toliko "pametan" da vidim kolko mogu da sabijem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 imam ortaka koji je stoka i trenira vaterpolomozda je ovo bitniji deo ;) jer stvarno,prvi put cujem da su vaterpolisti dobri u ispijanju alkohola. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 ja sam pio smirnoff na ex !!! :OO :PP Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Ne kapiram po chemu je lik baja? Dechko je mentol. End of discussion. Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 alkohol se iz želuca apsorbuje konstantnim tempom, pa će se podjednako usvinjiti ako eksira flajku odma ili ako je popije za 1h. no usvinjiće se u svakom slučaju. malo si pogresio ne apsorbuje se istim tempom vec se eliminise istim tempom Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 TO, OBJASNI MI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Jednom sam popio 0.8 belog vina na belo, ali tada sam vec bio toliko pijan da nisam imao osecaj. I NISAM povracao tad :( Ne, nisam. Plus shto mrzim vino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 samo ima jedan problem,sto 0.8 flase vina ne postoje! ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 U flashi je bilo oko 0.8 kojih sam popio za opkladu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 a posto si sam rekao da si vec bio pijan pre toga :D ko zna :D mozda je flasa i bila prazna :D nije ni cudo sto nisi peglirao :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 I onda je svizac zavio cikiladu u foliju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 naravno da ne voliš vino kad si probao samo bljuvotinu koju pakuju u litarske flaše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 E to. Moje prvo opijanje u zivotu (dobor drugo) je bilo od vruceg i loseg car lazar i carica milica trbelo mi je 5 gdina da uspem da probam neko drugo Sad vec mogu i da ga cvrcnem, ali i dalje je pavlovljev refleks tu :( Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts