M!!! Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 3.28.2007 dejt kad ilzazi :))) lal Komand end Konkur 3 : Tajbirijum Worz ( )... Quote Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Blah po slikama mi ne izgleda da ce biti dobar kao legendarni ra ili ts Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Na slikama izgleda bash dobro. Uostalom, grafika je vazna ali gameplay je vazniji. Koliko vidim bice josh jedna rasa pored GDI i NOD-a. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Pa da, ako me mozak ne vara, nova rasa su bese alieni sa planete odakle potiche tajbirijum Okej, lagao sam u onom topiku, jedva chekam da ovo izadje Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 sva sreca te supreme commander stize za nekoliko dana :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Sad pogledah neke klipove na youtube-u, izgleda mega kewl, al sve mi smrdi da ce gameplay da bude trom ko u generalsu, iskreno se nadam da gresim Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 pa sta drugo ocekivati? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 (edited) Da ne bude zabune, ja sam pricao o TW, a ne o tom SC, sta god to bilo Bilo bi lepo da izvuku nesto korisno iz nekih generalnih gresaka koje su dosad pravili, i da uchine, po meni, tempo igre malo brzim radi zanimljivijeg multiplejera. Ne pricham generalno, mozda vecini igraca koji ovo igraju duze od mene bas odgovara takav tempo u igri, pa se mozda i zato ne menja vec duze vreme, al bogme ja bih voleo da je bar malo dinamichnije :) Edited January 19, 2007 by ~JungleBoY~ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Bio preview Tiberium Wars-a u PLAY-u, mislim da je 4. ili 5. broj u pitanju. Znachi http://www.play-zine.com. A sto se gameplay-a tice, deluje obecavajuce. Imao sam prilike da gledam neki MP duel u ovome krajem avgusta, i dosta deluje fluidno i zabavno. DOduse, moramo videti kako ce izgledati finalno izdanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLti Posted February 8, 2007 Report Share Posted February 8, 2007 U svim tim 3D strategijama ja vidim bolju grafiku, ali realno ne vidim bolju igru. 2D strategije su bile i ostale zakon. Imam sve, ali sve C&C serijale koji postoje, i plasim se da ce ovo zajedno sa Tiberian Sun-om da bude ogroman promasaj. Bice isuvise zahtevna igra, a osim 3D engine-a nece doneti ama bas nista novo... p.s. Jel poznat minimum system requirements za ovo cudo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 U svim tim 3D strategijama ja vidim bolju grafiku, ali realno ne vidim bolju igru. 2D strategije su bile i ostale zakon. Imam sve, ali sve C&C serijale koji postoje, i plasim se da ce ovo zajedno sa Tiberian Sun-om da bude ogroman promasaj. Bice isuvise zahtevna igra, a osim 3D engine-a nece doneti ama bas nista novo... p.s. Jel poznat minimum system requirements za ovo cudo? probaj company of heroes 3d engine je bash doprineo imo Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted February 27, 2007 Report Share Posted February 27, 2007 evo sad bas probao demo, sve detalje sam ostavio onako kako je igra po defaultu postavila, 1024 rezolucija, vecina stvari je low ili medium (barton 2600+, 1gb ram, radeon 9600pro) i ide bez problema, nema seckanja, usporavanja... engine deluje kao onaj iz generala samo malo nasminkan, ali sve lepo deluje igra, kao igra, standardni c&c, svidja mi se e da, moracu da nabim full verziju, u introu se pojavljuju lando kalrizijan (iz starwarsa) i najveci car b produkcije, majkl ajronsajd :) ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 28, 2007 Report Share Posted February 28, 2007 Pa, doduse, imamo specijalan deo foruma za ovu igru :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts