sasaba Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Imam Peugeot 206 sa fabrickim Cd-radio playerom i kada je kupljen dogodio se prvi problem a) nije citao nijedan disk. Otisao sam kod elektricara i rekao mi je da je laser najverovatnije prljav i da treba da se ocisti, probao sam sa onim cd za ciscenje sa alkoholom ali nista trt milojka i dalje ne radi. b) ali to nije jedini problem posto mi nije radio CD-player oslanjao sam se na radio ali nedavno je i on poceo da me j*b*, naime kada ukljucim kola i kasnije radio ja krenem da vozim a on posle nekoliko minuta samo izgubi signal, pa ga ja opet iskljucim on opet radi ali opet me kasnije izda i tako stalno. Ako neko ima neki predlog savet ma bilo sta sto moze da pomogne u vezi sa oba problema dobrodosli ste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 Dve opcije: a) Idi u servis "Atom" na pocetku Vojvode Stepe (malo vise od Stepinog Vajata, pa prekoputa) i odnesi da ti pogledaju radio. b) Ako je cena popravke dovoljno visoka da ti se isplati da kupis novi radio - kupi novi radio :) Preporuka: WEG u Vukasovicevoj, Kenwood CD/MP3 za 8000 din. Ziv bio. edit: Ijaaoooo soma postova! Koji sam nerd :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 vozi ga tamo gde si ga kupijo i jbj im mater ...(trazi novi plejer da ti stave) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 vozi ga tamo gde si ga kupijo i jbj im mater ...(trazi novi plejer da ti stave) To je P206.. dobro sto je samo cd plejer problem. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasaba Posted January 17, 2007 Author Report Share Posted January 17, 2007 vozi ga tamo gde si ga kupijo i jbj im mater ...(trazi novi plejer da ti stave) Ne isplati mi se do Nemacke 700 km pogotovo sto trosi 10l tako da bolje da kupim novi, ali kada bi samo radio popravio to bi bilo ok ne mogu da vozim u tisini. To je P206.. dobro sto je samo cd plejer problem. :) Pa dobro ima tu dosta problema ali svi su skupi za resavanje, mislio sam da je ovaj relativno jetin ali izgleda i da ce ovo da me kosta [:(!] [:(!] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts