M!!! Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Mislim da vecina ljudi ne zna sta je L200 :) Elem, ako je u pitanju novi model, mog'o si mi za sajt napisati text! aham al crne boje:) bruka kaki je:) malo je tvrd nazad al to je zato sho je truck, zeldi 2.5, pregledan je boli glava... retrovizor ko od 18 wheeler`a... ortak kad je seo i kad smo krenuli reche ko da se vozi na prednjem sedishtu autobusa btw. jedan od jacih detalja u kolima je kontrolna tabla samo ovo je uk verzija:) + sho ima podizach za nazad:) (dobro je za one shooting akcije i jurnjave, ne morash da lomish prozor :D) all in all rough power :D ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 kenja mi se a odjavio sam se iz hotela. shajt The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 @ voodoo znam, al jbg... nije mi prioritet. naravno, tu su uvek CD-ovi, ako mi se bas bas igra ;] al trulo mi je sto je tako jebeno predvidljiva... iako je atmosfera perfektna... @ thread ustao, sad gledam koliko sam downloadovao za noc.. matori me zovu da jedem, na sta pada cuvena replika "da zavrsim cigaretu" OMG, koliko li im samo idem na zivce Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 napolju duva? dobro sam saznala pre nego sto sam izasla na roshkama.. sinoc bila u dadovu da gledam "kako smo ubili shexpira". ono, idem u pozoriste u proseku jednom u 3 meseca, posto kao ide i drustvo.. ali bilo je extra. :) moram da ucim za kontrolni iz mate, gle chuda. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Čekam da se skine epizoda Heroesa i nerviram se... A prošle godine sam imao dial-up... Kako je čovek proklet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 bruka kaki je:) a jel tako ruzan u svim verzijama kao na ovoj slici ili ...? Gledam tenis, sredjujem sobu, pa cu onda mozhda cak i da dremnem malo, nesto mi se spava, iako sam spavao relativno dugo, ali se jos jednom potvrdjuje da sto duze spavam kasnije mi se jos spava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 pocastio sam se monitorom... Sad sam hepi, iako su zaboravili da mi ubace cd prilikom pakovanja, iako sam slomio nogice na tastaturi prilikom namestanja monitora pa sad kucam na neprijatno polozenoj natural tastaturi It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Dobio novi gear na poslu. Napokon sam osetio da tft monitor > crt monitor big time. Jednostavno shtede prostor. ;> A hteo sam da dignem revoluciju na osnovu teorije da: 1 brojacica para = 100k dinara = usteda vremena 4 tft black monitora + 4 black tastature + 4 black misha = 90k dinara = bonus na charismu firme sto bi sledelo da: 1 brojacica para > 4 tft black monitora + 4 black tastature + 4 black misha Ta jednacina je postala netacna nakon utvrdjivanja da tft monitori shtede prostor. ;< Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Sad sam hepi, iako su zaboravili da mi ubace cd prilikom pakovanja, iako sam slomio nogice na tastaturi prilikom namestanja monitora pa sad kucam na neprijatno polozenoj natural tastaturi a sta ce ti tacno cd za monitor? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 zato sto se softverski, na 971p, podesavaju brightness, saturation (gama) itd... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Uh, 400+ evra je taj monitor, fino si se počastio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 secem vene sada zbog Cz don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 uskoro palim do sokolice da joj puknem XP, pa posle da joj to naplatim ^_^ g33k powah Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 bas je danas bio lep dan..i onda doso miljan i pokvario gaaa :P i jos moram u raspali skc aaaa zasu : )) I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 bas je danas bio lep dan..i onda doso miljan i pokvario gaaa :P u eskd for it! ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 partizan napokon pobedio u derbiju, i to fino razbucao zvezdu me happy :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 zato sto se softverski, na 971p, podesavaju brightness, saturation (gama) itd... am ... :) Malo sam cak i dremnuo. Ovaj Novak poceo da smara kao Tipsarevic kad izgubi dobijen mech (6/3 prvi set 3:0 u tajbreku ©), vidim sad nesto zvezda pika neki basket, a toliko se raspada da su sve tribine prazne ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Bili mi danas ortaci i peglali kod mene sc cirka 9 sati ono nije mi dobro :) Nije vazno sta se radi, vazno je da se preteruje <- Nepoznat autor :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 statore siso sto ne zoves na sc:) btw, migsa kad ces da uzmes evo lancera pa da se vozimo malo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Bili mi danas ortaci i peglali kod mene sc cirka 9 sati ono nije mi dobro :) Nije vazno sta se radi, vazno je da se preteruje <- Nepoznat autor :) starcraft? :) neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 zato sto se softverski, na 971p, podesavaju brightness, saturation (gama) itd... konachno neko na ruru ko zna shta ce da uzme, hvala kurcu, a ne ova armija BF usera koji pre nisu imali tft 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 slusam muziku... gledam u istoriju - ne uci mi se realno. btw dobili Zvezdu u fudbalu na Marakani. omg. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 (edited) Vratio se sa Kopaonika malopre, prebrzo mi proshlo, ali prebrzo. Uopshte mi se ne bleji kod kuce, i hocu nazad gore, iako je skijanje prethodna 3 dana bilo, u najmanju ruku, loshe. Izgrebao sam skije poprilichno, ali sredice se. Bash sam smoren sad...uvek sam smoren kad se vratim od negde gde mi je bilo do jaja. Al` ajde, procice smor. Sutra dobijam CD sa slikama i klipovima, okachicu neko skijanje eventualno or something. @medolinka: Tri autobusa ljudi iz trece je bilo gore. Znam nekoliko njih od ranije... A chujem da imate josh jednu grupu koja ide 3.3. Dobra organizacija, nema shta Edited February 24, 2007 by Green Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 (edited) Dzej - Ni jedne usne se ne ljube same ...ladno mi idu suze jbt. edit: koj emo... eeee Srbija. :)) Edited February 24, 2007 by Formica Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Emo bratemili, kad čujem Nedelju od spomenutog cigana, isto se sav raspilavim. A danas ne mogu da snime emo folk pesmu pa ni da ih crnci tuku svojim velikim crnim pimpecima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts