dvnityCker Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 gde se mogu kupiti karte: http://www.eventim-yu.com/index.asp?page=outlets The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 23, 2007 Author Report Share Posted January 23, 2007 (edited) ja sam isto cuo za eventim, ali nigde nisam video na njihovom sajtu neku najavu.. a prodaja krece sutra //edit http://www.ticketline.co.yu/ ima nesto, tipa za sad samo fonom. kao zoves, rezervises.. uostalom, log sa likom koji je to odradio danas : [23:13:45] <ch1zra> coek [23:13:46] <ch1zra> poz :) [23:13:54] <HeAvY_JeRk> poz [23:14:05] <ch1zra> pitanja par ;] [23:14:10] <ch1zra> koliko su ti rekli da je karta [23:14:19] <ch1zra> 2.6K ? [23:14:21] <HeAvY_JeRk> karta je 2600 [23:14:22] <HeAvY_JeRk> da [23:14:55] <ch1zra> i, sta su rekli, za koliko stize ? [23:15:07] <HeAvY_JeRk> pa ovako [23:15:10] <HeAvY_JeRk> cim budu stigle [23:15:13] <HeAvY_JeRk> kod njih [23:15:26] <ch1zra> jel ce zvati da provere da li i dalje zelis ? [23:15:32] <ch1zra> ili automatski salju ? [23:15:35] <HeAvY_JeRk> zvace me da im kazem kada mi odgovara da kurir stigne [23:15:41] <HeAvY_JeRk> rekli su d akarte dolaze ili sutra ili u ponedeljeak [23:15:53] <ch1zra> dojajno [23:16:15] <HeAvY_JeRk> naravno da [23:16:18] <HeAvY_JeRk> kad te zovu [23:16:24] <HeAvY_JeRk> ti valjda mozes i da otlazes [23:16:34] <HeAvY_JeRk> ali ne bih tacno znao posto ja to necu uciniti [23:16:35] <ch1zra> pa zvacu ih sutra da proverim sve :)) [23:16:35] <HeAvY_JeRk> :) [23:16:37] <ch1zra> lol da [23:16:43] <HeAvY_JeRk> to je najbolje [23:16:47] <ch1zra> ne, nego kontam ako bude na tiketservisu ili nekom drugom [23:16:54] <ch1zra> ne znam koliko su ovi pouzdani [23:17:06] <HeAvY_JeRk> pa sta znam [23:17:09] <HeAvY_JeRk> ako me zajebu [23:17:16] <HeAvY_JeRk> zajebali su i dosta likova [23:17:17] <HeAvY_JeRk> sa yumetala [23:17:18] <HeAvY_JeRk> haha [23:17:21] <ch1zra> lol [23:17:23] <HeAvY_JeRk> pa idemo da ih bijemo onda [23:17:24] <ch1zra> to ne valja [23:17:24] <ch1zra> ;D [23:17:48] <ch1zra> to mi je jedino cim [23:17:49] <ch1zra> al jebemga [23:17:52] <ch1zra> cuce se :)) [23:18:01] <HeAvY_JeRk> ne verujem da ce sjebu Edited January 23, 2007 by ch1zra Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 24, 2007 Author Report Share Posted January 24, 2007 dalje, krenula online prodaja : http://www.eventim-yu.com/index.asp?page=p...rformance=20414 ja cekam veceras da vidim sa blues rock clubom, da li prave nesto ili ne, ako prave onda sa njima, ako ne,a pravac narucivanje UP THE IRONS !!! Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 lol, irc freak!1 :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 ne, ja sam odreagovao na pesmu koji je pustio proser post... a to sam cuo za sajam, kad je bio machine head, da je zvuk bio bas los... Da, bio je losh zvuk ali to je bila Hala 13, i sve su organizovali ove sisice Vartabedijan i Zlatko (ono trazhilo se dobro mesto, jer se negde chuo samo bubanj dobro, negde samo bas, negde samo gitare, ali generalno, nije mi to pokvarilo utisak). ja sam bio po metal mestima desetak puta u poslednje vreme, i nikad nisam napravio pometnju. valjda su provincijski metalci gori od ovih na Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 da sam na tvom mestu pazila bi shta postujem Oo oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) JEEE:)uzeh kartu danas.... Edited January 27, 2007 by rockdudbg vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) http://www.ironmaiden.com/homepage.php?section=0&subsection=0 gospodo... let the chaos begin \m/ e bas se secam da sam otvorio pre brdo vremena raspravu o maidenima u bgd-u...i da si ti bio u fazonu...ma to je ispala...previse je dobro da bi bilo istinito...:) tako da znam da si njihov ultra-mega-giga fan i ne mogu da zamislim koliko ti je sad dobro u glavi...kao kad bi meni dosla ol' school GN'R postava u nasu metropolu...:) a sto se tice ovog sad certa naravno da cu da ga posetim iako se ne przim vise toliko na to ipak su oni legende...sa sve majicom live after death u koju mogu da stanu dvojica mene jer sam u tom periodu imao 105 kile...samo sam se zaludjivao zikom i boleo me qrac za sve...nostalgija...:) Edited January 27, 2007 by xomi ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Čujem da karte od 1. februara skaču na 3000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 27, 2007 Author Report Share Posted January 27, 2007 ove nase pizde iz blues/rock cluba cekaju da se nakupi jebenih 52-oje da bi imali pun bus, pa tek onda oce da idu po karte.. drobicu im kicmu ako ne dobijem : 1. kartu 2. kartu za 2.6K koliko je receno. da nisu stoka alava, uff uf ufff... samo se nerviram.. be cool, maideni dolaze... @rockbud, ae skeniras.. jel ona obicna bela, sto samo maiden fontom pise IRON MAIDEN ? posto sam cuo da su u opticaju jos neke, uberkul karte... @xomi taj rad, vidimo se \m/ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 @rockbud, ae skeniras.. jel ona obicna bela, sto samo maiden fontom pise IRON MAIDEN ? posto sam cuo da su u opticaju jos neke, uberkul karte...socijalna bela...kupio sam u pc centru...likusha mi odstampala kartu na licu mesta...i trazila mi ime i prezime,i neki veliki racun i cekao sam 15 minuta za sve to:) vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 lol ako ti je uvalila fake Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 27, 2007 Author Report Share Posted January 27, 2007 nije fake, gledao sam na Yumu, isti fazon.. odma stampaju, pa se boje razliju.. usta ih bolela, mogli su makar da odrade uber karte :\ al realno, boli me patka za izgled karte.. videcu ajron mejdan Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 cert pocinje u 20:00 a pocinju da pustaju u 18:30,mogli su jos ranije...jbga ja bih do prvog reda:D vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
slash. Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 ne bi mi smetalo ni da su karte od toalet papira, bitno je da sam nabavio kartu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Da li ce se playlista razlikovati od cele turneje na koncertima u Grckoj Dubai-u i Srbiji?? Mislim da ce svirati isto ko i sto su svirali celu turneju do sada....(Ja sam bio u Parizu na MAIDENIMA i bilo je vrhunski isao sam tamo samo da bi njih video i narano nisam se pokajao!!!) Playlist in Paris 1. Different World (Smith/Harris) 2. These Colours Don't Run (Smith/Harris/Dickinson) 3. Brighter Than a Thousand Suns (Smith/Harris/Dickinson) 4. The Pilgrim (Gers/Harris) 5. The Longest Day (Smith/Harris/Dickinson) 6. Out Of the Shadows (Dickinson/Harris) 7. The Reincarnation of Benjamin Breeg (Murray/Harris) 8. For The Greater Good of God (Harris) 9. Lord Of Light (Smith/Harris/Dickinson) 10. The Legacy (Gers/Harris) 11. Fear Of The Dark 12. Iron Maiden 13. The Evil That Man Do 14. 2 Minutes To Midnight 15. Hallowed Be Thy Name Nisam siguran za raspored pesama na kraju ali ide ceo novi album pa krecu cini mi se sa Fear of the dark,a poslednja pesma je Hallowed Be Thy Name. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Do jaja, znači nema be quick or be dead, nema caught somewhere in time, nema ni Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Do jaja, znači nema be quick or be dead, nema caught somewhere in time, nema ni Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 realno,ova lista je sranje. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) realno,ova lista je sranje. I ti mozes da prodas isto kartu nekome ko ih iskreno voli , a mozda nece imati pare ili nece imati mogucnosti da dodje do karta.... ma pokloni je u stvari.... Realno kad budete culi koncert pa odmah cete zeleti da idete o5!!!! Ponavljam o5 predobro zvuce ,Dickinsonove glasovne mogucnosti su neopisive,kao sto cete cuti. A MATTER OF LIFE AND DEATH je album drugaciji od drugih,i u malo drugacijem fazonu je...ako ga niste culi ili ako ste ga samo jednom preslusali ,presli ste se ..morate ga odslusati vise puta ni meni se nije svideo kad sam ga prvi put cuo...ali posle sto ga svise slusas ukapiras da je sve bolji i bolji album sto i jeste istina album je odlican,i kompozicije su extra...sve pesme su ispinjene takvom energijom i takvim jakim zvukom...textovi su isto odlicni takodje!!!! Edited January 27, 2007 by AdriaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Ponavljam o5 predobro zvuce ,Dickinsonove glasovne mogucnosti su neopisive,kao sto cete cuti. Jeste, ja inače nikad nisam gledao koncerte Iron Maidena, molim te nauči me. Ako očekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Jeste, ja inače nikad nisam gledao koncerte Iron Maidena, molim te nauči me. Ako očekuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 Ma svejedno mi je, na koncert ionako ne idem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 (edited) No fanovi MAIDEN-A danas je 27.01.2007 i danas je rodjendan jednog od trojce gitarsta MAIDEN-A.. Janick Gers je napunio 50 godina!!! Edited January 27, 2007 by AdriaN Link to comment Share on other sites More sharing options...
AdriaN Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 A to da li je karta skupa.....NARAVNO DA NIJE!!!! pre 3 meseca u Francuskoj kad sam bio na Maidenima bila je karta 43.10eura...a kod nas je 3 meseca kasnije 33eura...sto je ok!!! a u ovim bonus koncertima npr u grckoj je 50-55eura karta da znate samo..... ;) ;) ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts