Jump to content

Prichajte

gruja

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

brate nemoguce da shvatate potpuno ozbiljno goal.com

ume da bude normalan ali umeju toliko da lupaju gluposti da je to strasno..secam se za januarski rok, pa to ko kurir da sam citao..tamo je drogba vec bio potpiso za inter, bentli za arsenal a riberi je vec i bio na treningu reala..a i ovako 90 odsto vesti pored kojih pise report su cist fake..

pritom su tendenciozni i pristrasni do kurca..

ili sam ja suvise naviko na sky, euros i te standardne..jebes mu mater englezi su englezi:)

Edited by GibanicA

ne znam el neko sinoc gledao verder...

dijega ne bi kupio ni za 5mil..pogotovu ne kad u njegovoj ekipi postoji mnogo veci znalac..

zove se Mesut Ozil..i sledi mu blistava karijera..za 2-3 god neki top class klub ga uzima sigurno..decko zna sve

? ... ne bih da te vredjam al ono...

I see by your outfit, that you are a cowboy.

e moj mendzi.Pa zar je neko sumnjao?Ne navijam za Barsu,tako da nemojte me pomesati sa Vitjom,ali realno,ovo je vanzemaljski fudbal.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ja da sam trener, drzao bih karabin pored sebe i kada moj odbrambeni igrac digne ruku i kuka 'ofsajd ofsajd', umesto da trci za igracem, upucao bih ga u koleno 3 puta.

koliko mi ide na kurac taj novi trend. sta on ima koji moj da se mesa u te stvari. ima da trcis bre ko konj za igracem a ne da zveras u linijskog i kukas.

e tako, nek sam to rekao.

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

E neka si rekao !

Iskreno,ja sam ocekivao,imao osecaj,kako god da ce Real da dobije,valjda pod utiskom tekme LS,al ovo je stvarno smesno,Barsa se poigrava sa njima ...

Um caruje, Dundo Maroje!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...