Koma Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 daj nam svoje izvore, Tijanicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 pa nemam, ali taj goal.com, svako zna da izlupavaju vesti da bi kliknuo milion puta tamo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 goal.com je jedan od boljih sajtova koji se bavi fudbalom. nije trac sajt, svakako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted April 25, 2009 Report Share Posted April 25, 2009 ja ne znam, pratim vesti sa ovog sajta i za sada su ok ali mozda neko zna bolje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 Onda sam ja verovatno glup.Samo preskocite hejt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 dobro niko nije pomenuo da je proslo kolo ziga opet dao gogogogo :D pise u sportu kaka u mancesteru umesto ronalda : Dto bi bilo lepo :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 po svemu sudeci vratice se u valensiju, mislim, kao, druga sansa bla bla bla, posto su ovi u velikim finansijskim problemima pa postoji mogucnost da prodaju vilju i silvu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 (edited) brate nemoguce da shvatate potpuno ozbiljno goal.com ume da bude normalan ali umeju toliko da lupaju gluposti da je to strasno..secam se za januarski rok, pa to ko kurir da sam citao..tamo je drogba vec bio potpiso za inter, bentli za arsenal a riberi je vec i bio na treningu reala..a i ovako 90 odsto vesti pored kojih pise report su cist fake.. pritom su tendenciozni i pristrasni do kurca.. ili sam ja suvise naviko na sky, euros i te standardne..jebes mu mater englezi su englezi:) Edited April 26, 2009 by GibanicA 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 pa i ja mislim da je glup sajt, ali kada vidim da krenuse da brane goal, reko mozda sam ga pomesao sa nekim drugim sajtom... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 goal.com moze biti samo zanimljiv, nikako pouzdan :)))) uglavnom su to sve iste price, koje krecu od sun-a.. i sire se evropom :)) zato samo bbc i eurosport, cisto onako jer mi je na dohvat ruke :D Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 26, 2009 Report Share Posted April 26, 2009 sve bi dao da taj Sun moze da se kupi u srbiji.. naravno za 20 din..:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 1, 2009 Report Share Posted May 1, 2009 ne znam el neko sinoc gledao verder... dijega ne bi kupio ni za 5mil..pogotovu ne kad u njegovoj ekipi postoji mnogo veci znalac.. zove se Mesut Ozil..i sledi mu blistava karijera..za 2-3 god neki top class klub ga uzima sigurno..decko zna sve 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 sta cenite veceraske el klasiko??? meni je nekako blize da real dobije, barsi je lose to sto im je klasiko dosao u najgorem mogucem trenutku, izmedju duela sa celzijem u lsh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 real dobija inace, dzeko spicio 3 gola za Volf danas, sabija decko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 ubi Hofenhajfm, neverujem da su bez Ibisevica propali toliko... tj do jaja je ovo za pocetak ali bili su 1... ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 ne znam el neko sinoc gledao verder... dijega ne bi kupio ni za 5mil..pogotovu ne kad u njegovoj ekipi postoji mnogo veci znalac.. zove se Mesut Ozil..i sledi mu blistava karijera..za 2-3 god neki top class klub ga uzima sigurno..decko zna sve ? ... ne bih da te vredjam al ono... I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 2, 2009 Author Report Share Posted May 2, 2009 e moj mendzi.Pa zar je neko sumnjao?Ne navijam za Barsu,tako da nemojte me pomesati sa Vitjom,ali realno,ovo je vanzemaljski fudbal. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 ja da sam trener, drzao bih karabin pored sebe i kada moj odbrambeni igrac digne ruku i kuka 'ofsajd ofsajd', umesto da trci za igracem, upucao bih ga u koleno 3 puta. koliko mi ide na kurac taj novi trend. sta on ima koji moj da se mesa u te stvari. ima da trcis bre ko konj za igracem a ne da zveras u linijskog i kukas. e tako, nek sam to rekao. The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 E neka si rekao ! Iskreno,ja sam ocekivao,imao osecaj,kako god da ce Real da dobije,valjda pod utiskom tekme LS,al ovo je stvarno smesno,Barsa se poigrava sa njima ... Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 smrdljivi Real, bas mi je drago, zgaz klasican, Anri bog ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 koje PO PI SHA VA NJE !!!! nemam reci, samo sam se smejao!!! ali da verujem u real, pa loool Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 real je nevidjeni smehotres. za barsu nemam reci... NE SMES IM DATI PROSTORA, NE SMES!!1~~ Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 real je nevidjeni smehotres. za barsu nemam reci... NE SMES IM DATI PROSTORA, NE SMES!!1~~ celzi je objasnio kako se igra sa barsom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 realno, chelsea jedini nije primio gol na Camp nou. jbga gus hidink rulz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma Posted May 3, 2009 Report Share Posted May 3, 2009 (edited) jebem ti sta im uradise, svrsio sam na kraju tekme :DD inace, kako bi joj klizeci uleteo Edited May 3, 2009 by Koma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts