Jump to content

Prichajte

gruja

Recommended Posts

a na osnovu cega se stalno pruza prilika pantelicu koji nije dao gol ni u proslim kvalifikacijama a sad nije ni blizu neke sanse za gol....

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

pa jeste.Realno mozemo mi da ga pljujemo koliko hocemo kad on takav shuntav stalno daje 15+ golova u bundesligi.Mada realno isti kurac,jes da ja njega bruka gotivim,ali stvarno bih ga zamenio sa nekim drugim.Nek valja kajmak tamo u Berlinu malo.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

ne,nego ako dajes golove sa dva metra u jos jacoj holandskoj ligi,onda treba da igras u reprezentaciji.Jebo vas Kezman.Covek nije u formi otkad je otisao iz PSV-a.U svakom klubu jedino moze da da gol iz penala,jer eto trener ga pusta da stekne samopouzdanje lol.U reprezentaciji je Pantela bulja jer igra totalno drugaciji sistem nego sto igra u Herti.On svoj poziv u repku zasluzuje,a startnu postavu,kao sto rekoh trenutno ne,ali to je druga prica.

JE LI STIJO,KO JE TAJ DRAGAN I STA ON ZNA O FUDBALU?:)

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

Sportski direktor Herte Diter Henes zabranio je sprskom reprezentativcu Marku Panteliću da šutira penale.

Pantelić je protiv Volfsburga promašio jedanaesterac, a meč je završen rezultatom 2:2. Od dolaska u Berlin srpski centarfor je promašio 4 od 5 penala. "Pantelić više neće šutirati penale i tačka. Marko je hrabar i ponosan momak i ja to cenim, ali posle četvrtog promašenog penala mora da shvati da tako više ne može. Divim se njegovom samopouzdanju, ali sve ima granice", rekao je Henes.

ne mogu da se smejem ! sta mi je ?!

Bring It

hahahaah,ja se smejem.Gledam ih sad na dsfu i smejem se sto ih mendzi ima na tiketu :))))))Ovi Irci se brane ko pacovi jebote.

gruja novi alen

ne znam ,ja bih ipak dao kezmanu sansu,ipak je on nas inzagi...a mislim da bi bio dosta korisniji od ostalih jer ipak je on dao na proslim kvalifikacijama za sp 5 golova (i protiv spanije i bih) pa ono,ako ista snalazljiv je i iskoriscava sanse a to je ono sto nama fali...pantelic se stvarno trudi i daje sve od sebe,a i igra dobro u herti,al jednostavno ne moze covek da da gol i jednostavno sada repka ispasta zbog toga...aj sad drvlje i kamenje na mene :D

Um caruje, Dundo Maroje!

Oba gola koja si pomenuo (shpanija i bih) bi najverovatnije i bili golovi da i kezman nije bio tu. Pogotovo onaj protiv shpanije shto je dejan shutnuo a Kezman postavio nogu pa se ona neshto bangavo odbila u gol promenivshi originalni pravac.

Da dodam samo da je posle toga promashio opushteno gol za pobedu.

We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men !

ma ne bi uslo da se on nije nasao tu,ne opravdavam ga ja,a i lepo sam rekao da je on nas inzagi,i takav igrac je potreban,koji ce samo da cusne loptu u gol,mozemo mi da seremo kako igramo do jaja(not) ali ako ne damo gol jebes ti sve to...nama je jedini gol dao odbranbeni igrac,farane ne racunam,jer da su bar dali normalan gol njima,nego onaj sugav + autogol,ocigledno je da ovaj napad u nasoj repki vec duze vreme ne funkcionise,neko mora da leti i da se ukaze sansa nekom drugom...

Um caruje, Dundo Maroje!

PObedishe Grobari ,fino, fino :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

tejama dao gol ;)

-Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube)

▲

▲ ▲

partizan \o/

▲

▲ ▲

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...