manager Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 milan chini mi se djordjevic 2 gola za olimpijakos, drulic za ofi crete ;) edit djordjevic 3 gola :D drulicu je ovo osmi pogodak u sezoni!!! idemo kralju! koliko je meni on bio dobar igrac, onda kada je protiv selte postigao het trik dokazao je da je pravi igrac... samo sto ga je povreda uneredila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) Preso Ronaldo u milan za 7.5miliona Edited January 30, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 kakvi su oni idioti.. al dobro, kada je igrao u interu, bio je najbolji (plz don't hejt, znam da je bio dobar i u barsi). mozhda mu odgovara smrdljiva italijanska liga Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 31, 2007 Report Share Posted January 31, 2007 To cemo tek da vidimo ;) gogo rossoneri Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 31, 2007 Author Report Share Posted January 31, 2007 usrecili smo se sto smo doveli jos jednog metuzalema jebenog...kao vrate Krespa zato sto je mator,kao uzimamo Djilardina i dovedu ovog chobana,a Krespo jebeni tata za obojicu... gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 Gledao sinoc Arsenal-Totenhem...Arsenal je definitivno ekipa sa najvecim potencijalom u Evropi \o/ fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 1, 2007 Report Share Posted February 1, 2007 tu je i matori inter :D don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Stankovic produzio ugovor do 2010 extraaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 Napadnut FKCZ sajt Glupa vest do bola stavljena ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 ^ koji own... e sto nisam haker, u partizan bi dosle sve zvezde sveta, :) [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted February 2, 2007 Report Share Posted February 2, 2007 svako se danas zove hakerom .... The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 (edited) http://themladichi.blog.hr/ evo kako to rade nashi pro novinari... ups, sad videh da vec ima topic ovamo... Edited February 3, 2007 by Bartuc #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 ^ uzhas Italijanska liga odlozhena zbog nereda na Siciliji http://www.b92.net/sport/fudbal.php?nav_id...amp;style=texts Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 3, 2007 Author Report Share Posted February 3, 2007 realno tekma je bila takva kakva jeste zbog sudijskih gresaka...god bless sudijske greske :))) e sad jbg sto se dogodilo ovo sa pandurom :(((( gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 3, 2007 Report Share Posted February 3, 2007 ^ uzhas Italijanska liga odlozhena zbog nereda na Siciliji http://www.b92.net/sport/fudbal.php?nav_id...amp;style=texts gledao sam utakmicu sinoc, prvi suzavac bacen u 51. min a drugi odmah posto se prvi povukao. navodno navijaci palerma su bacili, mada je dim dosao sa severne tribine, gde su se nalazili navijaci domacih. a i u tom trenutku je palermo poveo, tako da ne vidim logiku... ali posto logike nema u huliganstvu, onda... najbolji su mi bili klinci sa shmrkom !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 manchester ubio totenhem svaka cast! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 4, 2007 Author Report Share Posted February 4, 2007 svaka cast nakon sto je slina standardno pala u 11m jebem mu mater gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 (edited) Vidić sve bolji i bolji Mančester sigruno osvaja jupii :) Real opet izgubio SVe više tonu. Barsa 0 0 Dobro je sto sevilja uzela samo jedan bod pa je barsa opet prva Edited February 5, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted February 5, 2007 Report Share Posted February 5, 2007 Transferi - http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=43126 Omladinac Partizana izgubio Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 ay crnjak...RIP don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 brazil portugal 0-2 prijateljska 5 crvenih blago njima Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 lol prijateljska ...poubijase se don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 (edited) Piksi ponudio Marakanu Interu za utakmicu LS protiv Valensije...bilo bi mega kad bi to prihvatili,barem neki spektakl u drzhavi :) Ja bi isao u kavez za gostujuce navijache definitivno :)) Edited February 9, 2007 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted February 9, 2007 Author Report Share Posted February 9, 2007 sere mi se vise od ove spanske serije Kapelo-Bekam sad ce maneken opet igrati a Kapelo mu skida kapu cekamo novi zaplet KAPELO UBIO BEKAMA IZ ZASEDE gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted February 10, 2007 Report Share Posted February 10, 2007 ne ne ne, bekam pogodio kopackom kapela u bradu i zadenuo mu 4 kopche! tesko da ce se ostvariti to oko interove tekme na mari. ne verujem da je morati spreman da ugosti valensiju u ligi sampiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts