shoosh Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 pobeda kakva je takva je,mi smo tamo pobedili,a Poljaci su pukli,a Portugalci iksirali Portugal bio bolji danas,ali dobili nakon sto su dali evrogol kojem je prethodio faul smor sad tek gledam koliko ti kiks protiv Kazahstana sve poremetio da smo tamo dobili,mogao bi da ides u Portugal i da komotno izgubis,a ovako kara Sad nam samo ostaje da se nadamo da ce FIFA da kikuje borate fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 3, 2007 Author Report Share Posted June 3, 2007 ma hoce kurac,u poslednje dve 'dine sve kao nesto opominju,nista konkretno nije bilo nisu kaznili ni Grke ni Poljake gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 ma hoce kurac,u poslednje dve 'dine sve kao nesto opominju,nista konkretno nije bilo nisu kaznili ni Grke ni Poljake ma jasno je ko dan, samo prduckam tako malo ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 ma hoce kurac,u poslednje dve 'dine sve kao nesto opominju,nista konkretno nije bilo nisu kaznili ni Grke ni Poljake pa bas zato mozemo da ocekujemo kaznu. grci i poljaci su koliko-toliko uticajni u svetu, grci u poslednje vreme, a znamo sta jev.. ups, poljaci znace svetu... tako da.. sve moze da se svali na jadne "borate", sto kaze shoole Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted June 3, 2007 Report Share Posted June 3, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=M20XidKhkqw ocete te ici na djanijevu oprostajnu tekmu? u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 kazanci ce ispasti sa QEP 89% samo zato sto je predsednik saveza ostavio PREDSEDNIKOVU tjeru :) lol krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Svim fudbalskim sladokuscima koji sa zebnjom prate i ocekuju vest da UEFA izbaci Kazahstan zato sto je predsednik drzave uhapsio zeta koji mu je varao cerku , a zet je inace predsednik FS Kazahstana, moram da saopstim pravilo koje vazi da ako je jedna reprezentacija odigrala 50% + 1 utakmicu u kvalifikacijama rezultati sa protivnicima se ne brisu. Kako je Kazahstan odigrao u subotu 50% utakmica u grupi i ako u sredu odigra i tu + 1 onda i ako UEFA izbaci njih nama se ne brise poraz od 2:1. Ali dobro je sto nam nece doci u Beograd pa ce biti 3:0 p.f. :) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Prduckaš sad, je l' tako? ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 4, 2007 Report Share Posted June 4, 2007 Prduckaš sad, je l' tako? ;) Samo u poslednjoj recenici i to malo :) ostatak je na zalost istina :S fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 JERMENIJA VODIIII AJDE NEK OSTANE TAKO gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 I zvanično Kazahstan ne ispada, videh još juče u novinama, UEFA kaže da nemaju trazloga za takav čin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 Jermenija 1 - 0 Poljska e sad pobedis poljake gajbi i boli te kara gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 6, 2007 Report Share Posted June 6, 2007 Grujo, jes' čuo za turnir u Pančevu? :) Večeras su ovde kod mene, ispred Opštine montirali teren i goliće. ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 6, 2007 Author Report Share Posted June 6, 2007 lazes?kako,gde,zasto? Znam da ima 9og na Margiti u organizaciji nekih matoraca gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 lazes?kako,gde,zasto? Znam da ima 9og na Margiti u organizaciji nekih matoraca spremaj se ti bolje za 25-ti...a to montazno je verovatno deciji tur koji je bio pre nedelju dana u Vrscu ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 Bekam i dalje sabija jbt ...odusevio me je juce na tekmi !!! don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 iskusno 2 asistencije, a oni ga ne zovu u repku mesecima... :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 iskusno 2 asistencije, a oni ga ne zovu u repku mesecima... :/ pa izjasnio se covek da vise nece da igra za reprezentaciju fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 ne nego ga je meklaren otpisao.. kao, mator je, ima mesta za mladje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 spremaj se ti bolje za 25-ti...a to montazno je verovatno deciji tur koji je bio pre nedelju dana u Vrscu ;) jeste,TURNIR CHOKOLINO umro sam od smeha danas kad sam pitao ljubaznog chiku pored terena :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 (edited) lazes?kako,gde,zasto? Znam da ima 9og na Margiti u organizaciji nekih matoraca Pa bio je sredinom maja isto neki u Margiti, u Vasinoj, ali je mene mrzelo da igram, moji su naravno, ispušili zbog toga. A i jebem ti ovaj turnir, igraću im kurac u sred juna. Grujo nube, ti kako igraš, i nisi za bolje od Čokolina. Taman da se ravnopravno nadmećeš. ;) Edited June 7, 2007 by Laza Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 7, 2007 Author Report Share Posted June 7, 2007 nub ili ne,igram za Shoosha to mi vrhunac karijere gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted June 7, 2007 Report Share Posted June 7, 2007 imate u bataji redovni turnir u malom fudbalu "milica rakic". proshle godine je nagrada za prvo mesto bila 800 evra. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 (edited) Ukupni nagradni fond turnira u bloku je 1500 evra (barem je toliko bio prosle godine) 50 evra ucesce x 32 ekipe - 100 evra. Ali izgleda da taj tog turnira vise nece biti :( Edited June 8, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 8, 2007 Report Share Posted June 8, 2007 nub ili ne,igram za Shoosha to mi vrhunac karijere upravo si dobio dres sa brojem 10 fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts