faq2 Posted May 10, 2007 Report Share Posted May 10, 2007 barsa izgubila 4-0 od hetafea, imala prednost iz prve utakmice 5-2 u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 (edited) Kup ode :( Samo ligu da osvoje umrecu ako glupi real uzme. Shoosh OMGPHOTOSHOP!!1 Edited May 11, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 11, 2007 Report Share Posted May 11, 2007 A kad smo vec kod sudija Graham Poll je okacio pistaljku o klin, a evo i mali galerije posvecenu ovom sudijskom "velikanu" http://football.guardian.co.uk/pictures/im...9521117,00.html fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Nadam se da nije bilo... :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Cekicari dobili mancester \o/ fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Kup ode :( Samo ligu da osvoje umrecu ako glupi real uzme. Shoosh OMGPHOTOSHOP!!1 Jesi rezervisao vec neko mesto na leshcu ? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 @shoosh DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! veeeeeeeeliki karlos! ali covek je od 6 golova sto je dao u sezoni 4 bila za pobede u borbi za opstanak! i kako sada posle svega izjavi da ne moze da se privikne na engleski stil igre?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 Jesi rezervisao vec neko mesto na leshcu ? betis :( no i dalje je prva tako da cete za sahranu da pricekate :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 nije prva, real ima bolji medjusobni skor, to se gleda u shpaniji, prochitaj malo b92 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 (edited) Ne citam b92 samo eurosport :) Ortak mi malopre rece da je barsa i dalje prva i meni se urezalo Bolje ja da pocnem da brinem za mesto... Edited May 13, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 13, 2007 Report Share Posted May 13, 2007 ortak ti je kesa http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=246422 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted May 14, 2007 Report Share Posted May 14, 2007 (edited) Ma znam hteo sam da kazem da mi ortak pogresno reko video sam i ja malopre tabelu b92 linkove ne otvaram :D Sevilja uzela UEFA extra Edited May 16, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted May 16, 2007 Report Share Posted May 16, 2007 navijao sam za sevilju,ali mi sad zao espanjola u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 (edited) @gruja mislim da u njihovom slucaju `they went into admin` znaci `otisli su pod stecaj` ne znam sad tacno kako to ide,ali to su uradili da bi blabla neko sad kupio deonice kluba i da bi sl. sezone bili cisti tj. da se osiguraju sad da ne upadnu pod stecaj posle a trener espanjola nece doziveti sledece jutro - izgubio je finale kao igrac `88 od bajera na penale a sad je OVAKO izgubio finale kao trener.pakao - ne znam dal je neko spomenuo olardajsa koji je prvi radni dan u njukaslu kickovao 4 igraca..a neki od njih tipa brambl su kod mutavog redera stalno igrali. kralj Edited May 17, 2007 by GibanicA 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted May 17, 2007 Report Share Posted May 17, 2007 navijao sam za sevilju,ali mi sad zao espanjola to ti je ono :D mozak jedno srce drugo :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 - ne znam dal je neko spomenuo olardajsa koji je prvi radni dan u njukaslu kickovao 4 igraca..a neki od njih tipa brambl su kod mutavog redera stalno igrali. kralj http://www.youtube.com/watch?v=jgnWpCZfpC0...2F348545%2Easpx :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 18, 2007 Author Report Share Posted May 18, 2007 volim kad se Shule pojavi i da mi neki klip za koji sam mu veoma zahvalan :)) ali realno Bramble je otisao iz Ipswicha kao talenat,jbg sto se ispostavilo da je kurton :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 volim kad se Shule pojavi i da mi neki klip za koji sam mu veoma zahvalan :)) ali realno Bramble je otisao iz Ipswicha kao talenat,jbg sto se ispostavilo da je kurton :) :* 25 jun veliki turnir u Vrscu ekipe iz cele Vojvodine, obezbedicu ti putne troskove, b rdy ;) fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted May 18, 2007 Report Share Posted May 18, 2007 u chemu:) 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 :* 25 jun veliki turnir u Vrscu ekipe iz cele Vojvodine, obezbedicu ti putne troskove, b rdy ;) brate ako si ozbiljan zivim za takve turnire :* gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 ocu ja, ocu ja! grujo, jel smem da igram sa tobom u ekipi ? Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 ne pita se da li smes sa mnom,nego da li smes sa Shooshom... ;) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted May 19, 2007 Report Share Posted May 19, 2007 Izgleda da cu morati da organizujem kasting. I da grujo skroz sam ozbiljan igramo za mesec dana, iamo solidnu ekipu mozemo u prvih 8. fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 19, 2007 Author Report Share Posted May 19, 2007 znaci jos ja,racunaj u prvih 4 :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted May 20, 2007 Report Share Posted May 20, 2007 mali fudbal naravno ? koliko tu ekipa ima u vrshcu? u mitrovici za zimski turnir bude 200+ za seniore. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts