M!ST!CX Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) Evo ljudi cisto jedno malo obavestenje.Par nas ortaka je napravilo server na Hamachiju za starcraft.Svi koji bi zeleli da se joinaju ,ulaz je slobodan.Skill nije bitan s obzirom da smo od nas 5-orice 3ica pocetnici.Voleli bi sto vise vas da dodje da zabava bude veca i da naucimo ponesto. Ime hamachi networka je :"Starcraft for the win" A password je:"keops" edit:% P.S:Za sada vecina nas igra verziju Brood War 1.13c ali uskoro cemo preci na 1.14 Ukoliko ima nekih pitanja slobodno ih postavite POzzzzz. Edited January 13, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 imam ja jedno... Nadam se do najskorijeg vidjenja na hamachiju!!!!! shta znachi ova rechenica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) Edited January 13, 2007 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 kako uopste da se neko nakaci na taj hamaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 pojasnite molicu i stavite 1.14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 skines sa neta hamachi i ides connect ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 (edited) Evo da objasnim.Hamachi je program koji pravi LAN na netu,moze se naci na adresi:http://www.hamachi.cc/download/ .Zasta sluzi ,pa za krekovane igre naravno:).Vi ga skinete a mi imamo server napravite vas account,i pridruzite nam se na serveru sa podacima koje sam vam stavio na pocetku. Odatle je sve lako. Zatim otvoris igru ides Multiplayer->Brood War->LAN UDP connection i mi se igramo Dodjite svi na ovaj Hamachi nista vas ne kosta ,ne usporava vam vezu jedino sto moze da se desi je da odigrate par partija starcrafta:) Eto pozzz ,ako ima josh nekih pitanja slobodno ih postavite:) Edited January 13, 2007 by M!ST!CX Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 Jedan update. Sada svi imamo verziju 1.14 tako da je to sredjeno:D Josh samo vi da nam se pridruzite i bice nas oko 10-ak sto nije loshe za pocetak. Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) kako da znam da li ima nekoga i kako da se dogovorimo da igramo ? moj msn je attilabre@hotmail.com Edited January 13, 2007 by Attila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 atila, ajde prvo probaj da skines, instaliras i pokrenes doticni program pre nego sto postavis jos 82 nepotrebna pitanja :/ Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 Evo Atila nam se pridruzio sad samo cekamo Peju,Gottija Stinga i Spillsa nadam se da cete nam se pridruziti,naravno i svi ostali koji ovo citaju:) Quote U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 atila, ajde prvo probaj da skines, instaliras i pokrenes doticni program pre nego sto postavis jos 82 nepotrebna pitanja :/ A da ti predjes na stvar i pitas me da se smuvamo ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Zar je problem kupiti original starcraft? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 cool je hamaci :D vidis da li ima nekoga i malo opikas... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 spillsa chekajte slobodno, sad ce on , rekao mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
e9.Flaster Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Ma slagao te, veruj mi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Ja neshto sumnjam da cu doci =P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pure Pwner Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Ovaj thread je bio postavljen iz dobre namere ,da se okupimo negde gde smo samo mi srbi i da odigramo par partija...Ne znam zvuci mi kao da na to gledate sa odredjenom dozom sarkazma.Dobro mozda vi jeste najbolji u starcraftu i kao glupo vam je da igrate sa noobovima.Ali meni kao noob-u bi odlicno dosli jaki neprijatelji od kojih cu da ucim.Ne znam da meni neko dodje i kaze e igracemo raven shield na hamachiju ( a ja sam bio br 1 u svetu) svejedno dosao bih iako znam da mogu tu svakoga da dobijem.Zasto? Pa eto zato sto igram sa ljudima iz moje zemlje i mogu nesto da ih naucim i kasnije mozda odem sa par njih na neki ladder da se oprobamo u takmicenju..(recimo jedan od razloga)........Naravno odluka je i dalje na vama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ja mislim da niko ne igra starcraft vishe...mozhda greshim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pure Pwner Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 ja mislim da niko ne igra starcraft vishe...mozhda greshim Pa dobro ne igra se u srazmerama u kojima se nekada igralo ali ima sigurno josh uvek par njih (mislim na nashu zemlju, a znam da ih zasada ima bar 12-oro jer ih toliko ima na hamachiju ),a u insotranstvu mislim da ima josh uvek puno igraca koji igraju jer sam bash bio na sajtu http://www.wgtour.com/ na kom sam video da josh uvek uveliko ima turnira. A ti ako ikada budes zeleo opet da igras znas gde mozes da nas nadjes:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazzola^^ Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 (edited) A ti ako ikada budes zeleo opet da igras znas gde mozes da nas nadjes:) ako ikad pozeli da igra, Spile zna gde je OP JETSET edit: koliko mogu da primetim, u zadnja 3 dana Hico is back :) Edited January 16, 2007 by Mazzola^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Mazz nema vas ajde stavi me na fl jet)Attila(set Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazzola^^ Posted January 19, 2007 Report Share Posted January 19, 2007 Mazz nema vas ajde stavi me na fl jet)Attila(set pa brate u 18:13:00 i nema nikog, ali od 23h do 04h ima ;) p.s. addovo na fl i u acc i u bot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 sta je fl? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 friends list. samo ja ne kapiram sta znaci "u friends listu i u account" Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts