leisure Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Meni je ovo skroz ok. Mislim da pogadja jako dobro ciljnu grupu kojoj je namenjena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 danas u novinama izaslo kako smo stavili neku crkvu manastir iz rumunije :D hehe :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 cini mi se da bi reklame bile mnogo bolje da ima vise ljudi..nije toliko lose, al ono, mogli su malo konkretnije od brda i dolina da prikazu.. Quote I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 Chitam danas u Blicu digli galamu oko neke crkvice shto se nalazi sa druge strane(Rumunske) Dunava. Meni to lichno nije problem,kad je lep,ali zar jebote nemamo zilijardu i lepshih i starijih crkvi,pa su morali u spot da ubace neku Rumunsku crkvu iz XIX veka? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Meni je skroz OK i podrzavam spotove. Ovi sto pricaju da su losi (pri cemu ne mislim na forumase i obicne ljude), imaju problem jer im je krivo sto nisu njih angazovali da rade za velike pare (jer su veliki poznavaoci). Takodje mi nije neobicno sto ce dolaziti matorci (ako uzmemo da ce stvarno tako biti) jer su oni prirodno ljudi koji putuju po svetu kad odu u penziju a imaju puno kesha i onda gde ce stace, daj da dodju i ovde malo. Radni ljudi tesko da ce dolaziti, a mladi ce vec biti drugacije dovuceni a ne preko CNN-a, posto nisam siguran da ga bas gledaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Da to treba imati u vidu ciljnu grupu za te reklame, tj. matorce koji zele da odu negde da proputuju i vide nesto, njima svakako nije stalo do exita, spotovi su ok nije da nije moglo bolje ali su ok, dobro je da se ikako reklamiramo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 I sta koj kurac seru za tu rumunsku crkvu...oni su bre samo pokazali kakav je pogled sa jedne obale dunava :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troublemaker Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Svidjaju mi se reklame ali sto neko rece sve su iste bre Evo reklame za Makedoniju cisto da vidite koliko lici Quote Mama, mama šta je to jebanje???Pa vidiš sine to je ruzna reč za nešto lepo:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 Ne postoji losha reklama. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 13, 2007 Report Share Posted January 13, 2007 (edited) A i to sto kazes Sting, uporedite reklame za uloshke imacete trip da su svi dobri, pa kad pitam devojku kazu da su neki sranje, reklama je chudo :] Reklame su uglavnom za seoski turizam, pa svaka taraba u Srbiji je starija nego Americka istorija, ne bi verovali koliko prica, istorije, dogadjaja, lepote mozete pronaci po selima sirom Srbije, takodje obilazak manastira i tako dalje, sada trenutno rade na Viminacijumu, to je bio Rimski vojnicki kamp iskopali su razne predmete, spise, pisma i tako dalje, gomila stranaca ide tamo, a inace u ovoj Srbiji imamo 4 rimske palate, mogli bi da napravimo ogromnu turisticku atrakciju posetu svim Rimskim spomenicima, Englezi od toga prave ne znam ni ja sta a mi imamo vise materijala nego oni, sramota je sto se to ne sredi. Edited January 13, 2007 by Sasa_Matic(BlindProphet) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts