phantomq Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 dali mi se to ucinilo ili je poceo da se emituje novi serijal? Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 28. januara počinje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasaba Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 na kom kanalu da nije TV Lisica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 www.finalgear.com inače, bbc planira da svoj program ponudi za legalan download, to će nekima biti gotivno, kapiram. nego, kakav si ti to sena sa pežoom u avataru? stavljaj nsx brzo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 ne znam da li ste videli, ali krenula je na fox kao neka emisija gde se poznate lichnosti trkaju tj ko napravi brzi krug tj neshto slichno kao shto su radili u top gear-u. za sad je vozio BRANIMIR MITROVIC aka FLOJD na domak titule od koga su ga odvajale brojne disciplinske kazne... ;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 šta voze, i gde? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Astru OPC na karting autodromu autokomerca čini mi se. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Drugim recima, emisija Top Speed je presla sa BK na FOX. Vode Deki Pantelic i Andrej Kulundzic. I ne voze Astru OPC vec specijalno sredjenu GTC 1,6 :( Zato iz krivina izlaze prvom brzinom! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 glupo bi bilo da voze opc, poenta je da auto bude sranje. a i automobil na kartodromu je glupa ideja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 pa dobro, ko zna moze da se razmahne. btw. nije ta staza ni uska ni ne znam ja shta za veca kola. mislim da ide nedeljom oko 14,15h Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Joj gledao sam emisiju gde vozi Vuchic. 'Fala bogu astri je radikalno jebao kevu tako shto je hteo da lakat krivinu odradi u punoj brzini :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 možda i nije preuska staza za kola (mada, koliko znam, ne ubacuju u treću nikad.. ili je to na onoj drugoj stazi, ali svejedno), ali je sigurno tehnički zahtevna, a voze likovi koji nisu profi trkači. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Ma trebali su da stave start kod YBC-a na nbgd-u i da se vozi ponedeljkom poslepodne do Slavije! :) I najbolje vreme je imala Goga Sekulic - 2 dana i 14 minuta! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts