ch1zra Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 ISP mi je izgleda od novaka skroz ubio p2p... a ja sam zbog toga najvise uzeo wi... e sad, cuo sam da postoje neke fore i forice da se to zaobidje.. pa me interesuje jel iko zna ista o tome ?? tipa neki simulatori necega, ili stajaznam... ali stvarno mi treba p2p... plakacu :\ Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 nem pojma trazi pomoc na nekim hax0r forumima tipa http://milw0rm.com/ Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 neam pojma... kako sam ispizdeo OMGOMG Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Imash neki ugovor sa njima ili neki dokument koji si dobio i gde su definisani uslovi upotrebe? Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Ima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Zavisi kako su ti ubili p2p. Ono ako su samo pobili neke portove tu mozda mozes nesto da i izvedes ali ako su uveli npr neki HW FW koji prepoznaje i ubija p2p saobracaj tu nema mnogo pomoci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 ne znam jbg kako sprecavaju... a recimo da ubijaju portove.. sta onda ? :) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Pa za to ti slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 to sto sam video tamo, tera neka 2 mb/h max. a meni treba zbog p2p-a.. no dobro, hvala u svakom slucaju.. znam da moze, samo treba iskopati neki software koji ima neograniceno, ili makar pristojniju kolicinu... (ako cujete za neki, javljajte \m/) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 A shto necesh da reknesh dal' imash ugovor ili neki dokument koji opisuje poslovanje? Vecina njih su tu slaba. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 iam ugovor... ne pominje se nista slicno u njemu, doduse, lik mi je pre nego sto sam uzeo rekao kakvo je stanje, tako da ne mogu da serem... znao sam sta uzimam... sad sto sam ja postao alav u medjuvremenu, jbg Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Da ali ranije si rekao da mozhesh da furash u nocnim i jutarnjim satima. Pitanje je da li te neko u medjuvremenu obavestio o promeni uslova ili shto ti prichash su ti odma rekli da ce saseci svakog ko pomisli na p2p i pored toga shto su ti obecali onaj midnight p2p. Znachi, da li su te pravovremeno obavestili o promeni uslova tj. ukidanju p2p? Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 ne, ispalo je neko sranje kod njih.. 2 noci nije radilo, al sad radi kao lud. u istom terminu jelda. nocas skinuh 700 mb za tih 8 sati.. sto i nije lose.. al ja bi da skinem 700 * 3 = 2 gb muzike dobro.. serem.. jebga, znao sam sta uplacujem.. samo me istripovalo to sto nije radilo... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 14, 2007 Author Report Share Posted January 14, 2007 http://www.hopster.com/ saves the day.. jes da ogranicava speed na nekih 3-4 kb/s, ali radi nonstop btw, ako neko uspe da iskopa ono sto je zabranjeno spominjati, a sto skida odredjena ogranicenja sa aplikacija, bio bih vrlo zahvalan na prijateljskom PM-u Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts