Crash Override Posted January 10, 2007 Author Report Share Posted January 10, 2007 ha ha ha... koga sam muvao to na forumu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 koliko riba postoji na forumu? Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 (edited) @ crash : Koleta :))) A sad ozbiljno, nemam vremena da se se naklapam, ali kao sto je therion radio to jedno vreme, sad ti to radis, i ne neku posebno vec sve, sa tim stavom "oh razmisljam o prolaznosti zivota i vremena i dubokoumnim emo stvarima bacite se na mene ja sam emo meda" Mislim, ok je to, jedino sto mene licno to nervira, ali verovatno sam ja u krivu. Edited January 10, 2007 by f4ts0 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 pertu, zavist je tako jebeno losa osobina... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 (edited) Samo malo upalite mozak, jer ovo nema veze s emoom, a jos manje sa prolaznostju zivota/vremena. Nema ovde mesta plakanju i samosazaljevanju. Poenta je bila da se podstakne rasprava o tome koliko znoja i bola covek mora da ulozi, da bi uspeo da napravi neki veliki korak u zivotu, i onda, kad se osvrne nazad, da moze da kaze da je vredelo. Ali ne, vi prichate o tome kako zivot nije samo to bla bla truc truc, i sve je to ziva istina istina, word za mauda, medjutim ta "sitna" zivotna zadovoljstva za koja se s pravom kaze da zivot znace, ipak na kraju ne treba da budu sve sto smo uspeli da uradimo. Ako su veliki ljudi bili emo, "lost prophets" here i come. Previse jaka tema, nije to za ovaj forum...kad bolje razmislim, verovatno nije ni za forum uopste :) Edited January 10, 2007 by ~JungleBoY~ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Ako nastavimo sa analizama doci cemo do toga da ja zavidim crashu jer necu da ispoljim svoju emo stranu i sto ne mogu da muvam decu po forumu i raspravljam o dubokoumnim temama i inner chidovima. Samo pokusavam da mu ukazem da sto je vise emo i sto vise pokusava da filozofira da ce najebavati vise u zivotu i trositi svoju dragocenu energiju. Sam topik je glupo postavljen. Naravno da se za sve valja pomuciti, ali to kad se definise kao "da li izas svega dobrog stoji bol" isuvise podseca na kopiju prevera/jesenjina, a njihovo vreme je proslo. Valjda smo se sad razumeli Chizra, spojene obrve su tako demode :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 GDE JE LAG KOJI KURAC Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 on je josh uvek dete, pertu... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 kao prvo ne postoji dovoljno jaka tema za ovaj forum. kao drugo shta je tachno tema ovde ? da je sve u zhivotu bol, znoj i patnja ? nije .. to je negativistichko gledanje. da sve shto dobijemo/zaradimo u zhivotu je produkt gore navedenog .. nije. uvek imash sluchajnost .. dobijesh na lotou, rodish se sa zlatnom kashikicom u ustima. kurac palac. cela ta pricha me podsetja na onaj grafit "ko radi imatje, ko nema ukrashtje" koja sitna zhivotna zadovoljstva ? ko je o tome prichao ? ko je to ovde uopshte spomenuo ? svi veliki ljudi nisu bili emo. svi veliki ljudi su bili freakovi i bolesnici. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted January 10, 2007 Author Report Share Posted January 10, 2007 @ f4ts0 ... Hmmm, kako ovo da fino sklopim a da ne bude emo... Koji ti qrac.? Vec 3x puta govoris kako muvam nekog na forumu... Prva dva uta sam iskulirao, ali treci put spominjes kako muvam decu... Chill. @ ~JungleBoY~ Ne vredi. Kao da pricam u siframa a jedino ti i par ljudi imate kljuc... :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 SVE JEDNO, EMO TI JE TOPIK LOLBAN hahahahahhah Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 gief teh keyz0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
~JungleBoY~ Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 (edited) @ f4ts0 ... Hmmm, kako ovo da fino sklopim a da ne bude emo... Koji ti qrac.? Vec 3x puta govoris kako muvam nekog na forumu... Prva dva uta sam iskulirao, ali treci put spominjes kako muvam decu... Chill. @ ~JungleBoY~ Ne vredi. Kao da pricam u siframa a jedino ti i par ljudi imate kljuc... :)) Nema poente ocigledno :) Uzalodno trosenje energije, tema je i vise nego jaka za ovaj forum, jer svako ima svoje vidjenje uspeha u zivotu, koje vuche iz svoje okoline i porodice, i bio bi uspeh naci uopste zajednichki jezik, a kamoli kad bi se i slozili oko nekih stvari. Zato nema poente raspravljati se :) peace Ko mi kaze da sam mala sisica, celava mu keva :) Edited January 10, 2007 by ~JungleBoY~ Quote :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 nije nego ste vi male sisice. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 (edited) This post has been edited by ~JungleBoY~: Today, 22:35 KOJI PWN1 Edited January 10, 2007 by Ivan_tm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 kaze moja majka sto je brzo to je i kuso (alaudirajuci na stvari koje se ostvaruju preko noci, bez znoja/truda i sl) Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Isto tako postoji i "kako do Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 'what goes around, comes around' 'dobijes na mostu izgubis na cupriji' Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 ima i ono "ko drugome jamu kopa" Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 "dve sreće grabi" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 i spava mu se ceo dan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 a pritom otvara i gvozdena vrata Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 kaze moja majka sto je brzo to je i kuso (alaudirajuci na stvari koje se ostvaruju preko noci, bez znoja/truda i sl) Nadam se da je ovo "typo". :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 @pertu udaras nisko, a pizdo :) nemoj da napujdam sajkoa na tebe ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 sperma ? Nene, tada je drugome dobro A shto se tiche topica, postao sam spichles, ne znam kako da odgovorim a da ne dobijem neki hejt u glavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts