Sd D1ablo Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 Krenuo sam da malo ozbiljnije radim u flashu i video da od mog druga Nokia 6233 podrzava flash (.swf) fajlove, samo neznam koj je player u njemu 7,8 ili Lite 1.1? Da li mogu preko Macromedia Flash 8 da odradim Screensaver koji moze da radi na fontelu? Jel se neko ovde kachi sa ovakvim stvarima? Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted January 13, 2007 Author Report Share Posted January 13, 2007 Ovaj topic niko ne primecuje! OK, Nokia 6233 koristi flash lite 1.1 i moze da radi kao teme, wallpaper i screensaveri. Ko ima nokiu 6233 neka mi da email da mu poshaljem neki moj screen saver da proveri da li radi! Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 Svaka cast na tome sto si postovao iznova resenje problema nakon pitanja, to se ceni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 mail mi je padawan011@yahoo.co.uk i imam 6233 :) posalji al mi reci na PM posto mail proveravam svakih xyz godina ;) Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts