banman Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 http://www.dailytech.com/Article.aspx?newsid=5602 ne znam koliko je praktichno ali impresivno Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 8, 2007 Report Share Posted January 8, 2007 zanimnjivo, mada secam se da je ati pre nego sto ga je amd kupio plasirao priche da ce u ovoj godini predstaviti chipsetove za lapove na kojima bi mogli da se menjaju GPUovi, il tako nesto, sto bi bila fantazija... ovo je ipak mozda malo exxtreme, mada nije lose sto razmishljaju u tom smeru, a i neki konrektni rezultati bi bili korisni mada kul su oni komentari... prava bi evolucija bila kada bi laptop lako i bez problema mogao da pretvorish u desktop kod kuce, kada si kod kuce, zabodesh ga u poveci dockstation u obliku cooler master kucista dizjaniranog samo za to, veliki monitor, extra grafika, extra hdd i optika, sjajan mish, extra tast, i sve to po defaultu te vec cheka , a kad hocesh da putujesh samo unplugujesh lap (jednim potezom) , koji onda gubi sta ja znam dualcore, dodatnu grafiku, manji monitor, manji hard i tak fazon mislim sve to moze i danas ali sa 15 minuta cimanja, a to je ipak dragoceno vreme :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts