Jump to content

Heterosexual soulmate

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

nope...

tesko se otvaram generalno...

ali iam drugaricu sa kojom mogu da pricam o svemu//

ali onda, topik je o istoplonim soulmejtovima...

dakle, ne.

ni ne zelim...

previse otvaranja vodi ka ranjivosti, a to je emo.

:P

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Zanimljiv topic.

Soulmejta MISLIM (skoro sam siguran) da imam, to je devojka jel`da, i mogu sve da joj kazem, ona meni takodje. Ali je devojka.

Ortaka soulmejta...hmmm, imam jedno 3-4 bash extra ortaka, najbliza i to, i eventualno je jedan "soulmejt", ali nisam siguran, za sada...

Ortakinju soulmejta opet MISLIM da imam, mada se neshto menja nash odnos u poslednje vreme (ne da se neko lozi na ovog drugog, nego se udaljavamo neshto, ne znam zashto, a druzimo se tipa od 3-ce godine). Ali sa njom sam uvek mogao bash o svemu da pricham.

ja imam jednog lika koji mi sve pricha a mene boli kurac

jel to pola boda?

jel sam to ja?:((((

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

hhahah dobar podpis bionic.manov i dobar chizrin najlepse zelje avatar...

elem, skapirao sam da imam ortaka koji bi mi mogao biti soulmejt... ali poenta je sto je to dusha od choveka, neiskvaren, jednostacno na chelu mu pishe da je dobar, sto i jeste... sad.. iako matematicki nekorektna meni je definicija koja kaze da je soulmate jedan jedini za svakog od nas, nekako najblizha... a kapiram da bi ovog ortaka, kolko je dobar, svako pozheleo za najboljeg prijatelja ili cak soulmejta... stoga.. pitanje ponovo:

-Da li mislite da za svakog od nas postoji samo jedan soulmate... hahah dushevni partner (ja volim da mislim tako, ali to je i matematicki malo verovatno) (:?

-Da li mislite

Get smart or die dumb!

sta znam meni najbolji prijatelj, i neko sa kim se kapiram samo pogledom ili najmanjom gestikulacijom, sa kim izvaljujem fore a da niko u drustvu ne kapira osim nas dvocije, sa kim delim milion zajednichkih aspekata :P sa kojim se druzim od kad pishkimo u gace, je moj brat od ujaka... mislim koliko je chudno to da toliko lichimo da il nas meshaju, ili misle da smo rodjena braca...

tako da kapiram za sada da mi je to to... da li ce tako zauvek ostati, ne zanosim se, mislim zivot je chupav i dlakav...

zensko za soulmejta? nisam doziveo pa sam s toga veoma skeptichan...

fallout_table.gif

ne znam da li su soulmatovi ali imam jedno 4 ortaka koje znam od svoje 4 godine i isli smo zajedno u osnovnu a sa nekima i danas u gimn.

a svaki vikend smo sva 4 na okupu i to,mislim necu da kazem da smo soulmate-ovi a za koju godinu ispadne suprotno pa bi se onda razocarao bezveze... :(

a sto se tice riba meni se nije desilo,a i mislim da nece u skorije vreme,jer ribe vole da pricaju kome i gde stignu pa makar ti bile i extra ortakinje...

Bjukenon Mitch