iguana Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 ok si, grujo, ali čemu ova " It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 ok si, grujo, ali čemu ova " gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 crni sako+crna kosulja= PROPAST.to nikako nikako. crni sako+pink,lila,belo...bilo sta svetlo=BINGO tako da zajebi savet mudraca,poslusaj mene.nosi to.naravno ako nemas gay facu. poslusaj njega ON ZNA NJEGOV DRUG NOSI ARMANI SAKO [roflmao] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 kolko proseravanja o modi... realno nosis ono sto ti dobro stoji,a ne sto neki shaban predolozi na fashion tvu zato sto se njemu slaze uz pederastu facu. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!!! Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 kupio sam malo tamniji narandzasti dzemper, da razbijem monotoniju teget i crnog alala ( )... Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Ako je lepo ukombinovano, crno/crno ume da bude ubitacna kombinacija. inace mrzim kad vidim nekog frajera u roze majci.. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Shto kazhe MiGsha bolje kupiti neshto narandzasto nego roze Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 @ dvny - naramenice u sakou? pa nisu ovo osamdesete :) dunno, svi na koje sam ja nailazio su imali naramenice, ono, mozda nemam srece :) The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 naramenice u sakou? pa nisu ovo osamdesete :) Oh propasti, oh noez. ja kad bih obukao roze ili lila sa necim crnim, odma bi me neko jebo. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 daki fenseru shta ti kenjash o armani sakou, kada nosish josh gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 o ukusima ne vredi raspravljati :| Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Mnogo je vaznije sta kome stoji od ROZE JE GEJ OLOL~!!111 Duga prica , ukratko: Nekom "muskarcina" liku , roze moze dobro da stoji , jer je dovoljno frajer da ne izgleda ko pedercina , a i ublazi njegov "izgled" za ostale.Znam da je to izuzetna kombinacija za navatavanje picaka , jer si ujedno i muskarac u pravom smislu te reci , a opet imas smisla za modu i dobro se oblacis sto ribe vole. Sa druge strane , neki jadni likovi , treba da izbegavaju oblacenje takvih boja jer ce izgledati samo jos tuznije. cisto da se zna , ja ne volim roze , tuzan lik sam ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Crno odelo + bela/siva/svetlo plava koshulja + srebrna/svetla kravata = stilno Crno odelo + roze koshulja = Mislim da je sve jasno А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 sta je sa tobom? :) Ja licno vishe volim kontrastne varijante, crni sako - bela kosulja/majica, ali daleko od toga da se crno/crno ne slazhe, i to ne samo na sahranama koje spominje igi. Ako je lepo ukombinovano, crno/crno ume da bude ubitacna kombinacija. Fazon je samo u tome da obe crne budu crne a ne sako nov i crn a ispod neka majica oprana sto puta pa je prakticno siva :) Onda moras da koristis perwoll black kojeg imas u tasni cak i kad ides u bioskop, kako nas uce sa reklama. lol za perwoll black,a crno/crno je propast jer onda u 99% slucajeva ako je nesto dole osim crnih pantalona izgleda kao pozajmljeno.onda moraju i crne cipele i tako u crnom te u mraku zgazi nesto:)jos ako na sve to dodas perwoll black...veruj mi,postoji razlog zasto vise volis crno+svetlo http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 realno gledano kad malo bolje razmislite uz crni sako moraju da idu neke svetlije boje, tako da je roze u bussiness fazonu skroz ok boja Jeste, ako si Dojčin Tutinac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 tako je. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M!ST!CX Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Pinky gay part of the RUR community:D U jaslicama mi se diz'o,sa 5 sam ga drkao,prvog dana skole mi je pusila na odmoru,u drugom razredu sam jebeo prvi put-i to dve drugarice,u trecjem sam jebao profesorku,kita mi je 25cm u ladnoj vodi,jebem svaki dan-a nekad i cescje....Imas ista iskustva? pridruzi se http://forum.klanrur.rs "cuz we fuck on first date" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 nemam pojma.. ne gotivim roze majice, dukseve, sakoe itd... mozda jedino neka dobra koshulja uz tamno odelo.. i to samo mozda. Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 e roze sako je preterivanje vec... http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 Najbolje sad i roze pantalone, ili cipele. Shta, dosta ljudi gleda da se cipele slazhu sa koshuljom ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 e da.. ishao sam jednom na zurku/maskenbal u roze odelu i beloj bundi kao pimp ofkors... nisam imao zlatne kutnjake dodushe.. :/ Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 a jesi makar imao neki besni grill? http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 er.. ? Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 ovaj jokerman mi nije jasan prvo otvori topic u fazonu "hocu da vidim shta kazhe savet mudraca :)" a onda ironichno kazhe "oh noes - rekli su mi mudraci da ne valja! :)" sad ti mozhesh reci da je i ono prvo bilo ironichno ali, jebote, ti si otvorio temu gde pitash ljude shta misle o tome tako da ne vidim smisao onog nipodashtavanja nasheg mishljenja? evo i ja mislim da je roza teshko sranje ma kako ti stojalo. zashto? zato shto je roza boja za devojke. ja sam, inache, na maturu nosio crno crno crno crno. neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 I ja, ličio sam na mr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts