Jump to content

kite u japanu

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

pa dobro coek, jos jednom, to je razlika izmedju tebe i mene.

a ja ne bi vikao naglas, da tema nije pokrenuta..

mislim, nisam ni ja bas toliko kreten da idem i bez povoda urlam poubijajte kitove... i jos neke stvari :)

jednostavno, pokrenuta je prica, dao sam svoje misljenje.

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Ovo gore cu da otpisem zbog vremena kad je napisano, 4 cuke ujutro pa racunam da ti se spava. Ako nije to u pitanju onda ti bre varis nesto gore od stinga ili si vec omatoreo pa drma alchajmerova. Trgovina organima ?! Alo di je mozak ? Prvo nisam napisao da kitove treba pobiti jer i ovako umiru vec da njihov problem ima vise faktora od tih kitolovaca. Spasi ti kita od otpadnih voda ili otkri zasto se zalecu na plaze. Zivot tog kita kojeg si spasao od tih problema nije nista manje vredan od onog kojeg spases da ne zavrsi na polici za kozmetiku.

Drugo, dok ne izmisle nacin da kloniraju ljudske organe, sto nas dovodi do koriscenja fetusa u nacune svrhe i zakona o kloniranju ljudskih bica, trgovina organima je zlo ali neizbezno. Verujem da oni ljudi koji su kupili organe nemaju nista protiv toga jer su sada zivi. Jedino ako si u nekoj zabludi pa mislis da bi taj isti organ otisao nekom drugom u slucaju da nema ovog sto placa ?! Poenta je da ljudi kupuju organe od ljudi koji prodaju organe a ti organi pripadaju drugim ljudima koji zele pare np. ja prodajem moj bubreg za 25k eura. Nemoralno ? Jeste. Ali nadji ti sistem gde ljudski zivoti nece zavisiti od necije druge smrti, dobre volje ili zarade.

Prdis mohi, poredis babe i zabe zato sam i otpisao post na spavanje. Mozes ti bolje nego si lenj.

Za neuke i neinformisane trgovina organima o kojoj ja pricham je kidnapovanje dece zdrave i prave i prodavanje njihovih organa. Inace veoma cesta pojava u italiji recimo, nisam siguran za druge zemlje. I da pojasnim jos jednom da ne bih opet quotovao tvoja proseravanja ... ubiju dete i izvade mu odgovarajuce organe ...

Isto tako mi ne mozhemo da sprecimo da ljudi umiru od saobratjajnih nesreca ali mozhemo da sprecimo kolko tolko ovu trgovinu organima koju sam naveo gore. Isto tako je lakse spreciti kitolovce da ubijaju kitove nego izmisliti gorivo koje ne izbacuje stetne materije u okolinu tako da je borba protiv kitolovaca nesto sto se moze uraditi sad i odma pomoci spasavanju kitova dok je sve ostalo prica za koju ce trebati dosta vremena.

I btw moj zakljuchak ovom retardiranom topiku bi bio da bih zheleo da se ljudima desi sve ono sto su oni radili zhivotinjama/prirodi ...

OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVE

BEST VIEWED WITH A MONITOR

Dobar zakljucak ali ipak suvisan ako pogledas sta si napisao iznad. Ljudima se i desavaju svakakve stvari, za pojedince ljudski zivot nema neko vece znacenje od cene koju moze da dobije za njega. Najverovatnije si mislio na te pojedince koji to rade, da zelis da se njima to desi. Iskreno sam problem nisu ti ribari vec ljudi i velike kompanije koje ih placaju, tim ribarima zivot nije med i mleko vec najvecu zaradu i profit ima tamo neki debeli baja u odelu koji broji pare i smeje se ljudskoj prirodi.

Mada me sad nesto kopka, zivotni vek izvadjenog organa nije bas dug. Da ga lede ne moze, led se siri pa bi sva voda u celijama tog organa unistila sam organ. Da nisi ti pomesao belo roblje sa trgovinom organima ? Mozda u Italiji i drugim zemljama otimaju decu pa ih salju blize destinaciji za obradu ? Malo mi nelogicno.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Nisam pomeshao. Verujem da ne postoji pijaca na kojoj dele organe vetj je to trzishte sa visokim cenama i tu je transport najmanji problem.

Enihu ljudi kao ljudi su takvi. Da je vecina protiv toga to bi se sprechilo tako da iako to ukljuchuje i mene zhelim celom ljudskom rodu isto sto i on radi ostatku prirode.

To se trenutno i deshava coveku od strane coveka ali neposredno, a ja bih zheleo da se to deshava direktno i javno. Znachi da na choveku isprobavaju hemikalije i to po random uzorku sa ulice, da deru choveka za odecu, da od njega prave razne sastojke tj u osnovi da izgubimo mesto na vrhu nekog modernizovanog lanca ishrane.

i mene polako pocinje da bude strah ....

Da obrazlozim zasto me strah. Ja sam samoproklamovani radikal i ekstremista po raznim pitanjima tj. serator ali mi nikad nebi palo na pamet da izjavim da bi zeleo ono sto oni zele. Da je sve tako crno i jeste ali treba imati neke vere u ljude kao ljude pa imati neku nadu da ce stvari da se promene.

Edited by Seth Fix

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

ljudi su glupi i sami ce sebe pojesti, tj sjebati.

samo je pitanje vremena.

a ti si mohi bas jedan jebeno uzaludan lik, cim se cimas oko kitova, krzna, i zivotinja na kojima testiraju hemikalije...

stvari stoje tako kako stoje. mi smo na vrhu lanca ishrane. dok se ne desi neko, pa.. cudo, bice tako.

i cemu onda lelemudanje o kosmickim pravdama, i moralisanje na milion tema ??

da ja jednog dana dobijem rak (a dobicu ga, od pljuga provereno), nema te zivuljke koje bi mi bilo zao, a na kojoj bi testirali lek za mene.

pa cak i da je sansa 0.0001% (ili manja, da ne karikiram milion nula).

jebote, pa budite realni... samoodrzanje.

ljudi ce uraditi sve da ostanu tu gde jesu, i jos vise povecaju jaz izmedju njih, tj nas, na vrhu lanca, i prve sledece vrste/stepenice.

ti mohi, akosi toliko zlatan, sto onda blejis pred kompom/sa drustvom ??

sto lepo ne zapalis na neku planinu, nadjes pecinu nekog medveda, i ponudis mu se da mu ti skupljas i donosis zimnicu ???

ili ne trckaras po poljanama i beres cvece, pa ga posle nosis pcelama da se ne muce jadne da lete i traze ga ??

koji vam je kurac ljudi... lepo je biti fin i zlatan, al od toga nema leba...

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.