Kole Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Ok, tako mi i treba kad se vidim sa Igorom van kafane... elem danas mi je recheno da nema vishe click tastatura e sad, nije da a ocu onu matoru tastaturu koja klikce, ali odredjeni zvuk i hod tastera koji se naglo prekida mora da postoji, ove modrne koje ili su ripoff odvratnih laptop tastatura ili josh gore one sto su nekako chudno tapacirane pa kao u sundjer/blato da uranjaju tasteri....tuga znachi da li ima negde normalnih tastatura sa normalnim hodom tasstera i da nisu totalno tihi nego malo da se chuju kad se kuca?...takodje mnogo bih volo da kod nas ima neko mesto ko media markt ili saturn de lepo imaju sve tastature u ponudi na 2 rafa poredjane da chovek mozhe da ispoba sta kupuje... spenkju, k edit da chale za-je sam se sto nisam pazario u nemachkoj saamo tako, ali sad sta je tu je =o( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 nove klik tastature neces naci veruj mi trazio sam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 nazad u nemacku pa tamo trazi klik tastature, sram te bilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 i mene to smara al jbg takva su vremena. upadni na neki fax i digni im tast iz rc-a =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 majkemi, dok je bog hodao po zemlji i tastature bile teske 3 kile znalo se sta valja! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 mora da ima posto ih vecina daktilografa voli i koristi .. mozda nekog od njih da pitas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 i mene to smara al jbg takva su vremena. upadni na neki fax i digni im tast iz rc-a =) ili jos bolje u srednju skolu ili gimnaziju. znam pouzdano da ako upadnes u Trecu gimnaziju sve sto ti treba je flasa vinjaka i obezbedjen ti je pristup svakoj prostoriji u zgradi ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Moras objasniti Koletu da tu flasu treba da da domaru, a ne da je popije na ulazu, skine se go i provali kroz staklo za vreme 3-ceg casa. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 pa jel bitno as long as it gets the job done ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 tachno, + sam na kraju sretan & nekkid ja a ne domar...sto je realno dobra stvar ;oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 znam pouzdano da ako upadnes u Trecu gimnaziju sve sto ti treba je flasa vinjaka i obezbedjen ti je pristup svakoj prostoriji u zgradi ;) shit too much must not you! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 *khm* must you not ;o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 i apologize, o geeky one! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 uf dobro, necu vise Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2007 Author Report Share Posted January 10, 2007 Ok, pazario sam novu tastaturu, A4 KB-8, i nije loshe, ALI =oD ima dosta pluseva, najbitniji su: lep je hod, tastera, malo tvrdji, pa i ne smeta sto nije klik = plus #1 veliki enter, onakakv kakvog ga je bog zamislio duzhi dole nego gore = plus #2 fino je nagnuta, znam da to nije zdravo,+ ali meni pashe =o) = plus #3 +/- kad se stavi hand rest (a realno treba jer bez njega je nagib prevelik i greshim mnogo u kucanju zbog ugla) mnogo je duboka veca je od stare, i u visinu i u dubinu, mozda je chak i 3-4 cm duzha/shira tako da mi je manje mesta na stolu -megaminus! - (za koji sam ja kriv sto nisam pazio ranije jednostavno ne mogu da verujem da sam to prevideo) \ tj ž taster nije prvi s leve strane backspacea nego je DESNI SHIFT KRACI za 1 taster ali sa DESNE strane!!!! je ž je desno od desnog shifta...zomg! sad istina da sam uvek pogadjao desni shift po centru i verovatno cu se navici na ovo ali ne mogu da verujem da se pojavio neko ko je reshio da napravi takvu smejuriju....i onda ja to josh ne vidim =o))) uglavnom ima josh x progrtamabilnih dugmica po gornjoj ivici tasteture koje nikada necu koristiti, ali verovanto instaliram drajvere chisto da podesim zezanja radi... i takooo....btw ishao sam na vozhdovac po tastaturu sa kose =o)))) pouka ovoga je "Sledeci put Dragane kad se nadjesh u Nemachkoj, kupi jebeno najskuplju Cherry tastaturu da ne bi morao ovde da se ovako jebavash!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 kupio si A4, shta oces ? Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2007 Author Report Share Posted January 10, 2007 jebiga, sve ostale su previshe mekane za moj ukus (zaboga ljudi iz logitecha imate li dushu!!!!) ili imaju samo YU verzije ili mali enter... smeta mi sto sam pre 2-3 godine mogao da odem u prvu prodavnicu i nadjem tastaturu sa kojom isto nisam bio 100% ali 95% zadovoljan, sada sam potroshio 10ak dana na trazhenje nove, uzeo sam onu koja je najpriblizhnija onome sto sam trazhio no da sam zadovoljan 95%...nisam =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 10, 2007 Author Report Share Posted January 10, 2007 e da, aj vi koji se razumete/u tokovima ste da mi bacite linkove ili bar imena domacih dobavljacha hardvera/offical zastupnika/wehtever likova koji zastupaju a) Cherry i b) Chicony statoreeeee vidi ooovooo http://www.cherrycorp.com/english/office/c...aster_linux.htm =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 statoreeeee vidi ooovooo http://www.cherrycorp.com/english/office/c...aster_linux.htm =o)) To si verovatno mislio zato sto sam krenuo da ucim nemacki el tako ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 Ne znam kako vi, ali ja sam bio primoran juce da kupim silent tastaturu jerbo se moj sinak budio od kliktanja tastature. Jedva sam nashao istu, ali da je dobra - dobra je. U pitanju je bash takva tastatura kakvu je mr. Kole opisao kao najgoru mogucu - sa scissor mehanizmom od laptopa, malim hodom tastera i backlightom. Zato je barem full size tastatura a ne ko ona sranjca na laptopima... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 -megaminus! - (za koji sam ja kriv sto nisam pazio ranije jednostavno ne mogu da verujem da sam to prevideo) \ tj ž taster nije prvi s leve strane backspacea nego je DESNI SHIFT KRACI za 1 taster ali sa DESNE strane!!!! je ž je desno od desnog shifta... to prvo gledam. na sve ostalo sam uspevao da se naviknem, al na mali desni shift nikako. ne znam uopšte za koga prave te tastature, za neke noobove sigurno, koji samo levi shift koriste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 mislim u principu evo nakon 4h vishe nijednom nisam pogodio to \ dugme sluchajno, ni za shift del ni za neki capital (a sve ih pishem sa levim shiftom) jednostavno mali prst ionako uvek udara shift po centru, sada samo malo vishe mikroapera troshim par dana za to, nakon nedelju dana necu primecivati razliku... ali nabavljanje ove tastature me uputilo da se pripremim za otkazivaznje ove, makar to bilo za 2 god, pa zhelim da kupim ovu jednu cherry office i chiconyjevu kopiju saitek gaming keyboarda sa backligntom tako da ponovim - ko zna cherry i chicony ko zastupa u srbiji nek samo stavi ime firme u topic, ja cu obaviti ostalo trazhenje =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 E kolence, pokusacu da te obradujem. Naime pre neke 3 godine u imtel su stigle chicony tastature. Nemaju klik, ali sjajan hod, domacinski raspored, domacinski dugmici i 3 kile u tastaturi. E sad negde smo ih zaturili, ako nadjemo imas jednu :) Mislim ,nemaju klik ali imaju onaj fenomenalni "lup tup" zvuk :) Kao u sudu oni zvuci :) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 11, 2007 Author Report Share Posted January 11, 2007 pa bio sam u imtelu juche u okviru mog vishesatnog lova na bezh dijamant ali ajvar nista...mada mi je malo falilo da tamo pazatim onu logitech clasic za 1100 dindzhi.. lepa i kvalitetna tastatura bash... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted January 14, 2007 Report Share Posted January 14, 2007 www.telephant.co.yu Tamo imaju normalne tastature Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts