Jugodata Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Owako posto sam nov u WoW svetu zanima me kako mogu da promenim e-mail adresu tamo gde sam napravio account i gde su mi zatrazili da upisem svoje podatke ali posto je sadasnja moj e-mail adresa nevazeca zeleo bih da je zamenim postojecom ali ne znam kako bio sam na WoW forumu ali nista tamo nije pisalo i takodje sam bio na acc managment i tamo ne moze da se zameni e-mail adresa.Pa da li mogu da zanim moju e-mail adresu ili ne?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 morash da pishesh peticije gmovima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jugodata Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 morash da pishesh peticije gmovima znam ali taj ticket je unavabile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 To znachi da treba da cekash par sati ... 2 - 5 sati da ti odgovore uglavnom . Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Samo moli boga da nisi zaboravio odgovor na secret answer posto ce ti to traziti, meni su trazili sve podatke oko account-a i odgovor na secret answer koji sam ja naravno zaboravio tako da vec 6 meseci account mi je na nevazecem mail-u ali jbg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrayderGame Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Samo moli boga da nisi zaboravio odgovor na secret answer posto ce ti to traziti, meni su trazili sve podatke oko account-a i odgovor na secret answer koji sam ja naravno zaboravio tako da vec 6 meseci account mi je na nevazecem mail-u ali jbg... hahah aroflmao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 mene je ovo uvek zanimalo a naravno da nemam predstavu koje mi je secret question a kamoli odgovor na njega a za account mi je stari mail za koji takodje nemam predstavu password nadam se da cemo uz bc moci da promenimo mail Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Samo moli boga da nisi zaboravio odgovor na secret answer posto ce ti to traziti, meni su trazili sve podatke oko account-a i odgovor na secret answer koji sam ja naravno zaboravio tako da vec 6 meseci account mi je na nevazecem mail-u ali jbg... Ja sam sigurno jedno Quote Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tokyo Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 ja sam, izgleda, najbolje prosao: trazili su mi acc-key i naravno secret question/answer, setio sam se secret questiona ali ne i answera, tako da su mi progledali kroz prste i promenili mi stari e-mail... posle nekog vremena nadjem odstampanu stranicu koju sam screenshotovao kada sam kreirao acc tako da sada znam sve sto ce mi mozda trebati ako opet menjam mail... naravoucenije: take screenshot kada pravite wow-acc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Ajmo svi u rupe. Najnoobish je zaboraviti secret question i answer! Ljudi kako bre mozete. U pitanju je 50 evra + visemesecna pretplata + dani zivota u playedu! Ko je dumbass pa ne moze da zapamti, odstampaj, pa sat vremena dnevno bubaj, ionako si napustio skolu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 (edited) Ae klinjo paljba bre ja sam napravio account pre skoro 2 godine... ^^^^^ Edited January 4, 2007 by Bob!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 lies, isao si u uldaman u septembru 2004. dakle godinu i po najvise. :) (prosao si pored mene u loch modanu jednom lol ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Igrao sam na Dunemaul serveru pre Haome ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Ар ју шур? [:p] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Jes aj am sur i plajed saman ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 amagad, nub, l2p alliance. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts