Dz Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Uzhasno me nerviraju petarde. Znachi plashim se kad izadjem napolje, netju da menjam frizuru! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 [Mogu da razumem klince od 10-11 godina koji se lozhe na pomenute stvari (iako ne bi trebali) ali mi nikad nece biti jasno koje zadovoljstvo oseti magarac od 30+,40+,50+ godina koji baci ono parche katrona i baruta i cheka da pukne. A takvih sam se itekako nagledao... Iskustva? Oni osete ono sto ti nikad neces jer ako se tebi nesto ne svidja to je tvoja stvar, a prvo bi trebao da naucis da ne vredja Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 ma meni najgore shto mi istraumirali kuche... ko da mi nije bilo dovoljno shto pati od krize identiteta, pa se odaziva na MAC... sad josh i klopu moram da joj dajem u ormanu... petarde i ostalu pirotehniku treba zakonom zabraniti... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 daj mu lekove za smirenje kroz hranu, ne zezam se Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 dala sam joj bensedin prekjuche... josh uwek spawa... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 pa ne da je otrujes lekovima, daj joj odmerenu dozu.pitaj veterinara koliko. Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 ma sve sam sredila... ustala je ona pra puta da pishki i da o5 jede... ali se raspade od spavanja... pitala i chika docu shta joj je, a njegov komentar je bio sledeci: "pati od postraumatskog stresa"... jebem li mu misha mishijeg, ispashce da moram i kod psihijatra da je vodim... Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 heh.koje je rase kuce? Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 pekinezer :o))) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 ko se lozhi na to neka ide da puca .. bar toga ima na pretek svuda. zar je bolje vreme bilo kad su ljudi na ulicama i terasama pucali iz kalasha, sharaca, cza nego sad petardama... uostalom zvuk dinamita se razlikuje od pucnja :P nego fora je u tome sto je zaista policija ove godine uhvatila vishe nego ikada svercera petardi i opet ih je bilo na svakom coshku sa cenom od 1 din po komadu do 30 din po komadu... lepo bi bilo da se to legalizuje, dignu se cene, naplati porez, i svima lepo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 pekinezer :o))) Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Ili da se uvede zakon po kome maloletnici ne bi smeli da ih bacaju. A mali je broj punoletnih koji zhele da bacaju, tako da bi uvoznici propali ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Taj zakon bi pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 jbt, pa poenta toga je da se zabave deca. nisu to cigare... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 to bi bila i moja rekacija do pre 4 meseca, ali sada sam prosto odushevljena... likchina od kera :o))) Quote Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 jbt, pa poenta toga je da se zabave deca. nisu to cigare... lol, jel ti pije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 U beogradu ima oko desetak legalizovanih prodavnica za prodaju pirotehmike dinamitare su zabranjene zakonom, za ulicnog prodavca je potrebna posebna dozvola za prodaju i tesko je nabaviti ali sto da ne Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Jao bozhe koji post. Koji ce djavo nekome dozovola za prodavanje petardi na ulici? Zar ne postoji bolji posao? Ovo je sezonski posao... Ma o chemu ja pricham... Zamisli prodajesh petarde na ulici, ali imash dozvolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Koliko ja znam treba ti dozvola ako prodaje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Jao bozhe koji post. Koji ce djavo nekome dozovola za prodavanje petardi na ulici? Zar ne postoji bolji posao? Ovo je sezonski posao... Ma o chemu ja pricham... Zamisli prodajesh petarde na ulici, ali imash dozvolu. Da li ti uopste znas koja je zarada za taj "sezonski posao" a ko prica o petardama tu ulazi i vatromet u obzir a neki ljudi toga imaju preko cele godine Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Da ali kapiram da njima ne pada na pamet da vade dozvolu. Kladim se da svaki koji prodaje pirotehniku na ulici ima drugi posao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 lol, jel ti piješ i pušiš iz zabave ili što moraš? :) ne pijem. ne pusim. jbg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusici Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Slazem se Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 petarde? retarde! :) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 to bi bila i moja rekacija do pre 4 meseca, ali sada sam prosto odushevljena... likchina od kera :o))) ajd da ti verujem...kao... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts