Jump to content

Da li je neko od vas

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jedno od nepisanih pravila je da ako na sebi imas nesto belo a bojis se da ga isprljas u 9/10 slucajeva to ces i da uradis. Zato batalis glupiranje, ocenis gde ides i kako ides i shodno tome se obuces. A sto se tice armani sakoa vs godista, ako coveku to stoji a ima para sto da ne nosi. Jedino ako je pozer pa sako nosi na splavovima a ovako se oblaci ko klosar. Budi troo a ne truo. Hmm, dobar slogan za kampanju .

Edited by Seth Fix

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Jedno od nepisanih pravila je da ako na sebi imas nesto belo a bojis se da ga isprljas u 9/10 slucajeva to ces i da uradis. Zato batalis glupiranje, ocenis gde ides i kako ides i shodno tome se obuces. A sto se tice armani sakoa vs godista, ako coveku to stoji a ima para sto da ne nosi. Jedino ako je pozer pa sako nosi na splavovima a ovako se oblaci ko klosar. Budi troo a ne truo. Hmm, dobar slogan za kampanju .

upravo tako zli klovnu!

http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457

b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?"

mare:"glupa je ko kugla ispod kauca"

daki przi hejt po forumu...

ovaj dan ima da pamtim, kez mi je nabacio.

daki care [:D]

a sto se tice armanija.. zabole me...

ne nosim nista belo, doduse nenosim nista sto nije crno, ili tamno sivo (osim jednog teget dzempera koji volim [:p]).

poenta je da nema poente..

al sam morao da odam postovanje. [^]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Pazi, ovo (relativno) ok stoji na nekome ko ima posao, stan i kola i boli ga dupe. Ali kad to nosi neko ko ima ispod 20 godina, to je u najmanju ruku neukusno.

^ slazhem se

duvajte ga

shmele.jpg

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.