Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

@kole Dobro a ako je tebi bilo lepo sto tebe boli tuki sto oni nece da priznaju istinu ... realno ?!

To je ono na foru ... u sto je dobra ova pita , od cega je majstore ... a majstor samo kaze bolje da ne znash ... :P .

@L italiano ... gori u paklu .

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

ne scione pogreshna ti je analogija

ispravna (food related) bi bila da idesh u restoran de prave odlichnu karadjordjevu... i onda krenu da hajpuju "nov recept imba super nova shnicla" kad tamo ista ona karadjordjeva samo drugih dimenzija i sa drugim prilogom...i onda ti im istaknesh da je to ista stvar a oni krenu "neeeeee ovo je super imba novo i specijalno i nikad pre vidjeno" ;o)

ja sam te probleme resavao ne izazenjem iz igre [:D]

eh samo kad se setim kada sam morao da se svadjam sa kinezima i retardima koji nikad nisu hteli na naprave nikakav normalan dogovor da svi imaju dobar standing koji im treba nego su svi hteli prvi da budu

nasta su bivali igrnorovani i ownovani u honoru sa po 500k razlike [:D]

na srecu pa sam bio gm pvp guilda i ko nije hteo da me pusta da budem prvi standing /gremove kknpgtfo a uvek je bilo pve epic whore-ova koji su igrali za premade i donosili mi honor [:D]

wtb good ol time back

ja igram pvp svaki dan min. par sati

kad su bg week-ovi pravim premadove i igram i vise [:)]

pvp-er for life !

ocu da uzmem sve pvp iteme za 70lvl :p

samo nisam siguran da li da cekam patch pa da kupujem ili sad posto nigde ne pise da li ce se updejtovati honor itemi kao ni gladiator itemi a svi kazu da ce mozda biti

svaki zdrav lock ima dobru sansu bilo koga da dobije svog lvl a kamoli 10 lvl slabijeg...ovoga bi bilo ko trebao da ownuje...

btw da ne ispadne da trolujem u vezi lockova, svaki zdrav player ima sansu da dobije bilo koga pa sad koja god da je klasa u pitanju...mene je sinoc u areni jedan rogue tako ownovao da je to bilo uzasno za videti...sreca pa smo se samo jednom sa njima sreli [:)]

btw, posto sam nub za arene (tek sam poceo da igram), ima li neko neki savet? build mi je takav kakav je (uglavnom aff, nesto u demonology - stamina i intelect, ostalo u destro do ruin, sa shadowburn) al' sam uvek otvoren za savete i u vezi toga i npr koje petove koristiti itd...

ae iskusniji lockovi..shoot me and enlight me with u'r wisdom [:D]

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...