psy Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 lepo si i reko vidimo se na mircu i mozda nekad u gradu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lurdusami Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ja ne znam shta vishe da radim,smorila je jebena,glupa igrica.. sa rogue-om necu sigurno da igram,sa hunterom bi mozda igrao pve (lol),mozda krenem sa paladinom a mozda i batalim.od warriora sam odavno digo ruke. arene su krsh,bg-ovi se nece ni igrati kada izadje tbc,tako da jedino ostaje pve. batalio bi sve,ali mi zao da napustim guild ciji sam gm,i ispalim 70 ljudi. ali da je igrica sranje,sranje je.realno Prijatelju, Whale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Psy ja bi se ubio odmah da sam na tvom mestu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chale Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 ali moras da budes siguran da ce samoubistvo uspeti, nemoj da zajebes stvar pa da moras da igras wow ceo zivot zato sto si ostao nepokretan Link to comment Share on other sites More sharing options...
psy Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 (edited) lol chale dobar 1 matogi,nasmejao sam se do suza !!1@32 iskusan hejt dominirash topicom Edited January 3, 2007 by psy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silencer Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Dok vi ovde igrate wow ja ovde sluzim civilni vojni rok ! :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 3, 2007 Author Report Share Posted January 3, 2007 ko ti kriv sto ne zhivish u francuskoj pa da sluzhish ciilno u viendiju ;o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 (edited) ja ne znam shta vishe da radim,smorila je jebena,glupa igrica.. sa rogue-om necu sigurno da igram,sa hunterom bi mozda igrao pve (lol),mozda krenem sa paladinom a mozda i batalim.od warriora sam odavno digo ruke. arene su krsh,bg-ovi se nece ni igrati kada izadje tbc,tako da jedino ostaje pve. batalio bi sve,ali mi zao da napustim guild ciji sam gm,i ispalim 70 ljudi. ali da je igrica sranje,sranje je.realno Sta da ti kazem ... Kreni paladina necesh zazaliti ... do sada si igrao samo pushacke klase . Krenesh paladina i pridruzish se klubu kul ljudi kao sto sam ja i silancer itd :P kada je Blizzard rekao ... " THE NEW WORLD AWAITS " ustvari mislio je ONE AND ONLY TROO CLASS AWAITS ... i onda su buffovali do neba paladina . Edited January 3, 2007 by Ayreon Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 http://talents.unleashedgaming.net/?p=vt&i=3673 so true... so sad, but true... Krenesh paladina i pridruzish se klubu kul ljudi kao sto sam ja i silancer itd TI TO KAZES DA SAM I JA KOOL? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Ti si izdajnik ... ali ako krenesh nekog drenai palawana moze ti se oprostiti . Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 daleko je jul :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 sad sam video huntera sa boe epic dagerom i edgemaster gloves rp server naravno ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
modjo Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Znaci moram da vam pokazem u kakvom gildu ja igram: Znaci opusteno covek u naxx sa zelenim chestom... i ubijemo faerlinu... sramota "You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush." Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 imao si i onaj moj screan shot ubijamo glutha sa "friend" ranked likovima iz guilda ... aka lik koji ima valor shouldere i sivi belt ! :P Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 sad sam video huntera sa boe epic dagerom i edgemaster gloves rp server naravno ... point? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) debilna deca se loze na ljubicastu boju a ne znaju ni da li su dobri itemi za njih ili ne ili kad vidim da ljudi nose av rank 6 trinket zato sto je epic a igraju priesta ili slicno ne vezano za item Edited January 5, 2007 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 ti pricas o nekome ko se lozi na ЉУБИЧАСТУ boju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 pazi svi mi igramo za ljubicasto ali to dolazi sa nekim trudom a ovako kada neki debil kupi na ah boe epic i jos koji mu apsolutno ne treba niti koristi (a gold je kupio na netu) to je bas lose lozenje i sad npr sa hunterom sam samo uzeo hwxbow i epic sholdere i gloves i sve ostalo plavo imam zato sto stedim honor za bc i 70 lvl iteme koji ce da pokose sve ovo sto sad svi debili uzimaju ko ludi pa ce posle da se kaju kad dodje bc sto su bacali toliko vremena i honora na iteme koje ce moci da vendoruju Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 1. tvoj stil(lol stil) igre se bez pardona moze okarakterisati kao debilan, prazan, etc... 2. ti ne mozes da znas da li je on to kupio na AH ili mu je palo, a definitivno ne mozes da znas da li je gold kupio na netu. 3. verujem da ti se lepo slaze zeleni chest sa epic xbowom. 4. itemi koje kupis za honor ne mozes da prodas za pare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 (edited) bravo ownovo si me uspeo si u zivotu presao si igricu btw evo jedan zanimljiv kao lore topic topic, u vezi nekog chesta u tirifistal gladesu, koji citam ceo i zanimljivo je http://forums.wow-europe.com/thread.html;j...=1&pageNo=1 takodje su zanimljivi komentari na http://forums.wow-europe.com/thread.html;j...=1&pageNo=1 vezani za temu sa topica koji sam linkovao koji lol http://www.thottbot.com/?i=53087 da li je moguce da thotbott stavlja fake iteme :c Edited January 5, 2007 by killYg0r Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 presao sam igricu? lol koji lol da li je moguce da killygor ne zna da te linkove daju igraci? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undenis Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 @Killy taj mace Martin Thunder nije fake postoji u database-u itema burazer je ishakovao taj item na jednom privatnom serveru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted January 5, 2007 Author Report Share Posted January 5, 2007 igrao malo ujutro flif i moram da kazhem ovde jednu stvar, vi cete me razumeti secate se kad je blizz pomenuo prvi put da uvodi naming policy? tj. da nema jebavanja sa malim i velikim slovia i ne da bozhe interpunkcijskim znakovima, istina donekle i dalje zhalim sto ne mogu da stavim apostrof u neka imena, i elfovi i trolovi ih koriste izdashno NO! brate propisana imena su zakon! znachi u prokletom flifu svaki retard ima ime xXxRe74rDxXx pa onda neki simboli koje bog nije video pa xx**xxlschmaeIIxx**xx ali I i l su tamo isti pa se ne zna ko koga jebe itd itd.... i onda kad treba nekome PM da poshaljesh (a imena u chat panelu nicu mouse sensitive kao u wowu da mozhesh nekog ko postuje da kontaktirash sa klikom neeee morash da ukucash njegovo ime...znachi agonija... zakljuchak - ljudi su stoka, bizzard to zna i tako ih tretira peace out! =o) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Totalno se slazem Kole po tom pitanju ... takodje blizzard je najavio cak josh strozija ravila u vezi pravljena imena charova ... Tj nece biti ono na foru : Humanmage , Nerogue itd 100 % podrzavam Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 podrzavam zabranu debilnih imena, ali mi je krivo sto ne moze apostrof. EJ BRE, pa pola zul'gurruba ima apostrof u imenu(da ne govorim o imenu instance) greota, jbg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts