Jump to content

-WoW- Pricajte

Kole

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja ne znam shta vishe da radim,smorila je jebena,glupa igrica..

sa rogue-om necu sigurno da igram,sa hunterom bi mozda igrao pve (lol),mozda krenem sa paladinom a mozda i batalim.od warriora sam odavno digo ruke.

arene su krsh,bg-ovi se nece ni igrati kada izadje tbc,tako da jedino ostaje pve.

batalio bi sve,ali mi zao da napustim guild ciji sam gm,i ispalim 70 ljudi.

ali da je igrica sranje,sranje je.realno

Prijatelju,

ja ne znam shta vishe da radim,smorila je jebena,glupa igrica..

sa rogue-om necu sigurno da igram,sa hunterom bi mozda igrao pve (lol),mozda krenem sa paladinom a mozda i batalim.od warriora sam odavno digo ruke.

arene su krsh,bg-ovi se nece ni igrati kada izadje tbc,tako da jedino ostaje pve.

batalio bi sve,ali mi zao da napustim guild ciji sam gm,i ispalim 70 ljudi.

ali da je igrica sranje,sranje je.realno

Sta da ti kazem ... Kreni paladina necesh zazaliti ... do sada si igrao samo pushacke klase . Krenesh paladina i pridruzish se klubu kul ljudi kao sto sam ja i silancer itd :P

kada je Blizzard rekao ... " THE NEW WORLD AWAITS " ustvari mislio je ONE AND ONLY TROO CLASS AWAITS ... i onda su buffovali do neba paladina .

Edited by Ayreon

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Ti si izdajnik ... ali ako krenesh nekog drenai palawana moze ti se oprostiti .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Znaci moram da vam pokazem u kakvom gildu ja igram:

wowscrnshot010407224753bi4.th.jpg

Znaci opusteno covek u naxx sa zelenim chestom... i ubijemo faerlinu... sramota

"You may go if you wish. But remember this: walk away now and you walk away from your crafts, your skills, your vocations; leaving the next generation with nothing but recycled, digitally-sampled techno-grooves, quasi-synth rhythms, pseudo-songs of violence-laden gangsta-rap, acid pop, and simpering, saccharine, soulless slush."

imao si i onaj moj screan shot ubijamo glutha sa "friend" ranked likovima iz guilda ... aka lik koji ima valor shouldere i sivi belt ! :P

pazi svi mi igramo za ljubicasto

ali to dolazi sa nekim trudom a ovako kada neki debil kupi na ah boe epic

i jos koji mu apsolutno ne treba niti koristi (a gold je kupio na netu)

to je bas lose lozenje

i sad npr sa hunterom sam samo uzeo hwxbow i epic sholdere i gloves

i sve ostalo plavo imam zato sto stedim honor za bc i 70 lvl iteme

koji ce da pokose sve ovo sto sad svi debili uzimaju ko ludi

pa ce posle da se kaju kad dodje bc sto su bacali toliko vremena i honora

na iteme koje ce moci da vendoruju

1. tvoj stil(lol stil) igre se bez pardona moze okarakterisati kao debilan, prazan, etc...

2. ti ne mozes da znas da li je on to kupio na AH ili mu je palo, a definitivno ne mozes da znas da li je gold kupio na netu.

3. verujem da ti se lepo slaze zeleni chest sa epic xbowom.

4. itemi koje kupis za honor ne mozes da prodas za pare.

bravo ownovo si me

uspeo si u zivotu

presao si igricu [:)] btw

evo jedan zanimljiv kao lore topic topic, u vezi nekog chesta u tirifistal gladesu, koji citam ceo i zanimljivo je

http://forums.wow-europe.com/thread.html;j...=1&pageNo=1

takodje su zanimljivi komentari na http://forums.wow-europe.com/thread.html;j...=1&pageNo=1

vezani za temu sa topica koji sam linkovao

koji lol

http://www.thottbot.com/?i=53087

da li je moguce da thotbott stavlja fake iteme :c

Edited by killYg0r

igrao malo ujutro flif i moram da kazhem ovde jednu stvar, vi cete me razumeti

secate se kad je blizz pomenuo prvi put da uvodi naming policy?

tj. da nema jebavanja sa malim i velikim slovia i ne da bozhe interpunkcijskim znakovima, istina donekle i dalje zhalim sto ne mogu da stavim apostrof u neka imena, i elfovi i trolovi ih koriste izdashno NO!

brate propisana imena su zakon!

znachi u prokletom flifu svaki retard ima ime xXxRe74rDxXx pa onda neki simboli koje bog nije video pa xx**xxlschmaeIIxx**xx ali I i l su tamo isti pa se ne zna ko koga jebe itd itd.... i onda kad treba nekome PM da poshaljesh (a imena u chat panelu nicu mouse sensitive kao u wowu da mozhesh nekog ko postuje da kontaktirash sa klikom neeee morash da ukucash njegovo ime...znachi agonija...

zakljuchak - ljudi su stoka, bizzard to zna i tako ih tretira

peace out! =o)

Totalno se slazem Kole po tom pitanju ... takodje blizzard je najavio cak josh strozija ravila u vezi pravljena imena charova ...

Tj nece biti ono na foru : Humanmage , Nerogue itd

100 % podrzavam

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...