banman Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Pa to i jeste stvar, subjektivizam i vreme. Gotika je svojevremeno smatrana kao neshto potpuno neprihvatljivo, ruzhno i odbojno. Tvrdili ljudi, struchnjaci tadashnjeg vremena. Vreme lechi ili bolje reci navikava na sve. E sad, zashto neki pravac ne zasluzhuje nastavak, istrazhivanje tj. eksperimentisanje? Kao shto reche Igz, posmatrano da odredjeni pravci predstavljaju tehnike odredjenih "alata", ukazuje na mogucnost da pojedinac upotrebi istu na sasvim inovativan nachin - razvije. Takodje, subjektivno je u umetnosti shta je za odredjeni pravac progres a shta ne. Prolaskom vremena moguce je da se danashnji kich u buducnosti transformishe u novu vrednost (sa drugachijom primenom), inspirishe novi pravac ili jednostavno zbog promene vrednosti u drushtvu, poprimi i sam drugachiju, moguce pozitivnu, vrednost ne menjajuci karakteristike. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 (edited) Znači, ako ja Marka Vidojkovića smatram najboljim na Edited January 4, 2007 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Skapirah, drugačije sam protumačio pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Ivane, bratemili, nemoj to da mi radis, pa ti si mi jedina uzdanica ovde na forumu u borbi protiv "ukusa"! Bori se covece, ne daj se, jedino ako si odustao od te price (mada si jos uvek mlad za tako nesto), razumem, u redu je, ali ako je to samo zato sto te mrzi ili nesto tome slicno, onda te molim da se uozbiljis. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 5, 2007 Report Share Posted January 5, 2007 Ne brini se Bole, iako sam sa tobom imao neslaganja u vezi sa Rusima, ja ću ti uvek biti potpora. :) Ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts