dzontra.volta Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 znate da amerika nema ministarstvo napada, ima samo minis. odbrane :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 jeste, ali ja nikad ne prelazim iz trake u traku bez zmigavca osim kad nema nikog iza mene, skrecem uvek sa zmigom pa makar bio pust grad a tada kad sam ja vozio bilo je vece, 9h ne mnogo kola na ulicama. znam svoj grad i znam gde mogu koliko voziti... ima bulevara na kojima mozes i 140, na mostu 160 ali ima ulica na kojima ne mozes preko 40... dobro to je vec do tvoje procene.ali nemoj da mislis kako je voziti 100 na sat ulicom/bulevarom ok. najveci problem je sto ljudi jebeno ne daju zmigavce i 50% njih ne gleda u ogledala...ljudi se naviknu na odredjeno vreme reakcije od gledanja u retrovizor do skretanja ili cega vec.ti,voznjom 140 na sat to vreme drasticno skracujes.ako ocekujes od svih da uvek daju migavce samo ces se iznervirati. jedno je voznja u gradu drugo na autoputu. a i ja kenjam,kad sam pocinjao da vozim skoro svi zakoni su me nervirali:) Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 pa ne kretenisem se da vozim 140 na putu gde ima dosta kola, zgrada gde moze neko da izleti i sl... da je tako ja bi bio dosad mrtav a mozda neko drugi... znam gde se sta moze... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 preko dana, znaci od 8 ujutru do nekih 8 uvece po gradu je max. 80 ali max. dok ja govorim za noc, a 140 sam npr preksinoc vozio u 6 ujutru kad sam se vracao kuci po sred grada... a na mostu uvek mozes 150+ uvek... ali uvek Ma ko je to smislio da u gradu ne mozes da vozis vise od 60kmh?? Taj mora da je lud... Khm, pardon, izvinite: TAJ MORA DA JE LUD!!111oneshift+1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sex Machine Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 da ta ulica stvarno mami........... Quote http://s2.bitefight.ba/c.php?uid=22457 b:"jeli,jel ovo na slici fred durst ili onaj njegov brat limp bizkit?" mare:"glupa je ko kugla ispod kauca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 dobar si, dovla. meni je rekord 96 :) jesi i za tih 140 dobio tri meseca uslovno na godinu dana? dok ja govorim za noc, a 140 sam npr preksinoc vozio u 6 ujutru kad sam se vracao kuci po sred grada... a na mostu uvek mozes 150+ uvek... ali uvek ako je tvojim roditeljima imalo stalo do tebe, uzeće ti taj bmw i dati ti daewoo matiz :( ovo to govori budala koja je išla 200 kada je po prvi put u životu izašla na autoput. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 ne zaboravi incident na mostu:)))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 (edited) dobar si, dovla. meni je rekord 96 :) jesi i za tih 140 dobio tri meseca uslovno na godinu dana? ako je tvojim roditeljima imalo stalo do tebe, uzeće ti taj bmw i dati ti daewoo matiz :( ovo to govori budala koja je išla 200 kada je po prvi put u životu izašla na autoput. noob :) cale mi i neda bmw vozim fiat stilo mada ima 115 konja sto je dosta u ono necu ni da sedam, jbt Edited December 23, 2006 by daki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 dobar si, dovla. meni je rekord 96 :) jesi i za tih 140 dobio tri meseca uslovno na godinu dana? Koliko je to u Need For Speed poenima?? Btw, osmica je na kraju, molim te! :) Da, dobio sam uslovno. Samo jos jedno poredjenje, za ove koji misle da je kul kad vozis 300 u gradu: U prevodu - ne secam se da sam u poslednjih godinu sve presao 80 km/h u gradu. Ozbiljno. Sve su to klinachka lozhenja. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 ti si bash ambiociozan dechko - vozachka dve nedelje i vec idesh 140 novim beogradom a chale ti nije general u policiji Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 (edited) lozenje... najbolji drug, '83. vozi vec 5-6 dina, bio najbolji vozac u bataji na aerodromu, kome je voznja posao, u kolima je par sati dnevno, ima sigurno obrnutih 400k ne vozi ispod 120 osim kad mora, bilo kad bilo gde. nije to lozenje generalno. on zna i voli. ja volim, mogu da kontrolisem kola, ali nije da imam neko iskustvo, mislim nemam, ali imacu... voznja po meni nije voznja ako vozis sporo. jednostavno, budi neki adrenalin ili nesto sto mi se djasvi a i da, nervozan sam strasno i prezirem sve sto je sporo, ne govorim za voznju nego u zivotu. i da, icicu na preglede i pocecu da pijem lekove za zivce :)) ali to je nasledno, nisam ja kriv :)) jos jedan razlog sto volim brze... Edited December 23, 2006 by daki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Aman ljudi, ukapirajte vise jbt: NIJE 140 VEC 148!! Ne vidi se lepo na slici. :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 ja sam skontao :))) dovlo mangupe :)) nemos za 2 nedelje nauciti gde stoje panduri :)) prvo polako, pa obidjes grad pa onda tisle :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 izvini dovla, sto sam ti smanjio za 8 km. Sledeci put kada se budemo videli u redakciji rura, donecu ti jelkicu za kola, da se oduzim Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 (edited) lozenje... najbolji drug, '83. vozi vec 5-6 dina, bio najbolji vozac u bataji na aerodromu, kome je voznja posao, u kolima je par sati dnevno, ima sigurno obrnutih 400k ne vozi ispod 120 osim kad mora, bilo kad bilo gde. nije to lozenje generalno. on zna i voli. ja volim, mogu da kontrolisem kola, ali nije da imam neko iskustvo, mislim nemam, ali imacu... voznja po meni nije voznja ako vozis sporo. jednostavno, budi neki adrenalin ili nesto sto mi se djasvi a i da, nervozan sam strasno i prezirem sve sto je sporo, ne govorim za voznju nego u zivotu. i da, icicu na preglede i pocecu da pijem lekove za zivce :)) ali to je nasledno, nisam ja kriv :)) jos jedan razlog sto volim brze... onda je poenta ovog topika,tacno sta?! Edited December 23, 2006 by kakoo Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 da vecina ljudi koji voze kola su kreteni mislim ne kazem, i ja sam kreten, ali ja do sada nisam nikome zasmetao (mojom krivicom ili nepaznjom) niti sam ikoga ugrozio mojom voznjom... stalno gledam sva 3 ogledala, pazim, dajem zmigavce i sve... ali vecina njih ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 daki, uvatice te kad-tad. Jbg, krenuces jednom negde gde ne znas "raspored pandura".. Mislim, naravno, nedajboze, ali to ipak bude najbolja skola. :) izvini dovla, sto sam ti smanjio za 8 km. Sledeci put kada se budemo videli u redakciji rura, donecu ti jelkicu za kola, da se oduzim Jao sooper! :) Ja cu ici u pon, jel mozes stici do tad?* _______ *-sori morao sam, cuo sam da zivis u bataji lol Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azdaja Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 ja sam do sad slupao 13 automobila od toga 7 totalki... salu na stranu,bg je uzas za vozace(prave vozace),osim 3. bulevara gde se kida 200km/h.i jurija gagarina.i omladinskih brigada. u sustini nbgd je fo jaja ali sve preko mostova je uzas blagi verujte mu covek voli da slupa kola :D Quote � by Ivan_ alen je van konkurencije. � by Ignis Dei Alen mora da bude van konkurencije, jer je Macan � by Alen nije bitna strela nego indijanac. Baseball Club Beograd96 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 da vecina ljudi koji voze kola su kreteni mislim ne kazem, i ja sam kreten, ali ja do sada nisam nikome zasmetao (mojom krivicom ili nepaznjom) niti sam ikoga ugrozio mojom voznjom... stalno gledam sva 3 ogledala, pazim, dajem zmigavce i sve... ali vecina njih ne Dakice brate realno predstavicu ti promenu tvojih komentare na ovom topiku kroz jedan primer zamisli da si otvorio topik o jebachima debelih ribe i ti prdis o tome,i onda na pola topika kazes "i ja jebem debele ribe,ali cutim" tako nekako :))))))))))))))) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 polako daki, ima vremena. kad budesh oduvao neko dete koje ce ti istrchati pred kola, skapiracesh zashto postoje brzinska ogranichenja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Nisu ogranicenja osmisljena za one koje neznaju da voze i one koje nisu ljubitelji brze voznje nego za sve. Jebiga ako treba da se desi neka nesreca da bi to neko svatio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 ja volim, mogu da kontrolisem kola, ali nije da imam neko iskustvo, mislim nemam, ali imacu... voznja po meni nije voznja ako vozis sporo. jednostavno, budi neki adrenalin ili nesto sto mi se djasvi Djasvi ti se a? E pa idi onda kretenu i vozi neke reli trke ili tako neshto nemoj zgazish neko dete... MENI SE DJASVI ! eee alo mozak? :P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Ima u Platou original NFS... stalno gledam sva 3 ogledala, pazim, dajem zmigavce i sve... ali vecina njih ne Gledati sva 3 ogledala+ PAZITI+ davati zhmigavce pri voznji od 100-140 kmph je moguce koliko i balansiranje na trepavici sa vetrom u ledjima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 mislim da bi carmaggedon bio bolje reshenje Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tauruss Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 mislim da bi carmaggedon bio bolje reshenje Da, da... Zaboravih da u NFS nema krvi.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts